Şimdi Ara

Gaming Sistemimi geliştirmem gerekiyor mu yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba hali hazırda bulunan bir sistemim var ve sürekli valorttan mavi ekran hatası alıyorum cs2yi açıyorum oyun başlangıç ekranı açılmadan direkt mavi ekran hatası alıyorum aldığım hata WHEA_UNCORRECTABLE_EROR hep bu hatayı alıyorum ve hiç bir sekilde yüklenmiyor %0 da sabit kalıyor pc düğmesinden aç kapa yapmam gerekiyor ben bilgisayarımı formatladım işlemci macununu değiştim fakat sorun hala devam ediyor işlemci 65 dereceleri görüyor max sistem özelliklerimi aşağıya yazacağım yardımcı olur musunuz değişmem gereken bir parça varsa eğer değişeyim
    R5 5600 (Stok Fan)
    Asus rtx 3060ti duo
    Asus b550m k
    Corsair 16gb 3600mhz ram tek slot
    Gametech 600w 80+ psu

Sistem özelliklerim bu sekilde ben sorunun işlemci sıcaklığından kaynaklandığını düşünüyorum su an da sadece ek olarak kule tipi soğutucu eklemesi yapacağım fakat sisteme bakıp farklı bir sorun oldugunu düşünen varsa yardım edebilir mi

• bios güncelleme yapıp bios da overclock varsa kaldır. bios güncelleme yaptıktan sonra biosu default ayarlara al kaydet. ondan sonra dene. bunların hiçbirinden sonuç alamazsan ilk ram i test et son olarak da Gametech 600w psu dan şüphelen. pek yeterli durmuyor. kastığı yerlerde sorun yapıyor olabilir

• BorckaArtvin kullanıcısına yanıt
    Dediklerinin hepsini yaptım hiç bir bileşende ağır yük testi yapmama rağmen sorun görünmedi sıcaklıklarda da bir sorun yok pc formatladım ve sıvı soğutucu taktım sisteme ve suan sorun çözülmüş durumda teşekkür ederim tekrarlamaya devam ederse dediğin gibi psu değişimi yapacağım
  • xES8 X kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim yine yazarsın görüşürüz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.