Bildirim
Garanti kapsamına girermi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Garantiye müracaat ettiğinizde size ilk söyleyecekleri ilk şeyi söyyeyeyim.
MAKİNEYİ DÜŞÜRMÜŞSÜNÜZ. GARANTİ İŞLEMEZ.
Her ne kadar siz makineyi düşürmediğinizi iddia etsenizde menteşeler arızalı desenenizde size söylenecek söz maalesef budur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 1 Ekim 2008; 14:10:10 > -
aynı çatlağın yavaş yavaş diğer tarafta da oluştuğunu göstersem yinede işe yaramaz diyorsun yani:(
Ozaman japon yapıştırıcısına kaldık -
Ne demek japon yapıştırıcısı? Ortada firmada kaynaklanan bir tasarım sorunu varsa bunu mutlaka düzeltmeliler ve gereğini yapmalılar. Böyle bir bilgisayarı ben kullanmam mesela. Garantiye götür ve yine de elinden geleni yap gerekirse tüketici hakem heyetine git. Peşini bırakmamanı ttavsiye ederim. -
Doğru ama malesef Türkiyede bunlar kale alınmıyor. 100 YTL ye 6 taksitle aldığım MOTOROLA Telefonum vardı. Durduk yerde ekranında mor bir leke oluştu ve gittikçe büyüdü. Artık ekrandaki yazılar bile seçilemiyordu. Servise götürdüm ilk dedikleri şey ne bilin bakalım.
Bunu düşürmüşsünüz. Garanti işlemez.70 YTL verirseniz ekranı değiştiririz.
Şikayetim var com a vs yazdım ama netice sıfır.
quote:
Orjinalden alıntı: _-_
Ne demek japon yapıştırıcısı? Ortada firmada kaynaklanan bir tasarım sorunu varsa bunu mutlaka düzeltmeliler ve gereğini yapmalılar. Böyle bir bilgisayarı ben kullanmam mesela. Garantiye götür ve yine de elinden geleni yap gerekirse tüketici hakem heyetine git. Peşini bırakmamanı ttavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 1 Ekim 2008; 18:54:19 >
-
hocam nasıl girmez ya? öyle ezbere konuşmayalım lütfen.
bundan 3 yıl önce yeni döner kapaklı telefon almıştım teknosadan. telefonun kapağı dönerken biraz zorlanıyor gibiydi.1 hafta sonra telefonu düşürdüm,yine herşey eskisi gibiydi. 1 gün sonra falan baktım kapak dönmüyor,içeriden bi çizilme sesi geliyor. hafif baktım iki kapak arasına vida vardı. götürdüm teknosaya,kadın aldı baktı evet dönmüyor dedi,yazdı bişiler servise gönderdi.1 hafta sonra telefon değişip geldi. notta da vida tam sıkıştırılmamış ve yerinden çıkıp kapağı dönmez hale getirmiş,sıfırıyla değiştirilmiştir yazıyordu.
arkadaşım götür şansını dene,göndersinler garantiye servise vs. onun düşüp düşmediğini öyle bakarak tahmin yürüterek anlamazlar. bi kontrol sistemleri vardır elbet. ha derse ki illa düşürmüşsün diye,başka servis varsa ona götür,olmadı müdürlerine,tüketici haklarına şikayet et.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X