Şimdi Ara

GAZİANTEP YAVUZELİ DOLU HASARLI ARAÇ RESİMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
2
Favori
4.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta Gaziantep Yavuzeli ilçesine dolu yağdı bununla ilgili resim paylaşmak istedim
    Araçlar çok çok kötü bir durumda yapılması neredeyse imkansız gibi ama 2-3 tanesini yapıyoruz da nasıl yapıyoruz bana sorun
    İ30 marka bir araç ta sahibinden de satılık bilginiz olsun ben kullanıcıyım sıkıntı olmaz diyorsanız bakın

RESİMLERDE İSİM YAZDIM BANA AİT OLDUĞU BELLİ OLSUN DİYE
    RESİMLER BANA AİTTİR

Tolga ışılak
    0533 650 61 64
     GAZİANTEP YAVUZELİ DOLU HASARLI ARAÇ RESİMLERİ GAZİANTEP YAVUZELİ DOLU HASARLI ARAÇ RESİMLERİ GAZİANTEP YAVUZELİ DOLU HASARLI ARAÇ RESİMLERİ GAZİANTEP YAVUZELİ DOLU HASARLI ARAÇ RESİMLERİ GAZİANTEP YAVUZELİ DOLU HASARLI ARAÇ RESİMLERİ GAZİANTEP YAVUZELİ DOLU HASARLI ARAÇ RESİMLERİ GAZİANTEP YAVUZELİ DOLU HASARLI ARAÇ RESİMLERİ GAZİANTEP YAVUZELİ DOLU HASARLI ARAÇ RESİMLERİ GAZİANTEP YAVUZELİ DOLU HASARLI ARAÇ RESİMLERİ GAZİANTEP YAVUZELİ DOLU HASARLI ARAÇ RESİMLERİ GAZİANTEP YAVUZELİ DOLU HASARLI ARAÇ RESİMLERİ GAZİANTEP YAVUZELİ DOLU HASARLI ARAÇ RESİMLERİ GAZİANTEP YAVUZELİ DOLU HASARLI ARAÇ RESİMLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adalizebey -- 28 Nisan 2014; 0:51:17 >

• o nasıl doluymuş...her biri ceviz büyüklüğünde galiba .
  • Allah sabır versin sahiplerine. Geçen gün ankarada başladı dolu. Aklima direk antep geldi. Allahtan küçük taneliydi.
  • Hakikaten acayip ezilmis...

Yanlis anlamayinda bu araclari yapiyosunuz yinede belli oluyomu yoksa sifiri kadar duzelebiliyormu

Uygulama sonrasi fotolarida gorsek cok super olur hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 28 Nisan 2014; 1:05:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Allah sabır versin sahiplerine. Geçen gün ankarada başladı dolu. Aklima direk antep geldi. Allahtan küçük taneliydi.
    bu fotograflardan sonra araç al kapının önüne bırak.. insanın uykusu kaçar allah sabır versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

o nasıl doluymuş...her biri ceviz büyüklüğünde galiba .
    GAZİANTEP MERKEZE GEÇEN SENE YAĞMIŞTI 40-50 BİN ARAÇ HASAR GÖRMÜŞTÜ BİR SENEDİR ANTEPTE ÇALIŞIYORUM BÖYLESİ FAZLA DENK GELMEDİ
  • Arabanın en sağlam sütunlarını bile bu şekilde yamultuyorsa bu dolu insan öldürür. O nasıl bir şey öyle.
  • Geçmiş olsun. Geçen yıl antepte doluyu yedik ama bu ondan bayağı fazla olmuş anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adalizebey

GAZİANTEP MERKEZE GEÇEN SENE YAĞMIŞTI 40-50 BİN ARAÇ HASAR GÖRMÜŞTÜ BİR SENEDİR ANTEPTE ÇALIŞIYORUM BÖYLESİ FAZLA DENK GELMEDİ

Yapılan arabalar orjinal gibi oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

Hakikaten acayip ezilmis...

