Şimdi Ara

GARANTİSİZ 2. EL İPHONE 3GS VS 0 SAMSUNG GALAXY ACE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisini tercih etmeliyim arkadaşalar çok arada kaldım???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korty15 -- 16 Mayıs 2011; 1:56:24 >

• Kullanım amacınız nedir?
  • onların yerine ipod touch 4 32 gb yada p503,gio,x10 mini pro ,x8 ,c6-01,ideos x5 (öneririm) alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Kullanım amacınız nedir?

daha çok internette gezerim msj we arama da çok yaparım baya araştırdım herşeylerini biliyorum iphone almak istiyorum ama garantisi olmaması beni düşündürüyor
  • iphone 3gs
  • peki iphone böle çok sorun çıkarır mı serwis yolları görünür mü bana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korty15

peki iphone böle çok sorun çıkarır mı serwis yolları görünür mü bana?

Normal kullanıcıysan telefonu öle eve girince masaya fırlatıp atmıyorsan bozulan bir telefon degil,hele hele düşürmezsen kılıfta kullanırsan eminim daha çok kullanırsın,garantiyi bukadar takmana gerek yok,bozulursa bile bozulan parçaları home tuşu arka kasa çatlaklığı falan bunlar zaten,hangi telefonu alırsan al düşerse sıvı teması olursa zaten direk kullanıcı hatası der çizip geçerler ha bide servisi bekleme sıkıntısı var, telefonu bırakırsın 20 30 gün oyalanırsın ufacık parça için işlerine gelmezlerse basarlar kullanıcı hatasını uğraştırırlar insanı,ömründen ömür gider bugüne kadar ortalama 5 tane iphone 3gs kullandım,yeri geldi aracımda gps aleti yeri geldi köyde dağda taşta internet için kullandım durdum 1 tanesi bile durduk yere bozulmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle düzgün kullanirsan özen gösterirsen hiç bir sorun cıkartmaz hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.