Bildirim
gears of war online sorun acil yardım!!!!!
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
11 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sanirim ikinizden birinde baglanti hizi ile ilgili bir sorun olabilir -
forumdakı arkadaslarla oynamak ıstedıgımde karsıma cıkıyo bu olay -
simdi oyunu kuran yani host olan kisinin internet hizi dusukse 8 oyuncuyu birden kaldiramaz otomatikmen bi kac oyuncuyu atar oyundan veya invite yolladigi kisiler baglanamaz hiz yavaslaigindan dolayi veya hostun hizi cok yuksek olur oyuna girmek isteyen oyuncunun hizi cok dusuk olursa boyle bir uyusmazlik yuzunden baglanma problemleri olabilir vs..vs... maalesef gow da boyle sorunlar cok oluyor -
saol dostum -
O yazıyı bende çok görüyorum.Benim bağlantı 256 belki onunda etkisi vardır... -
İkinizinden birinde gerekli portlar açık değildir modemden.
birinizde bile ufak eksik olursa sorun çıkabilir.
Test Connection yapın. NAT _ OPEN demiyorsa Detaylara bakın hangi portları açmanız gerektiği yazar. -
bnm baglantı hızı 1024 -
Ya bende oyunda biyerde takıldım. Bi yer var dev bişey bizim araca doru yaklaıyo. 20 saniye falan veriyo bize. Ama 2-3 tanede boomer geliyo üstümüze doğru. Nasıl olacak orası? -
quote:
Orjinalden alıntı: Neuvelle
Ya bende oyunda biyerde takıldım. Bi yer var dev bişey bizim araca doru yaklaıyo. 20 saniye falan veriyo bize. Ama 2-3 tanede boomer geliyo üstümüze doğru. Nasıl olacak orası?
orada çatışmaya hiç girme sadece ölmeden arabaya git -
acaip sinir bi yer, seni uğraştırıcak, direkman arabaya gitmen lazım
quote:
Orjinalden alıntı: Neuvelle
Ya bende oyunda biyerde takıldım. Bi yer var dev bişey bizim araca doru yaklaıyo. 20 saniye falan veriyo bize. Ama 2-3 tanede boomer geliyo üstümüze doğru. Nasıl olacak orası?
-
Arkadaşlar gears of war online oynamak istiyorum nasıl olur oynamak isteyen arkadaşlar pm den ulaşırsa beraber oynarız -
Aynu rezil hata ben de Cod 4 oynarken oluyor.Direkt host hatası veriyor birtürlü oynayamadım forumdakilerle
Sorunu ise Nat tipi Open değil
Natı Open yapman lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X