Yanlis anlamayinda bu araclari yapiyosunuz yinede belli oluyomu yoksa sifiri kadar duzelebiliyormu

SIFIRI GİBİ YAPMAK İMKANSIZDIR UFAK OLDUĞU ZAMAN DAHA RAHAT VE GÜZEL OLUYOR AMA BÜYÜKLER ÇOK ZOR OLUYOR VE İZ KALMA İHTİMALİ ARTIYOR TABİ SABIRLA ÇALIŞMAK LAZIM
    SİZE ŞÖYLE DİYEYİM BU RESİMDEKİ BİR ARACIN 1TL DEN KÜÇÜK GÖÇÜĞÜNÜ KUŞAK ALTINDA YAPARKEN SAYDIM GÖÇÜĞÜ DÜZELTMEK İÇİN 174 DEFA DOKUNDUM
  • quote:

O araçlardan birini (2011 model siyah bir auris) az daha bize hasarsız diye satıyolardı. Plaka sorgusunda bi şey çıkmadı, eksper de yaptık bi şey çıkmadı. Noterde şasi nodan sorgu yaptık çıktı. Artık gaziantep geçmişi olan arabalara dikkat etmek gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

quote:

MÜKEMMEL OLAN ARAÇLAR VAR ONARIM YAPILAN YERİ BULAMADIĞIM ARAÇLAR OLDU AMA
    1 ARABANIN HASARIN BOYUTU
    2 HASARIN YERİ
    3 ARACIN SAC KALİTESİ
    4 USTALIK
    BUNLAR YERİNDE OLURSA HATASIZ OLUR
  • quote:

quote:

quote:

2 HASARIN YERİ
    3 ARACIN SAC KALİTESİ
    4 USTALIK

Alıntıları Göster
    ANTEPTE ŞU ANDA ÇOK HASARI ONARILMIŞ ARABA VAR BU ARABALARIN ÇOĞU KASAP ELİNDEN ÇIKMIŞ BİÇİMDE DÜZELTİLMEYECEK DERECEDE BOZULMUŞ ARAÇLAR VAR SATIN ALMADAN ÖNCE BAKARSANIZ ANLARSINIZ ZATEN

• quote:

quote:

quote:

2 HASARIN YERİ
    3 ARACIN SAC KALİTESİ
    4 USTALIK

Anladım hocam teşekkür ederim. Verdiğiniz cevap için

• quote:

quote:

quote:

quote:

2 HASARIN YERİ
    3 ARACIN SAC KALİTESİ
    4 USTALIK

Anladım hocam teşekkür ederim. Verdiğiniz cevap için

Alıntıları Göster
    hakikaten çok ilginç fena ezilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Knıght

hakikaten çok ilginç fena ezilmiş

Alıntıları Göster
    Düzelmeyen yere macun çekip geçeceksin, başka çare yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Düzelmeyen yere macun çekip geçeceksin, başka çare yok.

Alıntıları Göster
    Cam tavanlı veya sunroof'lu arabalarda zarar ne durumda, cam tavanlar patlıyor mu?
  • O gün trafikte bulunan bütün araçlar hasar gördü şekildeki gibi ben de ilk kez böyle bir doluya şahid oldum hatta bu dolu olayından sonra tavanı onarmak için özel bir vakum makinası getiren firmalar olmuştu millet yığılmıştı 2-3 hafta sonraya gün veriyorlardı
  • Yuh ne hale gelmiş arabalar , Allah sahiplerine sabir versin.
    Boya gerekiyor mu ? Boyanirsa tavanda boya olacak 2. eli sıkıntı olur..
  • i30'u sahibindende görmüştüm.ama tavanı oynanmış arabayla acı bir geçmişim var, 10 bin lira zararla zor satılmış bir Corolla'mız var.daha yakınından bile geçmem o yüzden.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.