Şimdi Ara

geceleri ders çalışmak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uyumamak için ne kullanıyorsunuz kahve ilaç veya başka bişiler
    kahve önerilerizi bekliyorum

• Enerji içeceği. Sağlıksız olsa da seni tüm gece uyanık tutar iki tanesi.
  • ders çalışıcaz diye kalpten gitmeyelim
  • şeker atmadan sıcak suyla yapılan jacobs monarch gold ile geceyi ayakta geçirebilirsiniz hocam
  • öte yandan soğuk laktozsuz sütle yaptığım, içine buz attığım ve yine jacobs monarch gold ile yazın da bu sorunu aşıyordum. 2 günde 1 yine yapıyorum
  • nescafe gold günde 3dev bardak deviriyorum.arada sallanıyom baska bisey yok
  • Tom Ellis kullanıcısına yanıt
    İse yarıyor mu hocam. 00.00 da fena halde uyku çöküyor. Beni 00.00 02.00 arasına kadar dinç tutacak bir şey lazım.
  • 30 tane var rahat içinde. Hepsini içtim.isin kotu yani 3 paket verebe 1 pakethediye kampanyasi cikti ama bizim ibrahim abi vermiyor. Bende sakliyorum elbet verir birgun

geceleri ders çalışmak için

ha bu arada bakkalda satılan tüm kahve çesitlerini biliyorum meral ettiğin varsa sorabilirsin :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 5 Aralık 2019; 0:12:16 >
  • Uyku çok çökünce ani hareketle ayağa kalk ne olduğunu anlamadan kendini balkona at 10 sn de kendine geleceksin, her zaman işe yarar :D
  • 1 bardak kahve yap şekersiz, süt opsiyonel. İçine en az 2 kaşık kahve at. İçmeden öncede 3 kere birer kaşık kahve ile çay bardaginda shot at. Gece boyuda yaptığın kahveyi iç. ezpz.
  • yapmacikinsan0 Y kullanıcısına yanıt
    Kaç saat uyuyorsunuz
  • cscolt1 C kullanıcısına yanıt
    8
  • yapmacikinsan0 Y kullanıcısına yanıt
    Nasil iciyorsun o kadar kahveyi miden de mi bulanmiyor
  • 1günde içiyorum hocam.öyle bir anda içmiyom.
  • Kahve kola karışımı vardı bir ara denemiştim güzel ama kalp çarpıntısı yaptı bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.