Şimdi Ara

gece fısıltı sesine benzer sesler duymak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
5.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar yaklaşık bi kaç aydır duyuyorum başlarda önemsemedim beynimin bi oyunu olduğunu düşündüm ama son bi kaç gündür şiddetlendi acaba kafayı mı üşütüyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gece Fısıltı Sesine Benzer Sesler Duymak

Uyku sırasında veya gece evde yalnızken fısıltı duymak, ürkütücü ve rahatsız edici bir deneyim olabilir. Bu sesler, uyku kalitenizi bozabilir ve kaygıya neden olabilir. Ancak gece fısıltı duymanın çeşitli olası nedenleri olduğunu bilmek önemlidir.

• Uyku Apnesi: Uyku apnesi, uyku sırasında hava yollarının tekrar tekrar kapanmasına neden olan bir uyku bozukluğudur. Bu, nefes darlığına ve horlamaya yol açabilir, aynı zamanda boğuk fısıltılara benzer garip sesler de çıkarabilir.

• Uyurgezerlik: Uyurgezerlik, uyku sırasında yürüme veya konuşma gibi davranışları içeren bir uyku bozukluğudur. Uyurgezerler, uyurken fısıltı veya mırıldanma sesleri çıkarabilirler.

• Hiperakuzi: Hiperakuzi, seslere karşı aşırı duyarlılık ile karakterize edilen bir işitme bozukluğudur. Hiperakuzisi olan kişiler, normal sesleri bile yüksek ve rahatsız edici bulabilirler. Gece, sessiz ortamda bu sesler daha belirgin hale gelebilir ve fısıltı gibi duyulabilir.

• Tinnitus: Tinnitus, kulak çınlaması olarak da bilinen ve kulaklarınızda gerçekte mevcut olmayan bir ses algılanmasına neden olan bir durumdur. Tinnitus sesi çoğu zaman bir çınlama veya uğultu olsa da bazı kişilerde fısıltı gibi de duyulabilir.

• Halüsinasyonlar: Halüsinasyonlar, gerçekte var olmayan şeyleri görme, duyma veya hissetme deneyimleridir. Psikiyatrik rahatsızlıklar veya ilaç kullanımı halüsinasyonlara neden olabilir. Uyku sırasında yaşanan halüsinasyonlar, fısıltı sesleri şeklinde de ortaya çıkabilir.

• Stres ve Kaygı: Stres ve kaygı, uyku sorunlarına ve gece boyunca sesler duymaya neden olabilir. Kaygı, kalp atış hızınızı artırabilir ve kulaklarınızda uğultu veya fısıltı gibi seslere neden olabilir.

Gece fısıltı sesine benzer sesler duyuyorsanız, altta yatan nedeni belirlemek için bir doktora danışmanız önemlidir. Uyku bozukluğu veya başka bir tıbbi durumunuz olabilir ve tedavi bu sesleri ortadan kaldırmaya yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Cinlenmişsin.

• Nadirde olsa bendede oluyor hocam
    Cinler periler falan yokluyor arada
    Baska aciklamasi yok
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    hocam niye yoklarlar sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanılmıyorr

hocam niye yoklarlar sizce
    Onlar her daim yanimizdalar
    Imanin güçlü ise goremezsin ama gunahkarsan geceleri fisildarlar hocam

Edit:neden yoklar diye okudum pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanatlandırmayan_Redbull -- 5 Ağustos 2021; 19:30:41 >
    sesler duymadan önce 5 vakitte olmasa namaz kılıyordum sonra dershane falan derken boşladım 1 aydır falan hiç kılmadım acaba onunla bi ilgisi var mı
  • quote:

sesler duymadan önce 5 vakitte olmasa namaz kılıyordum sonra dershane falan derken boşladım 1 aydır falan hiç kılmadım acaba onunla bi ilgisi var mı
    Aynen iste sorunu bulduk
    Bu surecte arada ceno gezdigin oldu mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam, iki sorum olucak;

1 - Yalnızlık çekiyormusunuz?

2 - Kafanıza sürekli olarak taktığınız sorunlarınız/dertleriniz varmı?

Bu konularda fazla bilgim yok ama bana Şizofreni belirtisi gibi geldi, o yüzden sordum. 

olmadı.
  • yalnızlık çekmiyorum ama sorunlarım uzun süredir var yeni bir şey değil ki umarım öyle bir şey değildir sınav senesinde birde böyle zor bir hastalıkla uğraşmak istemem
  • Kirpiğin yastığa surtuyordur
  • Oha senin adın büsra mı
    Dogru söyle
    evet de sen nerden biliyorsun
  • quote:

evet de sen nerden biliyorsun
    Kendin yazmisin baska konularda
    Arastirdim seni cok tatli birine benziyorsun
    O yuzden sordum
  • Ben de arada duyarım. Felak okurum geçer.

tmm
  • quote:

tmm
    cevaba bak
    Anlasilan ekmek cikmayacak bize burdan
    Garibin yüzü gülür mü müge aplaa
    dhden de kız düşürmezsin ama
  • quote:

dhden de kız düşürmezsin ama
    Istesem seni düşürürüm ama ugrasmak istemiyorum
    Cok ask acisi cektim yoruldum artik
    Sen beni düşürmek icin ugras birazda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.