Siz hangisini tercih ediyorsunuz ben gececiyim.. |
GECE YOLCULUĞU MU GÜNDÜZ YOLCULUĞU MU..
-
-
Ben şunu söylerim şunu bilirim gündüz acemiler çekildiği zaman piyasadan gece işin ustaları yollara dökülürler tırcılar otobüsler.. gündüz biraz korkak işi gibime geliyor..
-
-
sabah 4te çıkılan yolculuk en iyisidir.
-
Antalya' da Adanalı kuzenlerle boğma rakı keyfi yaparken anam baskın yaptı ve elimdeki kadehi almaya çalıştı.
Anamın peşinden 6 yaşındaki çocukta odaya gelmiş bizi izliyordu.
Anamla kadehi vermemek için cebelleşirken aniden kadehi bıraktım ve anam o hızla kadehi alnına çarptı.
Kaşı yarıldı ve kanamaya başladı.
Bu durum üzere daha da sinirlendim ve zil zurna sarhoş bir halde 6 yaşındaki çocuğu da alıp garajdaki arabaya bindim.
Otomatik kapının kumandası yukarıda kalmıştı. Açmaları için kornaya bastım ama açılmadı.
Sinirlerim tepemde olduğu için kornaya abandım ve o korna sesine akşam üzeri tüm komşular balkonlara çıktı, hatta yuhalayıp ıslık çalanlar da olmuştu.
5 dakika sonra kapı açılınca gaza bastığım gibi İstanbul yoluna çıktım.
Hızımı 160' ın altına indirmediğim halde hiç radara yakalanmadım ve Antalya İstannbul arasını sadece 6 saatte kat ettim...
-
neden bıraktın orada?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisi de güzel oluyor.
-
Sakin bir kafa, acelenin olmaması ve bir yaz gecesinde gece yolculuğunun üzerine tanımam şahsen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gündüz sürüşten nefret ediyom. özellikle İstanbul'dan güneye akarken gündüz güneş ön camdan senin üzerine vuruyo, tam işkence.
gece 10-11'de çıksan uyku problemi var.
ben yıllardır şöyle yapıyorum: gece 9 gibi yatıyorum. en geç 10-11 gibi uyumuş oluyorum. 03~03:30 gibi kalkıp, otomobile geçip, en geç 04:00'da yola koyulmuş oluyorum. harika oluyo. sabah gün doğuşunda sürmek çok güzel oluyo. öğlen güneş yakıcı olmadan İzmir'e varmış oluyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gece uykum geliyor.. gündüz adamdır.. ama keşke geceye alışabilsem,gece acemide çok olmaz.. selektör le millete selam verebiliyon.. uzunları açanlara zenon farla ders vermek var.. gece zevklidir de.. ben alışamıyorum geceye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X