Şimdi Ara

Gece yavaşlık Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kadıköy de geceleri 22:00' den sonra hat ciddi yavaşlıyor bazen veri akışı kesiliyor bir kaç gündür durum böyle istanbul anadolu yakası il müdürlüğünün konudan haberi yok ilgilenmiyorlar bile.

Sizde durumlar nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgfb -- 1 Kasım 2016; 12:25:01 >

• Vodafone kullanıyorsan o yavaşlık 7 de başlıyor kademe kademe artıyor Süperonline veya Tt de durumlar nasıl bilmiyorum ama İstanbul il geneli böyle
  • Benimde o dikkatimi çekti hızım 48 mbps değerdeyken 22:00^de 2 mbps düştü 23:00' de 4 mbps oldu gece 01:00' de düzeldi.

Ancak çok saçma bunu neden yapıyorlar bilmiyorum müşteri hizmetleri ariyorum türkiye geneli sorun var diyor.

Şikayet yazıyorum cevap bile vermiyorlar. Türksat neden böyle oldu?
  • mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Türksat kullanıyorsanız olmaması lazım böyle bir sıkıntı ama İstanbul geneli böyle olduğunu söyleyebilirim en çok da Vodafone net bundan etkileniyor :) örnek vermek gerekirse saat 7 de ping 40-60 olur hız 3 mbps yi geçmez saat 00.00 - 01.00 gibi de düzelir sizde de durum böyle mi ?
  • Mzlm42 kullanıcısına yanıt
    Türksat kullanıyorum 1 haftadır böyle 1 saat sonra yine aynısı olacak mı merak ediyorum.

Uydunet abonesi olup gece 22:00' den sonra yavaşlık sorunu yaşayan yok sanırım ?
  • mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Uydunet kullananda böyle bir sıkıntıya rastlamadım.
  • ankaradayım , akşamları ciddi anlamda sapıtıyor internet , 25 mbps internet video açmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mzlm42 kullanıcısına yanıt
    Tt'de speedteste fark ettirmiyor ama yurtdışı vanaları 20:00 ile 24:00 arası kısılıyor . Youtube veya başka yurtdışı siteleri 0,75 -5mbit arası değişiyor en çok yavaşlık saat 22:00 da oluyor yurtdışından dosya indirirken 78 kbyt/sn ye düşüyor
    Yurtiçi sitelerde sorun yok tam gaz hız alabiliyorum
    Hızım 24mbit
  • Kardeşim çağrı merkezini aradım genel yavaşlık arızası varmış düzeltiyorlarmış galiba kısa sürede düzelecek demişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilingir222

Kardeşim çağrı merkezini aradım genel yavaşlık arızası varmış düzeltiyorlarmış galiba kısa sürede düzelecek demişlerdi.

Palavra bana da hız testinin ekran görüntüsünü deskteğe mail atın dediler. 25 mbit ama akşam 6-9 mbit
  • Bende de dün ve bügun saat 20:00 civarı başlayan bir yavaşlık söz konusu. Az önce internet kople kesildi buna ek birde televizyondaki kablo yayını bile gitti. Anlam veremedim. 1dk içinde düzeldi. Fakat bazen internette olan bu yavaşlama dalgalanması 2 gündür dikkatimi çekti. Stabilite sorunları yaşıyorum. İstanbul Maltepe civarındayım. Bugüne kadar hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.