Merhaba bir uygulamadan tanıştığım ve uzun zamandır konuştuğum biri var. Kız benden uzakta farklı bir ilde yaşıyor. Bayağı uzun zamandır konuşuyoruz ve dertleşiyoruz. Kız zamanında üniversitedeyken uyuşturucu kullanmış ve serseri biriyle uzun süreli beraberliği olmuş. Gel zaman git zaman o şahıs hapse girmiş ve bu da ayrılmış. Okulunu bitirmiş ve öğretmen olarak atanmış. Ametem mi nedir tedavi görmüş. Mert ve delikanlısı birisi bayağı gelecek hakkında konuştuk. Bende ne telefonu var ne sosyal medyası ne de başka bir şeyi. Birbirimize resimler attık, her gece sabaha kadar konuştuk ettik ve neredeyse hayatımızdaki her şeyi konuştuk. Benden düğün yapmamı istemediğini söyledi, gelecekteki hayaller vesaire sizlerin de bildiğiniz konular. Derken dün benden soğuduğunu söyledi sebebi olmadığını söyledi bu geçmişindeki belalı kişi onu bulmuş sen benimsin falan diyormuş. Sen onu tanımıyorsun eli ayağı uzun şöyle böyle birisi falan dedi. Anladığım kadarıyla kendisinden beni soğutmaya çalışıyor sanırım bana zarar gelmesini falan istemiyor. Başına bela alacakmışım şöyle böyle... Dün gece konuşmadık bana engel atmamış veya bişey yazmamış. Beni hayatından çıkarmaya çalışıyor ama yapamıyor. Ne yapmamı önerirsiniz ? Benim onda gönlüm var ve aramızda 10 saat mesafe var. Ne yazayım veya nasıl hareket edeyim bilemedim. Onunda bana karşı boş olmadığını biliyorum. Biraz karışık bir konu oldu ama unutup gitmesi kolay değil. Kafam karmakarışık keşke hiç karşıma çıkmasaydın, keşke ölseydim tarzında cümleler sarf ediyor sorunları var velakin bu ülkede kimin yok ki ? |
Garip bir Gönül meselesi tecrübeliler içeri...
-
-
Hocam çok net soğutmaya çalışıyo seni belli ama o durumda bişey yapamazsın kızlar kafayı koydumu engel olamazsın sebepsiz yere ilişki güzel giderken her yerden engel yemiş biri olarak söylüyorum bunu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya daha görmediğin bir kıza nasıl bu kadar bağlanabiliyorsun, ben seks yapmadığım, elini tutmadığım kızı ne yapayım? Kendine aynı şehirden bir kız bul. Kıza tüm hayatını anlatmışsın, hiçbir gizem, hiçbir çekicilik bırakmamışsın kendinde. Dünyanın yarısı kız kaynıyor ve eli eline bile değmemiş, aranızda 10 saatlik mesafe olan, serseri dediği kişiye 1 saniye düşünmeden verip senin gibi iyi oğlanlara 10 sene vermeyecek kızın peşinden koşmayın kardeşim, saygılar.
-
klasik sosyal medya kafalamasi karsindaki seninle oynuyor.
olay bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amateme yatmış birisi öğretmen mi olmuş bu ülkeye bayılıyorum aga.
Dünyada hatun mu yok yaw kafanı ağrıttığına değmez.
-
Bir anda kendinizi hiç içinden çıkamayacağınız durumlarda bulabilirsiniz. Yol yakınken uzayın bence.
-
Sagolun yorumlar icin. Suan halen gorusuyoruz bana fotograflarini yolluyor. Geceleri uzun uzun konusuyoruz yukarida yazdigim anlattigi senaryo imis. O cocugu bayagi sevmis ona takilmis kalmis sanirim kolunda dovme var o zaman anlatmisti bunlari. Yani onu bulmus benim icin endiseleniyormus vesaire bunlar hayali seylermis. Yanima gelecegini soyluyor okullar kapaninca gelecekmis oyle bir niyeti var gelecek ne gosterecek belirsiz. Bayagi icli disli konusuyoruz suan eskisi kadar bana mesafeli ve soguk degil. Bakalim hayirlisi 2 aya yaklasmistir konusmamiz. Ucunda evlilik var mi yok mu gorecegiz
Dostum seviniyorsun ama asıl sorun şu, neden böyle bir senaryo kurup sana söylüyor?
