Şimdi Ara

Geçmişi yüzünden insan suçlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En baştan söyleyim aslında kız meselesi gibi görünsede toplumsal bi mesele ve özel degil.
    kız arkadaşımın geçmişte bi kaç kişiyi çok sevdigini hatta birisi için intihara teşebbüs ettigini ögrendim buna bnzer bikaç şey daha var ögrenince çok rahatsız oldum anlamsız ama bilmiyorum hastamıyım neyim bi insanı geçmişinde yaptıgı şeylerden suçluyorum şuan beni çok seviyo biliyorum ama geçmişi hep beni rahatsız ediyo sizce sorun bendemi? ne yapmamalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoaD-RunneR -- 3 Ocak 2009; 17:07:35 >

• intihar ettigini değil intihara teşebbüs ettiğini öğrendim yazmalısın yoksa hemen dalga geçerler ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RODEOMUSTAFA

intihar ettigini değil intihara teşebbüs ettiğini öğrendim yazmalısın yoksa hemen dalga geçerler ...

• bence takmamalısın onu çok sevmiş ki intihara teşebbüs etmiş senide öyle seveceğini düşün birde...
  • Hepimizin geçmişte birtakım yanlışları ve büyük günahları olabilir, çünkü insanın yapısı gereği günah işlemeye ve hatalar yapmaya yatkındır ama hatalarımızı anlayıpta birdaha yapmamak için kendimize söz verirsek vede Allah'tan af dilersek umarız ki Allah da bizi affeder vede kendi vicdanımızda rahat olur, bu durumda kimseye birşey söylemek düşmez.Kız arkadaşın kendi canına kastetmekle çok büyük bir hata yapmış ama şimdiki düşüncelerini öğrenip ona göre davran istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lacuna Coil

Hepimizin geçmişte birtakım yanlışları ve büyük günahları olabilir, çünkü insanın yapısı gereği günah işlemeye ve hatalar yapmaya yatkındır ama hatalarımızı anlayıpta birdaha yapmamak için kendimize söz verirsek vede Allah'tan af dilersek umarız ki Allah da bizi affeder vede kendi vicdanımızda rahat olur, bu durumda kimseye birşey söylemek düşmez.Kız arkadaşın kendi canına kastetmekle çok büyük bir hata yapmış ama şimdiki düşüncelerini öğrenip ona göre davran istersen.

şimdi yaptıgını aptallık olarak görüyo o zamanki kendisinden nefret ediyo we en büyük dayanagı çocuktum diyo
    yorum için teşekkürler

• Sebepsiz yere iki kere intihara teşebbüs ve ikisindede ben kurtardım Allah sabır versin bana
  • Hepimizin geçmişte hataları var. Yapmamalı demiyorum ama dua et de sana karşı bir yanlış yapmasın. Kızı ne kadar sevsen de o yanlışları unutamıyorsun. İçin içini yiyor aklına geldikçe, ne gidebiliyorsun, ne kalabiliyorsun. Ben şu an öyleyim, çok seviyorum ama olanlar beni çok yaralıyor artık sevgimi göstermek dahi istemiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE

Hepimizin geçmişte hataları var. Yapmamalı demiyorum ama dua et de sana karşı bir yanlış yapmasın. Kızı ne kadar sevsen de o yanlışları unutamıyorsun. İçin içini yiyor aklına geldikçe, ne gidebiliyorsun, ne kalabiliyorsun. Ben şu an öyleyim, çok seviyorum ama olanlar beni çok yaralıyor artık sevgimi göstermek dahi istemiyorum...

+1 tam ben yazcaktım
  • kızın geçmişi geleceğine etki etmediği sürece bi sorun yok....
  • Ben suçlarım elini bile tutmazdım o kızın.

İnsan geleceğini de düşünüp hareket edecek.

Bir geçmiş bana koyuyorsa suçlarım tabi.
  • kadının geçmişine, erkeğin geleceğine bakılır

cogu kisi kendini avutma bahanesine bu lafı cok yadırgayacak ama hakikat bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZUĞAŞİBERE

Hepimizin geçmişte hataları var. Yapmamalı demiyorum ama dua et de sana karşı bir yanlış yapmasın. Kızı ne kadar sevsen de o yanlışları unutamıyorsun. İçin içini yiyor aklına geldikçe, ne gidebiliyorsun, ne kalabiliyorsun. Ben şu an öyleyim, çok seviyorum ama olanlar beni çok yaralıyor artık sevgimi göstermek dahi istemiyorum...

içinde oldugum durum bu işte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.