Şimdi Ara

Geçici Bir Heves Mi? Bir Tutku Mu? - Pokemon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun zamandır bölüme videolu konular dışında konu açmıyorum.Şuan için oynayabildiğim kadar pokemon oyunu oynayarak, pokemon-severlere yardımcı olmaya çalışıyorum.Yazının bu kısmı bölüm hakkında sayılır.Bilmiyorum belki aranızda bana kızgın olanlar vardır sadece videolu konular açıyorum diye, ama bu iş artık benim için hobi oldu, boş boş oturup LoL oynamak yerine bunlarla ilgilenince kendimi daha iyi hissediyorum.Yine de asosyal bir hobi sayılr. Herneyse bazen bölüme farklı konular açmak istiyorum, pokemon tanıtımları gibi, Pokemon RP'leri gibi.Ama haliyle bölümümüz küçük ve üye sEayımız az.O yüzden bölümün içine ekstra alt bölüm açılması söz konusu değil sanırım.Ama bilmiyorum yine de farklı birşeyler yapılabilir, sizin de görüşlerinizi almak isterim.Pokemon Dövüş Kulübü gibi bir sistemle tekrar uğraşmak istemiyorum açıkçası beni çok yoruyor ama farklı birşey de yapmak istiyorum bir yandan.Yanımda bir tane yazılımcı arkadaş olsa aklımda farklı projeler var, ama yardım edecekler de tek bir hevesle geliyor ve sonra o heves yok oluyor.

Yazının bu kısmı pokemonun hayatımızdaki yeri ile ilgili. 2. veya 3.sınftaydım sanırım, Pokemon Crater'ı gördüm o sayede internette pokemon hakkında daha detaylı aramalar yapmaya başladım.Ne kadar pokemon crater'ın hayranı olan insanlar olsa da, şimdi düşünüyorum da çok kaliteli bir oyun değil.(Bundan daha önce bahsetmiştim.)Pokemon Crater'ın yararı benim için daha çok pokemon tanımamdı.Ah be zamanında pokemonla alakası yok dediğim insanlar bile oynardı bu oyunu.Zaten yine aynı insanlar sadece 1.seri pokemonlarını biliyorlar.Onlar için pokemon 1.seri ile birlikte bitti.Bu çok üzücü bir durum.Sebebi neydi bilmiyorum, çocuğun kendini Pikachu sanıp atlaması mı?Pikachu uçan türü bir pokemon değildi ki?Herneyse, pokemon yayından kaldırıldıktan sonra Türkiye'nin raflarından da kalktı.Bugün dışarı çıktım, figür satan mağazaları dolaşıyorum, günümüz figürleri, oyuncakları nasıl diye.Armağan'a girdim, içerisi sinek avlıyordu zaten.Şekilsiz Ben10 figürleri falan vardı, çıkmadan Lego'lar gözüme çarptı.Fiyatını sordum ve cevabı alınca şaşırdım harbiden.Tek bir lego karakteri 9TL idi.Bizim zamanımızda gazeteyle birlikte Lego kutusu veriyorlardı ya.Emin olun internetteki yabancı sitelerden alışveriş yapın, Türkiye'deki mağazalardan birşey almak yerine.Bir de son olarak kasiyere "Pokemon ile ilgili birşey satıyor musunuz?" diye sordum.Aldığım cevap karşısında kadını gırtlaklayasım geldi.Bana "Modası geçmiş şeyleri satmıyoruz!" dedi.Trajikomik bir cevaptı gerçekten.Bilmiyorum ne diyeceğimi bilemiyorum.Ekim'de 19 yaşında olacağım, bazı arkadaşlarım 2 sene sonra bu bölüm ölür diyorlar.Ama ben bu bölümü internette olduğum sürece emin olun bırakmam, pokemon benim için bir aşk.İleride çalışırken veya çalıştıktan sonra bir tane anime dükkanı açmayı hayal ediyorum, içerisinde mangalar, çizgiromanlar, figürler, cosplay eşyaları, tişörtler falan olur belki de.İnsan sevdiği işi yapmalı değil mi?Gerçekten uzun bir yazı oldu ama bu yazıyı halen burada olduğumu belirtmek amacıyla yazdım.Son zamanlarda videolara kaptırdım kendimi belki ama halen daha bölümleyim yani.Sizin de duygularınızı , düşüncelerinizi öğrenmek isterim arkadaşlar.

