Şimdi Ara

GECE YOLCULUĞU MU GÜNDÜZ YOLCULUĞU MU..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz hangisini tercih ediyorsunuz ben gececiyim..

• Ben şunu söylerim şunu bilirim gündüz acemiler çekildiği zaman piyasadan gece işin ustaları yollara dökülürler tırcılar otobüsler.. gündüz biraz korkak işi gibime geliyor..

• GECE YOLCULUĞU MU GÜNDÜZ YOLCULUĞU MU..
  • sabah 4te çıkılan yolculuk en iyisidir.

• Antalya' da Adanalı kuzenlerle boğma rakı keyfi yaparken anam baskın yaptı ve elimdeki kadehi almaya çalıştı.

Anamın peşinden 6 yaşındaki çocukta odaya gelmiş bizi izliyordu.

Anamla kadehi vermemek için cebelleşirken aniden kadehi bıraktım ve anam o hızla kadehi alnına çarptı.

Kaşı yarıldı ve kanamaya başladı.

Bu durum üzere daha da sinirlendim ve zil zurna sarhoş bir halde 6 yaşındaki çocuğu da alıp garajdaki arabaya bindim.

Otomatik kapının kumandası yukarıda kalmıştı. Açmaları için kornaya bastım ama açılmadı.

Sinirlerim tepemde olduğu için kornaya abandım ve o korna sesine akşam üzeri tüm komşular balkonlara çıktı, hatta yuhalayıp ıslık çalanlar da olmuştu.

5 dakika sonra kapı açılınca gaza bastığım gibi İstanbul yoluna çıktım.

Hızımı 160' ın altına indirmediğim halde hiç radara yakalanmadım ve Antalya İstannbul arasını sadece 6 saatte kat ettim...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

neden bıraktın orada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de güzel oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sakin bir kafa, acelenin olmaması ve bir yaz gecesinde gece yolculuğunun üzerine tanımam şahsen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gündüz sürüşten nefret ediyom. özellikle İstanbul'dan güneye akarken gündüz güneş ön camdan senin üzerine vuruyo, tam işkence.

gece 10-11'de çıksan uyku problemi var.

ben yıllardır şöyle yapıyorum: gece 9 gibi yatıyorum. en geç 10-11 gibi uyumuş oluyorum. 03~03:30 gibi kalkıp, otomobile geçip, en geç 04:00'da yola koyulmuş oluyorum. harika oluyo. sabah gün doğuşunda sürmek çok güzel oluyo. öğlen güneş yakıcı olmadan İzmir'e varmış oluyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece uykum geliyor.. gündüz adamdır.. ama keşke geceye alışabilsem,gece acemide çok olmaz.. selektör le millete selam verebiliyon.. uzunları açanlara zenon farla ders vermek var.. gece zevklidir de.. ben alışamıyorum geceye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.