Şimdi Ara

Gamin Pc açılmasında arıza acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar sıkıntımı şöyle izah edeyim öncelikle gece pc yi kapattım malum sabah işe gittim akşam eve geldiğimde yani uzun bir süre pc yi açmadığım zamanlarda pc yi açıyorum açılıyor pc windows ekranına geçmeden açılışta msı logosundayken kendini direkt sanki elektrik gitmiş gibi tık diye kapatıyor 2.kez açtığımda gayet normal stabil bir şekilde açılıyor bazen 2. açılışında mavi ekran verip resetliyor kendini tabi işletim sistemi tamamen açıldığında tek bir pürüz göremiyorum gayet stabil bir şekilde açılıyor bilgisayarımın özelliklerini ayrıntılı bir şekilde aşağıda yazıyorum lütfen bilgisi olan veya daha önce başına gelmiş olan varsa yardımcı olabilirse çok memnun olurum.

İŞLEMCİ: Intel Core i7 4790 Soket 1150 3.6GHz 8MB Önbellek 22nm İşlemci
    ANAKART: MSI MSI Z97 GAMING 3 Intel Z97 3200MHz(OC) DDR3 LGA1150 ATX Anakart
    RAM: Corsair Vengeance (2x8GB) DDR3 1866MHz CL10 Kit Ram
    EKRAN KARTI: MSI GeForce GTX1070 GAMING Z 8GB GDDR5 256Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı
    HARDDİSK:Sandisk Ultra II 480GB 550MB-500MB/s Sata 3 SSD + 1TB HDD WESTERN DİGİTAL
    SIVI SOĞUTMA: Hydro Serisi ™ H115İ 280mm sıvı soğutma
    GÜÇ KAYNAĞI: Xigmatek vector s serisi 80plus 1050w silver güç kaynaği
    KASA: Thermaltake chaser mk-i full tower kasa
    MONİTÖR: ASUS MG279Q Gaming Monitör - 27" 2K WQHD (2560 x 1440),IPS,144Hz FreeSync

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdardnc -- 23 Ocak 2018; 21:0:53 >

• Daha önce başıma gelmedi ama benim tahminime göre windows dosyalarında problem olabilir? Logodan sonra problem varsa windows'un açılışı sırasında problem çıkıyor olabilir, tabi bu 2. kez çalıştırdığında neden düzgünce açıldığını açıklamaz :D yinede bilgisayarında çok fazla bilgi yoksa bi format atmayı deneyebilirsin
  • Konuyu açtıktan sonra bilgisayarımı formatladım problem hala devam ediyor malesef tam olarak ne olmuş olabilir bir türlü aklım almıyor anakartımı 3 kez değiştirdim 2 kezde ram leri değiştirdim durum hala aynı sadece power supplyn dan olma ihtimalini göz önünde bulundurmaya başladım çünkü kasada elektriki kaçağı var azda olsa beni çarpıyor küçük bir voltaj bundan olabilir mi emin değilim tabi.
  • Merhaba,

Uzay kurulum ile kurup test etmen lazım, gerek kendi power supplyin ile gerek farklı power ile. O zaman net belli eder kendisini.
  • o zaman ilk işim bu olacak test yarın testleri gerçekleştireceğim yalnız uzay montaj yapıda bir sorun çıkmazsa bu problemi kasayımı bağlamalıyım yoksa power supply namı bağlamalıyım.
  • Kasaya farklı bir power supply ile takarsın belli olur zaten. İhtimallere bakarsan bir çok neden olur gözümle görmediğim için ilk denemen gereken yol bu. Eski ama temiz bir yoldur uzay kurulum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus pc "acil yardım "
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.