Şimdi Ara

Geceden Kalma Rüya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece bir rüya gördüm.Liseden kalma bir kaç arkadaşla şakalaşıyorduk.Fatih beni boynumdan tutup hafifçe boynumu yere doğru eğmişti.Ben kurtulmaya çalışırken bu şakadan bir anda nefessiz kaldım.Gözlerim kitlenmişti,hareket ettiremiyordum.Senin ayakkabını görmüştüm.Hem de yanı başımda oturan kişide.Yanıma bakmayı akıl edememiş biri olarak ürkekçe baktım.Ray Ban gözlüklerinle ve o alaylı sesinle bana "Ne kadar oldu konuşmayalı" diyordun.Uyandım bu lanet rüyadan.Tam da seni unutmaya başladığım bir dönemde neden görmüştüm bu rüyayı? Uyanmıştım ama hala etkisi sürüyordu.Baksana bu etkinin etkisiyle neler yazdım buralara.Bir an düşümdüm ki "Ne gerek var kaçmaya,saklanmaya ya da mağrurlu olmaya! Sana mesaj atsam kızsan da küfretsen de yine de sana mesaj atsam güzel sevdiğim" ama yapamadım.O kadar lafı yüz yüzüne söylemişken nasıl yapardım bunu değil mi? Ama düşünsene birbirimize bir tuş kadar uzağız! İster sen ya da ben birbirimize kolayca ulaşabilir ve hala zaman varken seni seviyorum diyebiliriz.Bu söz üzerine ne diyeceğini çok iyi biliyorum.Ya sonra? diye soracaksın ve gözlerinle gözlerimi deleceksin ta ki sessizlikle çığlık atana kadar.Off be güzelim! Hala acıtabiliyorsun ya ne diyeyim sana.Duymayacaksın ama ben yine de bir sarhoş gibi seni sevdiği insanlara haykıracağım gerçi sarhoşum.Seni Seviyorum ve her rüyamda gördüğümde titreyene kadar ağlıyorum.Yastıklarım ıslak,sessim kısık,seni özlüyorum.Keşke...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 5 Temmuz 2009; 3:27:40 >

• Çok güzel bir yazı olmuş Seyit. Okunabilirliği arttırabilmen adına imla işaretlerinden sonra bir adet boşluk bırakırsan daha hoş olur.
  • Gerçekten Çok Güzel Bir Yazı Paylaşımın İçin Teşekkürler
  • Harika yazı.

teşşekkürler.
  • Gece gece çok iyi geldi ya çok teşekkürler harika olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.