Şimdi Ara

Garip bir teamspeak sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar bundan önce ani kısa süreli bağlantı kayıplarım nedeniyle modemimi pirelli yerine huawei ile değiştirdiler şu an bağlantı kaybı sorunum gitti gibi görünsede teamspeak te ne zaman bir kanalda 5+ kişi olursa ben o kanaldan düşmeye başlıyorum connection dropped oluyor ve yeniden bağlanıyor ve bunu spamlemeye başlıyor.Firewall u kapadım portlarını açtım herşeyi denedim ama yinede bir çözüm bulamadım bu konuda bir fikri olan varmı teşekkürler.

• Aynı sorun bendede var ne denediysem olmadı sizin gibi bendede aynı markda modem var hatta modemi yeni değiştirdim acaba modemle ilgili olabilirmi sorun??
  • muhtemelen modemden kaynaklanıyor bir sürü ethernetle denedim sorun devam ediyor ama ne hikmetse wireless ta yaşanmıyor
  • aynı sorun bendede var çözümü varmı bilmiyorum siz 10 şubatta yazmışsınız çözdüyseniz banada yardımcı olurmusunuz?
  • Ethernetle baglaninca ayni sorun bende de olusuyor, bagladiklariniz laptop mu?
  • benimki masaüstü laptop değil ama aynı sorun
  • Ya off nasil cozecegiz o zaman bu sorunu ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla modemlerimiz değişmediği sürece bu sorundan kurtulamayacağız heralde çözümünü kimsede bilmiyor çıldırıcam
  • Superonline'i arayabilirseniz bizide bilgilendirsininiz
  • Pirelli modemin ne dezavantaji var?
    Bu boyle olmuycak teamspeak giremiyceksek...
  • modemin teamspeakla ne alıp veremediği var aklım almıyor
  • ŞU SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN YOKMU ALLAH RIZASI İÇİN YA!
  • beyler bu sorun modemın yazılımından kaynaklanıyor anladıgım kadarıyla yenı modem almadan kurtalamıyacagız gıbı gorunuyor
  • Ya yeni modem alsak ne olur ki hızımız mı düşer biraz
  • yo bişey olmaz ama aldıgın modeme baglı tabi normal özellikleri bu huawei ile benzer bir modem alırız olur biter ama ben PCI ethernet kartı alıcam wirelessle baglanınca teamspeak sorunu vermıyor ama hız kaybı olucak heralde bende
  • Hocam sorun sizce nerden kaynaklaniyor ki 3 laptopla denedim hepsinde sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNtropozoik

yo bişey olmaz ama aldıgın modeme baglı tabi normal özellikleri bu huawei ile benzer bir modem alırız olur biter ama ben PCI ethernet kartı alıcam wirelessle baglanınca teamspeak sorunu vermıyor ama hız kaybı olucak heralde bende

Modem yazılım güncellemeyi denediniz mi?

• yazlım güncelle yazıyordu modemın panelınde tıkladım ben dosya seç dedi heralde cdyi takıp onun setupunu seççektik ama bana modemı taktılar sonra gıttıler bende salak gıbı o anda acmadım kutuyu kutuyu bi açdım cd kırık nasıl güncellerim yazılımı?
  • Yazilim güncelledim sorun devam ediyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.