Bildirim
geceleri ders çalışmak için
HUAWEI Watch GT3 Pro 46mm Titanyum Kasa - Gri Deri : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/HUAWEI-Watch-46mm-Titanyum-Kasa/dp/B09ZSPJLNS
2 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Enerji içeceği. Sağlıksız olsa da seni tüm gece uyanık tutar iki tanesi. -
ders çalışıcaz diye kalpten gitmeyelim -
şeker atmadan sıcak suyla yapılan jacobs monarch gold ile geceyi ayakta geçirebilirsiniz hocam -
öte yandan soğuk laktozsuz sütle yaptığım, içine buz attığım ve yine jacobs monarch gold ile yazın da bu sorunu aşıyordum. 2 günde 1 yine yapıyorum -
nescafe gold günde 3dev bardak deviriyorum.arada sallanıyom baska bisey yok -
İse yarıyor mu hocam. 00.00 da fena halde uyku çöküyor. Beni 00.00 02.00 arasına kadar dinç tutacak bir şey lazım. -
-
Uyku çok çökünce ani hareketle ayağa kalk ne olduğunu anlamadan kendini balkona at 10 sn de kendine geleceksin, her zaman işe yarar :D -
1 bardak kahve yap şekersiz, süt opsiyonel. İçine en az 2 kaşık kahve at. İçmeden öncede 3 kere birer kaşık kahve ile çay bardaginda shot at. Gece boyuda yaptığın kahveyi iç. ezpz. -
Kaç saat uyuyorsunuz -
8 -
Nasil iciyorsun o kadar kahveyi miden de mi bulanmiyor -
1günde içiyorum hocam.öyle bir anda içmiyom. -
Kahve kola karışımı vardı bir ara denemiştim güzel ama kalp çarpıntısı yaptı bende
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X