bu konuda kararsız kaldım.Ankara ege marmara gazi tıp şeklinde yazmayı düşünüyordum ama gazi tıp tam istediğim gibi değil.Muhtemelen gidersem mutsuz olacağım.Sizce gazinin önüne ituyü mü yazayım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
gazi tıp mı itü uçak müh mü
-
-
İlgi alanınıza göre bölüm seçmenizi tavsiye ederim aynı anda hem tıpa hem mekaniğe eşit oranda ilgili değilsinizdir bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam mutlu olabileceğiniz bir yer seçin derslerine bakın tıp yazmak sizi değilde ailenizi tatmin edecekse yazmanızı tavsiye etmem
1)gazi tıp
2)xxx tıp
.
.
.
24) xxx tıp
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Up, ben de bu ikilemdeyim. Ama Hocam muhtemelen size ankara tıp gelir. Hem genel bir düşüş var tıplarda hem de kontenjan arttırıldı. Gaziye kadar zaten kalmaz sıralamanızda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam odtü ve itü ie ye de yetiyor sıralamam ama bu sene ne olur tahmininiz var mı
Gazinin 1,2 ve 3. Preklinik dönemleri kötü deniliyor
1e gazi yazmam
ANKARA tıp tavsiye ederim hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bi kontenjan artışı göremedim hangi okullarda artmış
hocam bu duyumu nereden aldınız
Hocam 4200 lere kadar yükselmleri imkansız bu bölümlerin. Her türlü gelirler.
Gazi gelmez zaten tüm hayatın boyunca o mesleği yapıcaksın ona göre seç sıralamana göre değil bence. Mühendislikte gönlü olan biri tıpı düşünmez bile bence
hocam hacettepe ve cerrahpaşa da artış var ama 10 kişi
Ekşiden bi gazi tıplıya sormuştum. Direkt kopyala yapıştır yapıyorum. "merhaba, gazı tıp'ın klinik eğitimi gayet yerinde ve güzel. klinikten kasıt 4-5-6. sınıf. lakin preklinik dediğimiz 1-2-3. sınıf eğitimi pek iyi değil. anatomi ana bilim dalı hiç iyi değil öğretilemiyor anatomi hocalardan kaynaklı bana kalırsa ama kendin çabanla öğrenebilirsin. hocaları anatomi için pek iyi değil. fizyo histo tıbbi biyoloji hocaları idare eder seviyedeler. ilk üç yıl sıkıntılı olmasının ana sebebi yönetimsel kaynaklı.. fakültenin genel itibariyle yönetilemememsoeunu var. her şey son anda karara bağlanıyor. ve diğer ana bilim dallarından bağımsız olarak. bir bilim dalının verdiği karardan diğerinin haberi yok. dekan da hak getire zaten bina dökülüyor, lavobo bozuk yapılmıyor vs... lakin tus'taki tercihlerde de göreceğinden hastanenin prestiji çok yüksek bu yüzden 4-5-6. yıl eğitimleri gayet iyi... bunlrın dışında gazi kolay derlerse pek inanma bu sene her dönemden 100er kişi büte kaldı, baraj sistemi var, çan eğrisi yok. geçme notunu 56ya çektiler (buna rağmen 100er kişi büt) derse katılımı pek ciddiye almadılar fakülteye hiç gelmeyen arkadaşlar var. açıköğretimden tıp okuyorlar misali... konum bahçelide çık gez hemen yanın 7.cadde metro yanıbaşında atla kızılaya.. merkez kampüs yeşillik 10dk'da yürü çayır çimen otur kalk, (fakülte hastaneyle iç içe olduğundam hasta yakını ve otopark her yer sosyalleşme açısındam merkez kampüs gayet ideal) topluluklar aktif 10a yakın topluluk var müzik'ten psikaytri bilimsel araştırmadan dergisine emsa'dan töb'üne kendine uygun topluluğu bulabilirsin.. yemek ücreti öğle gazi en ucuz olanı 2'ydi 2.5 oldu .d onun dışında klasik tıp fuckültesi adam skiyolar, çile bülbülüm allahh... :)"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam itü uçak yerine odtü makine yazabilirsiniz zaten uçak makinenin alt dalı gibi.
Ben de marmara önermiyorum Saçma sapan birsürü zorunluluk bindiriyorlar tepene komiteye çalışacak vakit bulamıyorsun kendine vakit ayırmayı geçtim
Gazi tıpla Ankara tıp arasında sizin düşündüğünüz kadar bir fark olmayacaktır emin ol
Haklısınız hocam. Toplam kontenjan artımına bakmışım geçen yılın.
sizce neresi gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- psikolojik karın guruldaması
- 20 yaşında üniversiteye başlamak
- eyüp boncuk kimdir
- aselsan stajyer maaşı
- supara zorluk seviyesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X