Şimdi Ara

GEBZE TEKNİK MAKİNE İSTANBUL MAKİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR GTÜ MAKİNEMİ İSTANBUL MAKİNE Mİ YARDIMCI OLUNN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İTÜ tabiki kardeşim soru mu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokerberg

itü dememiş yalnız :D

Olsun hocam İTÜ her turlu desin demesin

• gtü kampüs olarak çok cirkin gecen sene 40 kişi yatay geçişle kaçmiş makinesi daha bu sene acilacak sadece isminde teknik var diye balon gibi şişirilyor malesef her kulvarda istanbul derim ben
  • Gebze teknik üniversitesinin bir faydası daha var sıralamanıza göre ücretsiz burs veriyor üniversiteye giren en sonuncu bile olsanız cüzi miktarda burs alıyorsunuz geri ödemesiz tercih etmek için sebeb olmayabilir ancak bilinmesi gerekli diye düşündüm.
  • Gebze ve İstanbul üniversitelerini ziyarete gitmen daha iyi olur . Kendi gözlerinle gör ne var ne yok . Ben İstanbul üniversitesindeki mühendislikelrden pek iy ibir şey duymadım , hatta bilgisayar okuyanlar genelde kendi bölümlerini kötülüyor diyebilirim. Makinesini hiç araştırmadığım için bir şey söyleyemem . Üst deki arkadaşa da pek takma , her konuya 40 kişi kaçmış diyor , sanki biz orada okumuyoruzda neden gitmediklerini bilmiyoruz , açıklıyoruz neden olduğunu hala aynı kafalar , zannedersin biz değil o okuyor burada . Kısacası gidip kendin görmeni öneririm okulları . Ne var ne yok , lab imkanları , hocalar , imkanlar ...
  • izmirindağları kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel ve büyük kampüsü var neyini beğenemediniz acaba ? ayrıca bulunduğu konum itibari ile sanayilerin içinde kalan bir okul iş olarak bir çok imkanları var ve hocalarının kalitesi tartışılmaz bile sitesine bakıp inceleyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Scofıelld kullanıcısına yanıt
    bu popüler oldu hocam konumu sanayi vs de siz başka yerde okusanızda zaten gidip stajı orda yapacaksiniz ayrıca baktım googlearthden de inceledim sanırım siz okuyorsunuz veya yazacaksınız kendimizi kandirmayalim cok cirkin egitimi hakkında orta seviye egitim veriyordur ona bir şey diyemem ama o kaçan 40 kişi bence aptal degillerdi 40 kişi diyorum zaten kaç bölüm kaç kişi var okulda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirindağları -- 19 Temmuz 2017; 15:33:51 >
    2.2k lisans öğrencisi var sanırsın tek gtüden gidiyorlar tüm üniversitelerden gidiyorlar bu öğrenciler

Googlearthden bakıp yorumluyorsanız işimiz var hocam :D ben gidip gördüğüm için güzel diyebiliyorum ayrıca staj yeri bulmak o kadar kolay değil gebze ünisinin şu an anlaşma içinde olduğu bir sürü firma var o civardaki bu da o firmalarda staj yapmanızı ve mezun olduktan sonra oralarda çalışma imkanınızı bir hayli arttırıyor
  • Scofıelld kullanıcısına yanıt
    bilmem hocam egenin kampüsünde büyüdüm sayılır ondan bana cok kötü geldi
  • GEBZEYİ GİDİP GÖRDÜM GAYET GÜZEL HOŞUMA GİTTİ İMKANLARI ÇOK FAZLA AKADEMİK KADROSUDA ÇOK İYİ SIRALAMASI BİRAZ DÜSÜK AÇILSA BİLE 42 k sSIRALAMAYLA ORAYI TERCİH ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

• Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim 42 k dayım istanbul mu gtü mü ayrıca türk alman mekatronik nasıldır

• UP UP UP
  • diğer üniversiteleri bilmiyorum ama istanbulun mühendislik eğitimine kime sorduysam kalitesiz dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanetzenci34

diğer üniversiteleri bilmiyorum ama istanbulun mühendislik eğitimine kime sorduysam kalitesiz dedi

bende öyle duydum hep kardeşim
  • Makine bölümü hocaları ****lar ada****.gtu.edu.tr de soruları yanıtlıyorlar. resmi forumdur.
  • Gebze teknik kampüsünü bilmiyorum istanbul avcılar kampüsünden daha güzeldir eminim. İstanbul üniversitesinin mühendisliği pek önerilmiyor

• kampüs gayet güzel havası da güzel ve gayet iyi üniversite gtü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.