Yani bunun sebebini öğrenmen lazım, hayali şeylermiş, senaryo kurmaymış gibi şeyleri neden sana yapıyor?
Bunları sorup cevabını aldın mı?
Bu dediklerim aslında daha büyük bir sorun, sen sanırım kıza bağlandığın için ve onu kaybetme korkusu da ortadan kalktığından dolayı çok sağlıklı düşünemiyorsun.
Ayrıca şimdiden ''Ucunda evlilik var mi yok mu gorecegiz'' demen de çok sağlıklı değil.
-
Haklisin cok haklisin mantikli dusununce neden ? diye soruyor insan. Benim öngörüm bu şekilde senaryo yazmis bence. Cunku o konusmadan sonra hic bahsetmedi ve suan normal bir sekilde konusuyor. Beni kendinden sogutmak icin yapmis olabilir veya test etmek icin bilmiyorum. Baglanma konusuna gelirsek dogru duygularimin esiri olmusum saglikli dusunemiyorum. Gelecege yonelik konustuk ve hayaller kurduk. Evlilik sozleri icin cok erken daha ayni ortamda bulunmadigin bir insan, gormedigin ve yakindan tanimadigim biri. Ben 30 yasindayim o 25 yasinda rahat buyumus biri maddi durumu hali vakti yerinde. Saf gibi baliklama atlama,inanma ve guvenme diyorsun.
Benim aktif ve hareketli bir sosyal hayatim yok. Asosyal ve icine kapanik karakterim var, karsi cinse uzagim. Zaman gostetecek her seyi. Sosyal medyadan duzgun bir insan bulamazsin demisti arkadasim %1 ihtimal belki o dilimdedir.
Dostum tekrar diyorum, burada senin öngöründen ziyade kızın neden böyle bir şey yaptığını öğrenmen senin için daha yararlı olur.
Bunu sormanın zaman dilimi sana kalmış ama diyaloğunuzun iyi gittiğini söylemenizden ve ''Benim aktif ve hareketli bir sosyal hayatim yok. Asosyal ve icine kapanik karakterim var, karsi cinse uzagim'' demenizden dolayı büyük ihtimalle o topa hiç girmeyeceksin. Çünkü durumu bozmak ya da kızın bu soru karşısında vereceği tepkiye düzgün cevap verememekten çekinip onu kaybetmekten korkacaksınız.
''dogru duygularimin esiri olmusum saglikli dusunemiyorum'' demişsiniz ve ''Benim aktif ve hareketli bir sosyal hayatim yok. Asosyal ve icine kapanik karakterim var, karsi cinse uzagim'' diye halinizi belirtmişsiniz. Genellikle böyle durumda olan insanlar kendilerine biraz olsun ilgi gösteren karşı cinse çok çabuk bağlanırlar ve bu başlı başına bir hatadır. Büyük ihtimalle yaşınızdan da dolayı bu kızı son şansınız olarak görüyorsunuz. Tavsiyem bu kafadan çıkın.
Büyük ihtimalle burada yazılan çoğu yorum ve tavsiyeye ''evet, haklısınız'' demeye devam edecek ama çok dikkate almayacaksınız. Çünkü çekince ve korkularınız bunlara baskın gelecek. Sakin ve dingin bir kafayla durumunuzu ve nasıl ilerleyeceğinizi değerlendirin. Kısacası düşünün.
Hayatın bize ne sunacağı hep belirsizdir, bundan dolayı daha fazla yorum yapıp kafanızı karıştırmak veya yönlendirmek istemiyorum. Tek ve en büyük tavsiyem kendinize ara ara ''kendimi kaptırmam lazım'' diye hatırlatmanız ve bir şey yapacakken iki kere düşünmeniz. Böylece bir anda ortada kalırsanız daha kolay atlatırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüheyir -- 6 Haziran 2022; 23:13:48 >
-
Gelismeleri aktariyorum kiz yalan soylemis tam bir yalanciymis. Yani karaktersiz ve gurursuz biriymis. Klon programi kurdum uygulamayi baska hesaptan calistirip buna yazdim. Adim Ahmet falan filan... Neyse 8.5 aylik iliskisi varmis biriyle o esnada bana yazmis ve umut vermis. Bu hafta o iliskisi olan cocuktan ayrilmis cocugu baskasiyla opusurken yakalamis. Morali motivasyonu bozuk yazdikca yazdi dokuldukce dokuldu. Ben baskasinin resmini falan yolladim Ahmet ismim yaz bana canin istediginde iyi geceler dedim konusmayi sonlandirdik.
