Arkadaşlar garip dedim hatta saçma bile olabilir..Win7 yüklüydü dün geceye kadar torrent çalışıyor 600 700 800kb/sn allah ne verdiyse download ediyor download varsa (explorer vs) onlarda devam edebiliyor dsl sinyali internet sinyali her şey normal görünüyor hatta msnde yazışmalar bile devam ediyor..Fakat sitelere girmek istediğimde görüntülenemiyor diyor sanki net yok gibi davranıyor..Sorunumu ttnet ve kullandığım marka hp'e bildirimde bulundum 2 haftadır çözüm önerileriyle uğraşıyorum fakat hiç bir gelişme olmadı...Kısacası internette her hangi bir problem olmamasına karşın internet yok oluyor...
Dün gece'de şunu tespit ettim format attım yeniden recovery ile orjinal windows vista mı yükledim 2 saat boyunca hiç bir kopma olmadı ama torrent programı kurdum (utorrent ve hiç bir şey indirmiyordu) nette o kopmalar geri geldi..o net olmadığı zaman torrent çalıştırıp denemek istedim torrent güzel çalışıyordu...bu kopmalardan bi türlü kurtulamadım bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı istiyorum...
Sorabileceğinizm uhtemel sorulara cevap.. - internet 8mgbit e kadar net limitsiz paket - dün gece win7 64bit işletim sistemi şu anda vista32bit işletim sistemi - dün gece hiç bir virus programı yoktu şu anda norton bulunmakta - donanımsal güncellemeler yapıldı..fabrika çıkışı driverleri ile birliktede aynı sorun vardı - modem ve laplop aynı oda içinde bulunmadkta arada sinyali bozabilecek herhangi bir unsur bulunmamakta - bide gözünüz sevim kurtarın beni :)
dns server ında sorun olabilir. belki bölgedeki dns server da problem vardır. dns i değiştir bir de oyle dene. dns olarak 208.67.222.222 yı kullnabilirsin.
Dns olarak bir çok numarayı denedim 208.67.222.222 bunuda denedim bi çok dns denedim...mesela şu anda yien net kopuyordu torrenti kaldırdım sorun yok...bunun nedenini çözmek lazım :( torrentsiz pc olarmı ya :P
evet sorun torrentte bendede ayni oluyor bende torrent acikken hic bisi yapmiom oyun falan oynuom download bitnce torrent kapatiyorm sonra normal takiliom.
Arkadaslar bu konunun aynısını dun actım hemen sılınmıs.Ben bır cozume ulastım.Konunun sılınme ıhtımalıne karsı pmden ulasabılırsınız.