Şimdi Ara

Geçen seneki Tyt sıralamasını kullanacak olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim geçen seneki tyt sıralamam 15k.Bu sene sadece ayt ye girmeyi düşünüyorum.Tyt için harcayacağım emek ve zamanı ayt için kullanmak mantıklı geldi.Benim gibi yapacak olan var mı ya da bu konu hakkındaki görüşleriniz neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu an eczacılık 3.sınıf öğrencisiyim.Bir yandan okul bir yandan sınav biraz zor geliyor kaldıki derslerimde ağır bu sene baya

• Ya bu sistemi anlamadım ben resmen kumar oynuyoruz. Daha iyi olanı mı kullanıyoduk otomatik?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sistemi ben hiç anlayamadım yani kaç kişi nasıl yapacaklar kimler normalde sıralamaya girdiği için geriye gidecek falan filan ilginç valla umarım altından kalkarlar

• Bir ihtimal ben kullanabilirim. Ama sisteme ve bulunduğum duruma güvenmediğim için yine TYT çalışıyorum. AYT'ye daha fazla ağırlık veriyorum ama tabi.

• benimde 20k bende belki kullanınırım diyorum. ama yine tyt çalışıyorum ne olur ne olmaz hocam güvenemiyorum
  • 8k var subat - mart gibi yardirmayi dusunuyorum 5k girip tev basvuracam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayt ağırlıklı gidiyorum fakat tytyi de boşlamadım denemeyle vesaire daha iyisini yapmaya çalışacağım, sınavda bir sıkıntı falan çıkarsa geçen senekini kullanırım muhtemel 4k idi. siz de bence ayt çalışın ama tytyi tamamen salmayın zaten ayt ile yarısını halletmiş olacaksınız. sistem falan değişir mazallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raveen

Ya bu sistemi anlamadım ben resmen kumar oynuyoruz. Daha iyi olanı mı kullanıyoduk otomatik?
    Yok hocam tyt ye başvurursan bu seneki kullanılır.Başvurmazsan ya da başvuru zamanı geçen seneki puanımı sıralamamı kullanacağım diye bir seçim olur.Ona göre hareket ediyorsunuz.Otomatik değil yani seçime bağlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Laminon

Bu sistemi ben hiç anlayamadım yani kaç kişi nasıl yapacaklar kimler normalde sıralamaya girdiği için geriye gidecek falan filan ilginç valla umarım altından kalkarlar
    Hocam geriye gitme diye bir şey yok.Örnek veriyorum.Siz geçen sene 450 puan aldınız ve sıralamanız 10k.Bu sene geçmiş tyt sıralamanızı kullanacaksınız diyelim.Bu seneki sınav kolay oldu diyelim.10k yapan adam 490 puan aldı.Ösym sizin 450 puan olan sıralamanızı bu sene 490 puan olarak kabul ediyor.Çünkü 10k daki adam 490 aldı sıralamayı eşitleyip onun üzerinden değerlendiriyor yani.Siz sıralamayı etkilemiyorsunuz.Sadece baz almak için puanınız dönüştürülüyor ve ona göre değerlendiriliyor.Siz geçen sene 14.721 oldunuz diyelim bu sene 14.721 olan kişinin puanı kaç diye bakıyorlar puanınızı ona dönüştürüyorlar ve ona göre hesaplama yapıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: neinname

Bir ihtimal ben kullanabilirim. Ama sisteme ve bulunduğum duruma güvenmediğim için yine TYT çalışıyorum. AYT'ye daha fazla ağırlık veriyorum ama tabi.
    Hocam sizin kaç k ve hedef ne?

• musakarayilan M kullanıcısına yanıt
    O zaman iki tane aynı sıralamada kişi olmuyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: fthusl55

benimde 20k bende belki kullanınırım diyorum. ama yine tyt çalışıyorum ne olur ne olmaz hocam güvenemiyorum
    Aytde de kısmen tyt bulunduğu için makul hocam tyt ye çalışmak.Hedef ne hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: LET THE LINC BEGIN

8k var subat - mart gibi yardirmayi dusunuyorum 5k girip tev basvuracam
    Tyt ye girip 5k mı yapmak istiyorsunuz hocam? Pek anlayamadım kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: padfoot96

ayt ağırlıklı gidiyorum fakat tytyi de boşlamadım denemeyle vesaire daha iyisini yapmaya çalışacağım, sınavda bir sıkıntı falan çıkarsa geçen senekini kullanırım muhtemel 4k idi. siz de bence ayt çalışın ama tytyi tamamen salmayın zaten ayt ile yarısını halletmiş olacaksınız. sistem falan değişir mazallah
    Hocam yök başkanı açıklama yaptı zaten geçende.Bir sorun olacağını düşünmüyorum.Ama şöyle bir durum var bu sene de gireyim hangisi iyi olursa ona girerim diye bir şey yok diye biliyoru.Bu sene girerseniz bu seneyi girmezseniz geçen seneyi kullanıyorsunuz diye biliyorum

• quote:

O zaman iki tane aynı sıralamada kişi olmuyor mu
    Yok hocam.Şimdi geçen seneki sıralamadaki adamı bu seneye dahil etmeyecekler.Geçen yıl adam 15k yapmış.Bu sene 15k yapan kim bakacaklar puanını onun puanına dönüştürüp öyle kullanacaklar daha adil olması için

Teşekkürler hocam bilgiler için

• quote:

Teşekkürler hocam bilgiler için
    Rica ederim hocam.Dediğim gibi bu sene de girerim kötü gelirse geçen seneyi kullanırım diye bir hataya düşmeyin.Yoksa sıkıntı olur yani.Ben öyle biliyorum araştırıp tekrar yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: musakarayilan

Yok hocam tyt ye başvurursan bu seneki kullanılır.Başvurmazsan ya da başvuru zamanı geçen seneki puanımı sıralamamı kullanacağım diye bir seçim olur.Ona göre hareket ediyorsunuz.Otomatik değil yani seçime bağlı

Alıntıları Göster
    DÜZELTME!!!!!!

Arka arkaya girdiğin tyt den hangisi daha iyi ise onu kullanabilir ya da isteğe bağlı olarak tyt ye girmeyip geçmiş senenin tyt puanı kullanılabilirmiş.Yanlış bilgilendirme olmasın

Hocam benim bildiğim geçen seneki sıralamanız daha iyiyse onu kullanıyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.