O yuzden demek ki telefonunu vermemis sosyal medya hesaplarini vs. yok demis yok ametem yok universitede bir cocuk hepsi sallamasyonmus. Hayatinda 2 tane sevgilisi olmus birisi platonikmis. Bizde mal gibi guvendik inandik saflik bende
Napalim hocam bundan nasil bir intikam alayim ? Kalem sende konustur kalemini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok uzatmadan söyleyeceğimi söyleyeyim, baştan diyeyim yazdıklarım hoşuna gitmeyecek çünkü senin şu an duymak istediğin şeyleri yazmayacağım.
''Napalim hocam bundan nasil bir intikam alayim ?'' bunu kafandan çıkar, intikam vb. alıp ne yapacaksın? ne kazanacaksın? ayrıca ne intikamı kaç yaşında insansın, lise sırasında değilsin artık.
Buradaki diğer insanlar ki buna ben de dahilim, seni uyardı ama sen bile isteye girdin bu mevzuya ve sonucu da gördün. Senin sorunun gerçeği görmek istemeyip kendi oluşturduğun bir gerçekliğe inanmaktı.
Kız hakkında verdiğin bu bilgilerin bile asıl sebebi, senin haklılığın konusunda destek çıkmamız ve tüyo vermemiz için. Yani aslında sen gazlanıp bu olayı atlatmak istiyorsun. Arkana ''evet doğru bir şey yapıyorum'' güvencesini almak için.
Şimdi senin kırılmış egonu düzeltmek için aklı başında biri, intikam vb. şeyler için tavsiye vermez. Ayrıca tekrar diyorum ne intikamı, sen bu kaybettiğin zaman ve hayallerinin acısına karşılık ona bir ders vermek, tırt duruma düştüğünü kabullenmeyip acısını çıkarmak, ''öyle bir şey dedim ki kendini dağıttı'' diye bir öykün olsun istiyorsun ama bu davranış ve bilenmelerin çoğunda eline yine bir şey geçmeyecek. Çünkü belki de kızın zerre umurunda değilsin ve basit bir ''eeee'' diye cevap verince yine alev alıp apışıp kalacaksın.
Yapacağın en büyük ve yararlı şey, kendinin nerelerde hata yaptığını iyice tespit edip, bunları masaya yatırıp düşünüp kendin için çıkarımlar yapmak. Böylece bir sonraki ilişki tecrübende böyle şeyler yaşama ihtimalin azalır.
Öyle intikam gibi kafalar ise anca seni iyice geriye düşürür ve sağlıklı düşünmeni engeller, bundan dolayı bunu kafandan direk at. Yaşadıklarından ders çıkar kendin için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüheyir -- 17 Haziran 2022; 23:44:1 >
-
Beni hayatından çıkarmaya çalışıyor ama yapamıyor. Ne yapmamı önerirsiniz ?
Fırsat bu fırsat arkana bile bakmadan kaç... bu tanrının sana sunduğu bir lütuf sana engeli atmışken sen de ona engeli at ve burada noktala herşeyi. kız çok sen işi ayarla, kız çuvalla var.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ya daha görmediğin bir kıza nasıl bu kadar bağlanabiliyorsun, ben seks yapmadığım, elini tutmadığım kızı ne yapayım? Kendine aynı şehirden bir kız bul. Kıza tüm hayatını anlatmışsın, hiçbir gizem, hiçbir çekicilik bırakmamışsın kendinde. Dünyanın yarısı kız kaynıyor ve eli eline bile değmemiş, aranızda 10 saatlik mesafe olan, serseri dediği kişiye 1 saniye düşünmeden verip senin gibi iyi oğlanlara 10 sene vermeyecek kızın peşinden koşmayın kardeşim, saygılar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X