Şimdi Ara

Passolig Kullanım Süresi Uzatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
11.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Passolig'in ilk kez uygulandığı Beşiktaş-Fenerbahçe maçı için passolig kartı alanlardanım. Sanırım Nisan 2014'e denk geliyor. Kullanım süresi 12 Haziran 2015 itibariyle sona ermiş. Yeni sezonda maçlara tekrar giriş yapabilmek için aşağıdaki linke girip 25 TL ödeyerek süre uzatmak gerekli. Bilginize.

https://www.passolig.com.tr/ebilet-kullanim-suresini-uzat

Bu da bilgilendirme maili;

"Passolig Kartınızın E-Bilet Kullanım süresi 1 yıldır. Süper Lig ve Ptt 1. Lig maçlarına bilet alabilmek ve bu maçları stadyumlarda izleyebilmeniz için her yıl yenilenmesi gerekir.

Passolig Kartınızın E-Bilet Kullanım Süresi 12 Haziran 2015 tarihinde dolmuştur.

E-Bilet Kullanım Sürenizi uzatmamanız durumunda, Passolig Kartınızı diğer özellikleri ile kullanmaya devam edebilirsiniz; ancak maç bileti satın alamaz, stadyumlara giriş yapamazsınız. Ayrıca Passolig Kartınıza maç bileti transfer işleminden yararlanamazsınız.

Hemen Öde butonuna tıklayarak E-Bilet Kullanım Sürenizi hemen uzatabilirsiniz."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Passolig Kullanım Süresi Uzatma Hakkında Bilgilendirme

Passolig kartınızın kullanım süresi dolmak üzereyse, süresini uzatmanız gerekmektedir. Passolig yenileme işlemiyle kartınızın geçerliliğini uzatabilirsiniz.

Passolig'in ge geçerlilik süresi 3 yıldır. Sürenin dolmasına 30 gün kaldığında, passo süre uzatma işlemini başlatabilirsiniz. Bu işlemi;

gerçekleştirebilirsiniz.

Passolig e bilet süresi uzatma işlemi için;

• Tam veya yarım sezonluk Passolig kullanıcısıysanız, sürenin dolmasından önce uzatma işlemini başlatmalısınız.
    • Maç biletli Passolig kullanıcısıysanız, maç biletlerinizin geçerlilik süresi bilet üzerinde belirtilen tarihtir. Maç tarihinden önce e bilet süresi uzatma işlemi yapamazsınız.

Passolig uzatma nasıl yapılır?

• Passolig web sitesi veya mobil uygulamasına giriş yapın.
    • "Hesabım" bölümüne gidin.
    • "Passolig Yenileme" seçeneğine tıklayın.
    • İstenen bilgileri doldurun ve ödeme işlemini gerçekleştirin.

Passolig yenileme ücreti, seçtiğiniz paket ve ödeme yöntemine göre değişmektedir. Detaylı bilgi için Passolig web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşlar bir sorum var: Ben bu sezonki maçlara hiç gitmedim ancak takımımın son maçına gidebilmek için e-bilet yıllık kullanım süresini uzatmak gerektiğinden eğer uzatırsam süre sadece bu sezon için mi geçerli olacak yani sadece tek maç için yıllık ücret ödeyip gelecek sezon başında tekrar bir kullanım bedeli ödemem mi gerekecek yoksa sezondan bağımsız olarak ödemeyi yaptığım tarihten itibaren 1 yıl boyunca tekrar ücret ödemeden maç bileti alacak mıyım? Aynı soruyu müşteri hizmetlerine sordum oradan sezonluk değil yıllık olarak geçerli olur dedi ancak yine de ben kendisine güvenmediğimden burada da sormak istedim.
  • LuN4TiC kullanıcısına yanıt
    Uzatmalar sezonluk değil senelik. Bugün uzatırsan önümüzdeki yıl 12 mayısa kadar kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Uzatmalar sezonluk değil senelik. Bugün uzatırsan önümüzdeki yıl 12 mayısa kadar kullanırsın.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C336 Şarj Süresini Uzatma Yolu
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.