Şimdi Ara

Garanti belgesi doldurulmamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartımı 29.09.2012 tarihinde vatancomputerden almıştım 1 hafta öncesine kadar hiçbir problem yokdu ancak çok ses yapmaya başladı normalinden fazla ben bunu 3-4 gün böyle kullandım daha sonra akşam kapattım yarisi gün ekrana görüntü gelmedi ve bende bir kontrol ettim ki faturası var ama garanti belgesi doldurulmamış neden doldurmazlarki öküzler illa söylemek mi gerekiyor herneyse faturası elimde ama garanti doldurulmamış umarım tamir yada değişim yaparlar size bir danışayım dedim ? ne dersiniz ?

• ürün faturasiyla gitmen yeterli garanti devam ediyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir5523

ürün faturasiyla gitmen yeterli garanti devam ediyorsa

evet garantisi devam ediyor kargo ile göndercem yakınlarımda yok zonguldakda oturuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih6767

quote:

evet garantisi devam ediyor kargo ile göndercem yakınlarımda yok zonguldakda oturuyorum

tamam vatanda sitesinden bi mesaj yolla fatura noyla birlikle adresi filan verirler sorun degil.1 aydan öncede gelmesini bekleme
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatih6767

quote:

tamam vatanda sitesinden bi mesaj yolla fatura noyla birlikle adresi filan verirler sorun degil.1 aydan öncede gelmesini bekleme

Tamam sağol yolladım mesaj servis no diyor ben oraya fatura noyu yazdım problem olmaz fatura adı yada servis no yazın dıyo fatura ismini yazdım zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.