İyi forumlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İmzayı nereye atıyoruz başgan ?
  • Yaşım 26 evli bir çocuk babasıyım Pokémon yıllardır tutku oldu , ilk çıktığı günden beri takip ederdim o çocuk kendini balkondan atana kadar aradan bir süre geçti içimde ukte kaldı pokémon . o zamanlar internet cafeler yeni çıkıyor çok meşhurdu bi araştırma yapayım dedim inanilmaz çok bölümler çıkmış ve değişik pokémonlar gelmiş Aradan bir süre geçti yıl 2005 pokémon oyunu varmı diye araştırdım pokémon trading card game çıkmış gbc oyunu galiba hemen cafeci ye söyledim diskete yükledi galiba koşarak eve gittim taktım bilgisayar biraz ugrastiktan sonra oyunu açtım . Oyunu 5 saat aralıksız oynadım sonra pokémon red ile tanıştım orda rozet almayı ve pokémon ların evrim geçirdiğini görünce ağzım açık kaldı hayran kaldım

O sıralar 3 boyutlu pokémon oyunları pokémon xd collesium filan çıkıyor internetteki yorumları okuyorum herkes bu oyunu çalıştırmak için uzay mekiği gibi bilgisayar olmasi lazım diyor Gerçekten o oyunlar bir süre emulator çalıştırmadi yada yavaş çalıştırdi şimdi çok rahat oynanıyor

Pokémon benim için bir ömür yaşayacak bu forum var olduğu müddetçe bende burdayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her zaman yanındayım biliyorsun Emre reyiz.Yazılım falan bu işlerden anlamam anlasam senin kadar asosyalim sana çok yardımcı olurdum ama yani bilmiyorum sonuç olarak :D Bu bölüme yönetici olabilecek tek kişi sendin sen de yönetici oldun bence bu bölüm ölmez.
  • 2 yıl sonra bölüm ölür diyen

Benim!

• <-- Bu üye foruma crater yüzünden üye olmuştur

Bunca zaman geçmedi hevesimiz bundan sonra da geçmez heralde Arada açıp animeye de bakıyorum ne yapıyorlar diye, karakterler, yerler, saldırılar oyunlarla uyuştuğu için ayrı bir tat veriyor. Oyunlarda Alder'i görünce "aha ero-şampiyon geldi" deyip karakterin arkayı kolluyorsun, Iris'in Haxorus'u olduğunu bilip hazırlıklı gidiyorsun, gymler vs filan... Oyunlarını onlar çıkarmaya devam ettikçe oynarım. Yeni nesil böyle, eski nesil şöyledi olaylarını filan sallamıyorum zaten. Aksine büyüdükçe daha çok şey buluyorsun Pokemon dünyasında yapacak.
    Yine de senin kadar tutkumuz yoktur tabi.
    Crater harbi dandikti, ama insanları topluyordu, ayrı bir zevki vardı ki o sebeple tuttu zaten Çocukta Pikachu'nun uçmadığını düşünebilecek zeka olsaydı atlamazdı zaten En fazla prize elini sokardı. Asıl merak ettiğim ondan sonra neden gündeme geri getirilemediği, özel kanallarda veriyorlarmış gene ama normal uydu kanallarında olsa da iş yapardı. Olay oldu bitti sonuçta. Ha çizgi film veren kanal mı kaldı şimdi o da ayrı mesele ya... Nerde eskisi gibi Tsubasa, Dragon Ball, Dr. Slump, One Piece veren günlük kanallar... Hepsi kadın programı doldu kim kime atlamış, kimi kime atlatsak diye tartışıyorlar.
    2 yıl sonra biz burda oluruz gene uplarsın konuyu 2 yıl sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 8 Ağustos 2013; 9:10:09 >

• http://forum.donanimhaber.com/memstats.asp

Toplam 2059 mesaj atmışsınız.
    1838 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 1.12 mesaj atmışsınız.
    @25357587 ilk mesajınız, 5 Ağustos 2008; tarihli, " Cevap: Dragonite ' in Yeri :D kos vatandas Pokemon Indigo" başlığında.
    İçeriği: " Kanto ligi brock ta çıkıyo. "

