Şimdi Ara

gaziantepte muhendislik okuyan varmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orayi gazmayi dusunuyorum ama herkes onyargili cok zor diyoar ordan mezun olanazsin hocalari kasinti diyorlar bunlarla ilgili bilgi alabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen bende Gaziantep müh. yazmayi düşünüyorum. Eğitimi çok kaliteliymiş ve abartırdığı kadar kasıntı da değilmiş hocalari
  • Ben makine dusunuyordum sakin yazma en erken 7 senede bitirirsin diyen oldu siz ne yazicaksiniz hocalarin kasinti olmadigini nerden ogrendiniz

• tutufu T kullanıcısına yanıt
    bende makine ya da ee yazicam arkadaşlarimdan öyle old. öğrendim.
  • sagolun hocam buyuk ihtimale bende orayi yazacam

• Gaziantepliyim ve bende mühendislik okuyorum vallahi Antep memleketim olmasına rağmen yazmadım.Gaziantep üniversitesi Annem gilin donenimde odtunun yerleşkesiydi odtu diploması almışlar 80 lerden bahsediyorum Gaziantep Üniversitesi odtunun Türevidir. Gerçekten çok zor bir çok arkadaşım okuyor ama mezun olunca dolu dolu çıkarsınız ama olabilirseniz 😊

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • siz ne yazdiniz bende ondan endiseliyim okadar zorsa .6-7 seneye biter zorlarsan diyorlarda gozum korktu

• Up

• Kardesim tavsiye etmem hem yerlisi olarak hemde gaziantep makineyi bırakmıs biri olarak,hocalar harbiden sıkıntılı.Ben dekanla tartıstıgım için okulu bırakmak zorunda kaldım.

• inşaat nasıldır acaba bilgisi olan?
  • VICE kullanıcısına yanıt
    Suan naptiniz hocam hep kotu yorumlar vardi zaten hocalar sikinti diye o yuzden teredutte kaldim seneye gibi duruyor benim

• quote:

Orijinalden alıntı: tutufu

Suan naptiniz hocam hep kotu yorumlar vardi zaten hocalar sikinti diye o yuzden teredutte kaldim seneye gibi duruyor benim

3.seneye kaldım hocam okul 1 senemi yedi zaten bu yılda pek parlak gecmedi 90kda kaldım

• gaziantepliyim amcam ee'de babamın en yakın arkadaşı havacılıkta dayım tıpta soruları alayım
  • VICE kullanıcısına yanıt
    Ilhilendiginiz icin sagolun hocam faydasi dokundu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.