Şimdi Ara

Gece 12 de Starwarsa gidiyorum beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece 12 dediğim gibi 3 4 saat sonra ilk izleyenlerden olmak istedim editlerim

EDİT:Çok güzeldi arkadaşlar kesinlikle gidin hemen izleyin filmin etkisinden uyuyamıyacağım 1 hafta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMaroonBereets -- 17 Aralık 2015; 3:09:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senden önce izledim.

• Hayal kırıklığına uğradım bak

• Boş film. Sırf bilim kurgu olduğu için tutuluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakar niye bakmasın

Boş film. Sırf bilim kurgu olduğu için tutuluyor.

Yav he kardeş boş film. Adamlar o serinin ilk filmlerini çekerlerken bizimkinler şaban filmleri çekiyordu.
  • quote:

Yaş max 10
  • quote:

bayılıyorum ya böyle toplumun beğendi bir şeye çamur atarak dikkat çekmeye çalışanları
  • 7.Film tamamen 6 filmden çok iyi para kazandık 7.yi çıkarıp daha fazla kazanalım kafasıyla çekilmiş

• Şaban filminde ne var ki? Sen izle onu, bu beyin yapısıyla Kemal Sunal mizahını anlamazsın. İlla Kemal Sunal, zamanında Hollywood'tan aldığı teklifi kabul edecekti, ki o zaman kendi yaşadığın toprakların yapıtlarını önemserdin. Yahu Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar falan desen hak vereceğim, Kemal Sunal filmini aşağılamak nedir ya, zevksiz seni.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMaroonBereets

Gece 12 dediğim gibi 3 4 saat sonra ilk izleyenlerden olmak istedim editlerim

Doğrusu, "Eğitimde ter dökmeyen savaşta kan döker."
    Değilmiydi o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boilermaker

Şaban filminde ne var ki? Sen izle onu, bu beyin yapısıyla Kemal Sunal mizahını anlamazsın. İlla Kemal Sunal, zamanında Hollywood'tan aldığı teklifi kabul edecekti, ki o zaman kendi yaşadığın toprakların yapıtlarını önemserdin. Yahu Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar falan desen hak vereceğim, Kemal Sunal filmini aşağılamak nedir ya, zevksiz seni.

Ben kemal sunalımı aşşağılamışım iyi bak mesaja. Star wars serisinin ilk filmleri çekilirken Türkiyede şaban filmleri gibi yaratıcılığın 0 olduğu mizahi filmler çekiliyordu anlatmaya çalıştığım bu ancak olaya skolastik bakıp direk atlarsanız yanlış anlarsınız.
  • Marjinaller konuya bekleniyor.

İyi seyirler kardeş takma sen şu kendini marjinal sanan ergen tavfayı bende cuma akşamı gidiyorum.

• 😱 dayatılana aşık insanlar. O zamanların grafiklerine göre oldukça iyi ama yine de boş. İlk filmi çıktığında portakal da vitamindim. Ayrıca bizim sinemayla karşılaştırmak bir hata. Babanızın abinizin kıtlıkta aşık olduğu filmi sizin de sevmek zorunda olmayışınızı belirtmek istedim. Neyse düğün dernek 2 için sinemaları tıklım tıklım doldurun siz.

• Staryoksa n'apçan xdxd

• Overrated as ur mum

• beyler hiçbirini izlemedim en baştan izlemeye değer mi

• quote:

Orijinalden alıntı: NasyonalSosyalist

quote:

Yav he kardeş boş film. Adamlar o serinin ilk filmlerini çekerlerken bizimkinler şaban filmleri çekiyordu.

ozamanlardaki mizah seviyesine bir daha erişilemedi. o dönemin değil her dönemin güldüren adamı karşılaştırma yaparken başka bir örnekle küçümsemeye çalışsaydın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PresidentObama -- 16 Aralık 2015; 21:09:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PresidentObama

quote:

Orijinalden alıntı: NasyonalSosyalist

quote:

ozamanlardaki mizah seviyesine bir daha erişilemedi. o dönemin değil her dönemin güldüren adamı karşılaştırma yaparken başka bir örnekle küçümsemeye çalışsaydın

1980lerdeki en popüler sinema örneğimizden başka bi örnek vermem sence ne kadar mantıklı ?

• Aynı şeyi anlamışım, tekrar cevap veriyorum. O Şaban filmleri dediğin yapıtlardaki espri ve replikler hala kullanılıyor, ve hala onlar kadar yaratıcı mizah unsurları gelmedi. Tükenen replik ve espriler yeniden o filmlerden alınıp eskimeye koyuluyor. Yaratıcılığı yanlış algılıyorsun.

Dünyayı Kurtaran Adam filmi, Amerikan yapımı olsa "wow süper yaratıcılık" dersiniz. Mizahi yaratıcılığın doruklarındaydı o filmler, komedide yaratıcılık olamadığını kim söyledi sana?

Ayrıca bilim kurgu filmleri ile Şaban filmlerini kıyaslayacak zamanı ne zaman buldun? Bambaşka şeyler bunlar, zaman ayırmak gerek bunun için.

O dönemde bilim kurgu adına gelişmeler yaşanmamış olabilir, bunu anlarım da o filmleri aşağılar gibi yorum yapmanı anlayamam.

• quote:

"Türkiyede şaban filmleri gibi yaratıcılığın 0 olduğu mizahi filmler çekiliyordu..."

yaratıcılık milyonluk setlerde harika ekipmanlarla olucak diye bir kaide yok öyleyse..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.