Crater efsaneydi.Şimdide White serini izliyorum iyi gitmiyorsun starter mefta oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim de foruma üye olma sebebim crater idi. Sınava hazırlıkla geçen bir senenin ardından bu sene çok daha rahatım, bu yüzden uzun süredir ara verdiğim Pokémon'a devam etmek istiyorum. Gerek oyunlar olsun, gerek dizi olarak olsun. Senin de videolarını izliyorum ama pokemonların çoğunu bilmediğim için ben anlamıyorum.
  • Ben de crater için üye olmuştum.Sonrasında Diamond/pearl'ı bilgisayarda çalıştırmak için saatlerce ter dökmüştüm.Saatlerce çalışmanın sonunda cızırtılı sesle oyun başladığında aşırı derecede mutlu olmuştum
    Pokemon iyidir,hobi olma potansiyeli de vardır ama yapımcıları pokemonun çocuklara yönelik bir ürün olmasını istemesi ve bu yönde ilerlemesi sinirime dokunuyor.Oysa ki çok daha büyük potansiyele sahip bir seri.
    Her neyse,Ben de sınava hazırlanmak için bu sene aktif olamayacağım ne yazık ki.Herkese iyi forumlar.
  • Crater zamanı yanlış hatırlamıyorsam bir 'Sertaç' Abi vardı. İsimden emin değil, nicki deltadex idi. Oyunda çok yardım etmişti bana, foruma sadece trainerlar için bakıyordum ve üyeliğim yoktu. Sonra oyun kapanınca Pokedox diye bir şey çıkacak gibi oldu. Onun heyecanıyla üye olmuştum ben de.
  • Pokemonu küçük bir kitle için hedeflemeseler daha iyi bir yerde olabilirdi şuan. Animesinin devam eden bölümleri hiç zevkli değil izleyiciyi bebek yerine koyuyorlar resmen. Ben de crater için üye olmuştum ve craterin ünlü olmasının sebebi live battle idi. Ne yazık ki pokemon sadece gameboy alanında ilerleyebiliyor diğer türlü nintendo el atıyor işe...
    Bölüme gelirsek pek gelecekli görmüyorum ama her zeman takip edip destek vericem tabi ki.
  • Tutkudur.

• Elimden geldiğince bölümü takip edeceğim

•  Geçici Bir Heves Mi? Bir Tutku Mu? - Pokemon
  • Pokemon gerçekten bir tutkudur. Vazgeçemiyorsun. Ben pokemoncrater ile başladım ve pokemon yolculuğum hala devam ediyor şuanda pokemon world online oynuyorum.
  • Pokemon için foruma tekip etmeye başlamıştım sanırım firered tam çözüm konusuydu.
    Her gün girerdim konuya oyunu da 1 ayda falan bitirmiştim
  • crater baya oynadım ama sro için kaydolmuştum. CrashH 2-3 senedir tanıyorum da kendisi tanımaz benş hatırlsmaz da muhtemelen.neyse mühim değil.eyorlamam bu kadar pokemon online da iyi oynarım VU turnuvasını kazanmıştım.

• Hala Bye Bye Butterfree bölümünde göz yaşı döküyorsak hala 10 kere bitirmemize rağmen hadi bu sefer başka takımla oynarım diyerek Fire Red kasıyorsak hala Pokemon yayınlansın diye kampanya başlatıp imza topluyorsak hala tasolar geri gelsin diye mail atıyorsak ve en önemlisi aylardır cool takıldığımız kızın yanında Pokemon'un P'si geçtiği anda 5 yaşındaki çocuk gibi konuşuyorsak geçici hevestir diyemeyiz...

Modası geçmiş diyen arkadaşa sorarım sizin mağazanız bu kadar büyük mü acaba ?

Geçici Bir Heves Mi? Bir Tutku Mu? - Pokemon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaTTidU* -- 19 Ağustos 2013; 1:21:24 >

• Kardeş 15 yıldan ( yanlışsa affedin ) beri çıkan ve hepsi süper olan bir oyun serisi var Pokémon'un.Nintendo iflas etmediği sürece oyunlar gelmeye devam eder ve Pokémon asla bir heves olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewtrolar14

Kardeş 15 yıldan ( yanlışsa affedin ) beri çıkan ve hepsi süper olan bir oyun serisi var Pokémon'un.Nintendo iflas etmediği sürece oyunlar gelmeye devam eder ve Pokémon asla bir heves olmaz.

Oha horta bak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.