Şimdi Ara

Garanti Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Ideos x5'imi garantiye yolladım , lakin tek sorun garanti süresinin 23 gün kalmış olması.Bu sıkıntı olur mu ? (Telefonu Turkcell TİM'den almıştım)

Telefonun kronik sorunları vardı çoğu kişinin de yaşadığı gibi (Güç butonunun basmaması , ışık sızması ve bu sebepten toz birikimi , ekranın kilitlenip kendi kendine basması (Atmel screen olduğu için) , 3g nin kopması , sesin bazen karşı tarafa az gitmesi, sarjın cabuk bitmesi vs..)

Not: Telefona B526 yükleyip gönderdim.

Yardımlarınız için teşekkürler. Saygılar.

• Merhaba ,

Cihazın servise ulaşıp kayıt altına alınması önemli.

1 Günde kalsa 1 haftada kalsa aynı prosedür işler.

Ayrıca serviste kaldığı iş günü garanti süresine eklenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bilgilendirme için , o zaman sorun yok demektir.
  • LusH L kullanıcısına yanıt
    bende yollamayı düşünüyorum.
    ama nasıl olacak bilmiyorum.
    yalnız cihazı mi gönderiyoruz kutu içeriği kutu gerekiyor mu adrese geri nasıl gönderiliyor. geri dönüşte kaybolma ihtimali yok mu. sorunları nasıl bildireceğiz. (cihaz farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 25 Eylül 2013; 1:32:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

bende yollamayı düşünüyorum.
    ama nasıl olacak bilmiyorum.
    yalnız cihazı mi gönderiyoruz kutu içeriği kutu gerekiyor mu adrese geri nasıl gönderiliyor. geri dönüşte kaybolma ihtimali yok mu. sorunları nasıl bildireceğiz. (cihaz farklı

Ben kutuyuda götürmüştüm Turkcell bayiisine , oradaki yetkili sadece faturasını aldı ve "kutuya gerek yok." demişti.Ayrıca bir kağıda sorunlarını yazmıştım , onuda aldı.Form doldurup bana bir nüshasını verdiler , onunla gitmek gerekiyor telefon geldiğinde.Cihaz geldiğinde telefon ile arayacaklarını söylediler bir de...
  • LusH L kullanıcısına yanıt
    ben kargo ile göndereceğim siz de öyle gönderdiniz sandım. teşekkürler

• Ideos X5'imin garantisi bu ayın 4 ünde doldu. Aynı sorunları yaşıyorum ancak miladını doldurdu artık benim için. Yerini GM Discovery ile dolduracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monsteray.

Ideos X5'imin garantisi bu ayın 4 ünde doldu. Aynı sorunları yaşıyorum ancak miladını doldurdu artık benim için. Yerini GM Discovery ile dolduracağım.

Hayatta incelemeye bakmam bundan sonra ... Alacağım telefon Sony ya da HTC olur artık .Ideos x5 te çok meth edildi , fakat telefonda kronik sorunlar say say bitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LusH

quote:

Orijinalden alıntı: Monsteray.

Ideos X5'imin garantisi bu ayın 4 ünde doldu. Aynı sorunları yaşıyorum ancak miladını doldurdu artık benim için. Yerini GM Discovery ile dolduracağım.

Hayatta incelemeye bakmam bundan sonra ... Alacağım telefon Sony ya da HTC olur artık .Ideos x5 te çok meth edildi , fakat telefonda kronik sorunlar say say bitmez.

Hocam iki yıldır kullanıyoruz toplasan iki ay sıkıntıya soktu bu telefon beni. Onun dışında üst modellere eşit performansıyla android dünyasına güzel bi giriş yapmamı sağladı. Yani incelemeler ve f/p ürünleri iyidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.