Şimdi Ara

GEÇİŞ MAKİNASI---ÖNERİLERİNİZ NELER-?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR HERKESE İYİ FORUMLAR ÖNCELİKLE. FOTOĞRAF ÇEKMEYİ SEVİYORUM AMATÖR BİRİ OLARAK VE HAYAL GÜCÜYLE YARATICI DEĞİŞİK POZLAR ELDE ETMEK İSTEDM VE BİR MAKINA ALDIM. BU YOLA CANON 1100D (18-55 75-300 ) İLE BAŞLADIM GİRİS SEVİYESİ BİR MAKINA TABIKI.

BAŞKA MAKINAYA GEÇMEK İSTİYORUM 1100D'DEN SONRA HANGI MAKINA BENIM ICIN DAHA UYGUN OLACAKTIR ARAŞTIRMALARIM SONUCU CANON 650D GÖZÜKÜYOR BU SEÇİM DOĞRU OLURMU. TEŞEKKÜRLER..

• ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoscanon -- 18 Şubat 2014; 13:13:24 >
  • Bence ondan ona geçmeye değmez. Aynı yılın modelleri, ikisi de giriş seviyesi. Bence en azından 2 yıl daha bekleyin de bari ille de yine giriş seviyesinde kalacaksanız 750D alın ! 1100D'yi ne kadar süredir kullanıyorsunuz ? Elde ettiğiniz fotolardan örnekler görebilir miyiz ? Flickr, 500px falan gibi hesaplarınız var mı ?
  • Hocam bence öncelikle elinizdeki makineyi kullanın, özelliklerini öğrenin. Bilgilerinizi sindirin. Sonrasında elinizdeki makinenin hangi özellikleri size yetmiyor yavaş yavaş ortaya çıkacaktır.

Ayrıca 1100D den 650D ye geçeceğinize belirlediğiniz ihtiyacınıza göre kaliteli bir lens almak size daha çok şey katacaktır diye düşünüyorum.
  • jiddi hocama katılıyorum, alacaksanız cropda en az bir 7D almalısınız..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jiddi hocama katılıyorum, alacaksanız cropda en az bir 7D almalısınız..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makine yerine lens alın flaş alın 650d daha fazla tuş dokunmatik ekran ve ISO performansı verir çok fark. Yok

tamron 17-50
    youngnuo flaş alın
    makro seviyorsanız makro lens alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jiddi FOTOĞRAFLAR BURDA VAR BAKABILIRSINIZ

http://forum.donanimhaber.com/m_88133094/f_//tm.htm#88161045

CANON 5D NASIL OLUR IKINCI EL 1.200-1.500 CİVARİ IKINCI ELE SICAK BAKMIYORUM AMA YINEDE AKLIMDA FULL FRAME BİR MAKINA

http://www.sahibinden.com/fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-slr-canon-eos-5d

• jiddi kullanıcısına yanıt
    hocam 70d güzel gercekten ama fiyat cok tuzlu geldi :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoscanon

hocam 70d güzel gercekten ama fiyat cok tuzlu geldi :/

Bence sizin yeni makinaya ihtiyacınız yok. Elinizdeki ile temel fotoğrafçılığınızı ilerletmeye bakın ve dediğim gibi en azından 2015'te yeni makina bakın.
  • makınayı degıstırmek konusunda bıraz beklemelıyım bu surecte elımdekı makınayı daha ıyı tanımalıyım .. tsekkurler ılgınız ıcın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.