Şimdi Ara

Gazi olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gazi 2018de 4250
    2019da 4550 bu sene de böyle bi atma falan olur mu girmem mümkün mü

• Up
  • İngilizce olur, türkçe olmayabilir.
  • İnşallah gelir hocam :) Gece kamplarınıza çok katıldım
  • umutdarici kullanıcısına yanıt
    Ah hocam ah ne günlerdi sizin nasıl geldi
  • Hocam ingilizce tutuyor geçen seneye göre de istemiyorum ki :((
  • Ben bu sene 11'dim hocam. Deli dolu hazırlanıyoruz bakalım
  • Benim sıralamam da 4063, Türkçesini değil İngilizcesini yazacağım. Tam tersmişiz sizle de. Bence türkçeyi yazın, altına da ing yazın. Gazi kaçmaz hocam.
    Kolay gelsin hocam size geçen seneye göre 1900 gelen netler bu sene 4800’getirdi tıp istediğim için çok koymadı ama son töderlerde türkiye genellerinde falan 16. Falan olmuştum derece bekliyordum kısmet değilmiş
  • Hocam neden ingilizce biraz anlatır mısınız pek bilgim yok
  • Bende de aynı. 1100 geliyordu, Cerrahpaşa bekliyordum 4k geldi ama bu benim 3. girişim ve tıp için çalışıyordum zaten. 10k diye girdiğim için fazla hayal kırıklığına uğramadım, sevindim hatta. Çalışanın hakkının yendiği bir sınav olduğunu düşünüyorum bu sınavın. O matematiği 2-3 kat zor sorsalar çok daha yüksek gelirdi ama sağlık olsun. Yine de çok mutluyum.
  • İyi hocam çok sevindim hayırlı olsun cidden belki gazide oluruz ikimiz de tanışırız ama şu ingilizce olayınca bahseder misiniz
  • Bu sene dilde 700. oldum, İngilizce temelim bayağı sağlam ve Toefl skorum da yüksek. Yabancı dille eğitim veren liseden mezun oldum yani çok ağır İngilizce gördüm. Boşa gitsin istemiyorum. Yurtdışı düşünüyorum aynı zamanda. Ayrıca İngilizce kontenjanı düşük olduğu için daha iyi eğitimi var deniyor. Kaynağım sağlam. Siz neden İngilizce istemiyorsunuz?
  • Hocam kontenjan olayı benim de aklımı çeliyor ama ortaokulda c1 2 olan ingilizcem şu an b seviyesindedir altından kalkabileceğimi düşünmüyorum bi de ünide artık biraz az ders çalışmak istiyorum açıkçası ana dilimde öğrenmeyince daha zor olacağını düşünüyorum zaten tıp başlı başına bir ders yığını
  • B seviyesinde bir İngilizceniz varsa zaten yeterli olur, okudukça geliştirirsiniz. Tekrar düşünün derim. Ama zaten bu sıralamaya Dokuz Eylül, Akdeniz vs de geliyor. Her şey gönlünüzce olsun.
  • Hocam ankarada okumayı düşünüyorum ama yine de bakacağım çok teşekkürler sizi de tebrik ederim
  • Kötü olmuş hocam. Umarım hayat başka bir yerden yüzünüze güler. Hayırlısı diyorum..
    Hocam mezuna kalmadım gayet mutluyum dmfmöfödöf niye 100k muamelesi yaptınız
  • Ne bileyim hocam çevremde ilk 500 gelmedi diye 900'den mezuna kalacak psikopatlar var. Onları 2 gündür sakinleştirmeye çalışıyorum, klavye alışmış artık aynı kelimelere
  • Merhaba. Benim de sıralamam 4898. Gazi İngilizce tıp ve dokuz eylül tıp arasında gibiyim ingilizcem çok iyi değil normal biri devlet okulu öğrencisi kadar biliyorum ama ingilizcemi geliştirmek istiyorum siz ne önerirsiniz teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.