Bildirim
GARANTİ UZATMA

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
fiyat ne veriyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: xnoname
fiyat ne veriyorlar
1300 tl hocam 2 sene için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aracınız kaç km de -
quote:
aracınız kaç km de
37.000
quote:
Orijinalden alıntı: sfydn
quote:
aracınız kaç km de
37.000
Çok da pahalı değil.Uzatın bence.Ne olur ne olmaz. -
Uzatın hocam çok para değil
1300 tl hemde 2 sene düşünmenize bile gerek yok bence fiyat çok iyi ben olsam uzatırdım kafam rahat olurdu -
ben 2 sene kısmını atlamışım senelik 1300 gibi düşündüm uzatın ama şartları inceleyin çünkü bazı firmalar bi dünya şeyi uzatmalarda garanti dışı bırakıyor -
Benimde aralıkta bitecek 1400tl dediler 1300 iyiymiş, onlar mı teklif etti pazarlık mı yaptınız?
uzatın 1400 ü pejo yesin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Paranız varsa uzatın hocam.37binde zaten fazla gitmemiş.
Saygılar.
teşekkür ederim yorumlar için
Bence garanti içeriğini iyi öğrenin. Olan garanti gibi tüm arızaları kapsıyor mu yoksa bazı şeyler hariç bir garantimi. bende kasımda opel astra almıştım. o zaman niyetlendim garanti uzatmayı bana bazı şeyleri kapsamadığını söylemişlerdi. gerçi o zaman bana 750 tl gibi bir ücret demişlerdi. sizinki daha fazla, tam garanti olma ihtimali yüksek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X