Şimdi Ara

Gears Tactics Türkçe Yama (İSTEK)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gears Tactics'in Türkçe yaması olsa güzel olur

• Gears 5 türkçe çıkmıştı. Bu oyun niye çıkmamış ki. Memnun edemedik heralde micro yu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1

• oyun çok güzel bu arada. türü sevenler için bulunmaz nimet. oyunda ingilizce altyazıyi acacak bir menü bile yok bu arada

• Xbox tek sevmediğim kısmı Türkçe dil desteği olmaması olsada kısıtlı bazı oyunlarda gears tactic Türkçe çıkmaması tam bir fiyasko oldu

• Ori Türkçe gelmişken Tactics'in gelmemesi çok kötü oldu. Her Ex oyunun Türkçe geleceği umudumu kaybettim gibi.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Başlamışken hepsini Türkçe getirmeliydiler. Ben de ilk etapta senin gibi düşünmüştüm. Neyse, umarım ilerde çıkacak oyunların hepsi Türkçe çıkar. Bu arada oyunun konusu da aşağıda arkadaşlar. Hiç kimse ilgi göstermemiş.

https://forum.donanimhaber.com/gears-tactics-pc-ana-konu--143151712
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Judgment Türkçe Yama İstek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Ya Microsoft Türkiye beklediği satış oranlarını göremedi, yada genel olarak Microsoft Steam açılımından memnun kalmadı. State of Decay 2 Steam çıkışına günler kala fiyatını arttırıp Epic'e de çıkardılar falan. Turn-base sevmememe(mememe nasıl bir kelimedir bu) rağmen sırf GoW evreni için oyunu almayı düşünüyordum Türkçe gelseydi.
    Artık oyunsuzluk başa vurursa Gamepass da oynarız. Umarım tek oyunluk bir ara vermişlerdir, Halo, Forza ve GoW serileri amiral gemileri. Her oyunu Türkçe gelmeli artık bence.
  • bu oyun türkçe olsa direk ön sipariş alacaktım ama türkçe yoksa tadı olmaz malesef. microsft bu neyin kafası?
  • kenanbal kullanıcısına yanıt
    Hocam bulabildin mi bilmiyorum ben genede yazayım ayarlarda Game başlığı altında Accessibility sekmesinde captioning olarak geçiyor altyazı ayarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

Hocam bulabildin mi bilmiyorum ben genede yazayım ayarlarda Game başlığı altında Accessibility sekmesinde captioning olarak geçiyor altyazı ayarı.
    buldum dostum, çok teşekkür ederim. oyunu da bitirdim bu arada. çok güzeldi gerçekten. oyuna yeni başlayacaklar için heavy sınıfı çöp, gabe(support) tam bir hayvan, sniper eh işte, ama scoutlar oyundaki en iyi sınıf, inanilmaz özellikler açılıyor ileriki levellerde.

• b2container dil dosyası araç lazım bu oyun için.

Önemli değil hocam, mesaj tarihine göre bulmuş olabileceğini düşündüydüm lakin yinede yazayım dediydim hem en azından başkası okursa bilgilensin diye. Bende ipuçları için teşekkür ederim bugun başladım çok işime yarayacaklar.
  • Türe ilgi yok, uzun bir oyun. Normal TR gelmemesi. Gears of war için topluluk yeni oluşuyor.

Umarım yeni halo, hellblade gibi oyunlarda TR olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam oyun kaç act sürüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: sabotage1907

Hocam oyun kaç act sürüyor?
    oyun 3 act sürüyor dostum, uzunluğu yeterli bence. sonra yine bitmiyor oyun. yan görev açılıyor sürekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

Önemli değil hocam, mesaj tarihine göre bulmuş olabileceğini düşündüydüm lakin yinede yazayım dediydim hem en azından başkası okursa bilgilensin diye. Bende ipuçları için teşekkür ederim bugun başladım çok işime yarayacaklar.
    rica ederim dostum, iyi oyunlar.

• Konu altta kalmış, yok mudur el atacak grup?
  • microsoft tr bundan sonra çıkacak tüm oyunlar Türkçe olacak demişti ama bu oyun malesef olmadı birileri el atar inş.
  • Dosyaları açacak bir tool yok. Araştırdım biraz, henüz açabilen yok. Yoksa başlayacaktım buna.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.