Şimdi Ara

Garip hareketler sergileyen hoşlanılan kız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler okuldan bir kız var, ilk gördüğümde çok hoslandım gidip oturma teklifi ettim o an müsait olmadığı için numaramı istedi. Sonra çıkışta bana ulaşamamış wpden mesaj falan atmış. İlk 1 2 gün mesajlastık. Hatta yerine gore baya bi' iltifatta etmiştim hoşuna gidiyordu, anlıyordum. Sonra okulda başbaşa kahve falan içtik evine kadar bıraktım. Ertesi gün yazıştığımız sırada ödevle ilgili bana kendisininde olduğu bi foto atmıştı ben de bu sefer tabi oturmamızın verdiği gazla birlikte iltifat ederken gözlerım kamaştı gibisinden çıtayı bi tık yukarı çıkardım. Kötu hissettiğini, konuştugu başka biri olduğunu ve boyle konuşmasam daha iyi olacağını söyledi. Ben şimdı hani ne diyeyim ki buna? Hoşlandığımıda söylemedim gerci daha ona ama hayır yani madem konuştuğun biri vardı neden en basında bana umut verir gibi konuştun neden benımle baş başa oturdun yanıma kadar geldin. O günden sonra hiç mesaj atmadım o da atmıyor. Napsam bilemiyorum ama şunu diyebilirim ki siz siz olun hiçbir kıza gereğinden fazla değer vermeyin arkadaşlar yoksa üzülen siz oluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellochipset -- 28 Eylül 2019; 18:42:13 >

• Gözlerim kamaştı
  • Knk kız seni arkadaşı olarak görmüş ya da yedek kulübesine alacakmış, sen niyeti belli edince kaçmış, gözlerim kamaştı nedir lan?
  • Seri başka kızlara yaz aynı sınıftan olmasın sakın hatta fakülte dışı daha makbul.
    Muhtaçlık zihniyetinden uzaklaşmalısın, o dünyada tek değil bir sürü var.
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Hocam sorma ya o an öyle bir gaza geldim, kimyamı bozdu bu hatun. İlk defa uzun zaman sonra birinden bu kadar hoşlanmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellochipset

Hocam sorma ya o an öyle bir gaza geldim, kimyamı bozdu bu hatun. İlk defa uzun zaman sonra birinden bu kadar hoşlanmıştım.
    Hocam bu kız konularında aşırı dikkatli olman gerek, benim de kimyamı bozan bir hatun var fakat anlamasın diye çırpınıyorum, asla belli etmiyorum, sende öyle yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Hocam bu kız konularında aşırı dikkatli olman gerek, benim de kimyamı bozan bir hatun var fakat anlamasın diye çırpınıyorum, asla belli etmiyorum, sende öyle yap.

Alıntıları Göster
    Duygularımı belli etmezsem bu seferde başkasıyla olma ihtimali doğmaz mı ama?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yapmacık konuşan insanlar
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hellochipset H kullanıcısına yanıt
    Duygularini belli ediceksin tabiki seni arkadas olarak gormemesi icin ama cokta yurumuceksin arada bir zehir aticaksin olay bu
  • Artık zebani yada mercan dede çıkar diye sondan okuyorum anasını satayım manyak ettiniz beni la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Seri başka kızlara yaz aynı sınıftan olmasın sakın hatta fakülte dışı daha makbul.
    Muhtaçlık zihniyetinden uzaklaşmalısın, o dünyada tek değil bir sürü var.
    Hocam sorun oradan kaynaklanıyor zaten, amacım önüme gelene yazmak değil ki. Okulda son 1-2 hafta içinde elime başka kızlarla ilgili birçok fırsat geçti fakat duygusal olarak birşey hissedemediğim için düşünmedim. Ama bu kızla konuşurken çok farklı hissediyorum diğerlerinde olmayan birşeyler hissettiriyor bana. Fakat bu sefer de o bana yüz vermiyor. Herşey güzel giderken, oldu olacak derken birden konuştuğum başka birisi var demesi beni moralman sıfırladı. Çok baskı altına alıp duygularımı ağır bir şekilde hissettirdim ve bundan korktu sanırım, birsüre ağırdan alıp arkadaş gibi yaklaşmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellochipset -- 28 Eylül 2019; 21:51:7 >

• Perturbator kullanıcısına yanıt
    Attığın yazıları okudum. Haklı noktalara değinmiş fakat olay şu ki kız benimle ilgilenmiyor olsa neden ilk başta numaramı isteyip bana ulaşmaya çalışsın ve benimle başbaşa otursunki. Sallayıp geçiştirebilirdi diye düşünüyorum. Ne olduysa sonradan birşey oldu. Hala bir umut gördüğüm için uğraşıyorum aslında, yoksa ben de farkındayım olmayacak birşeyi zorlamanın anlamı olmadığını, kaldı ki daha ondan hoşlandığımı ona söylemedim bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellochipset -- 28 Eylül 2019; 22:49:2 >
  • yavvvvvvv dert ettiğin şeye bak patlat bir osbir kendine gel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.