Şimdi Ara

gelecek hakkında(boşsanız gelin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, benim belkide burada olmamam gerekiyor çünkü lise iki ye geçtim. birazdan anlatacaklarım size saçma gelebilir hatta dalga bile geçebilirsiniz. Anlarım. Konuyu buraya açmamın nedeni sizlerin anlayışlı ve iyi insanlar olmanız. Şayet durum şöyle ki ben geçen sene liseye başlamadan evvel işi hakikaten ciddiye aldım hatta abartmış bile olabilirdim. Almadığım tür kaynak kitabı kalmadı. Okul başlamadan önce fonksiyon falan çalışıyordum öyle söyleyeyim size. Neyse okul başladı tabi ben her gün 2-3 saat aralıksız çalışınca başarı da kaçınılmaz oldu. Gerek arkadaşlarla gerek hocalarla ilişkim çok iyiydi. Sınıfta bana diğer sınıftan sorular gelirdi. ( Abartmıyorum). Ta ki okulun tiyatro grubuyla tanışana kadar. Bir gün tiyatrodan sorumlu hoca geldi ve katılmak isteyenleri sordu. Bende küçükken kalan bir hevesti oyunculuk. Hemen atladım hocam bende bende diye . Neyse provalar başladı düşünse tiyatro festivalinde sahneye çıkacağız. beş yüz kişi izleyecek bizi. oyuna beş ay var ben heyecandan duramıyorum. Doğal olarak ben dersten elimi ayağımı çektim. Oyun başarılı bir şekilde sergilendi iki ödül aldık. Sonra ben bir tiyatro ekibinin oyuncu alım formunu doldurdum. Ne gariptir ki aradılar ve seçime girdim. ekibin yaş ortalaması 20 ben 15 yaşındayım. bir forsumuz oldu tabi . otogargara'yı oynadık. ve ben 4 kez sahneye çıktım. Sokak tiyatrosu ve şiir dinletilerine katıldım. Çok film izledim, çok kitap okudum halada devam ediyorum. Ama geride bıraktıklarıma bakınca takdiri 1 puanla kaçırmak ve ikinci dönemde de tiyatro vesilesiyle aldığım onur belgesinin dışında koca bir hiç!. Birçok konuda sıfırım ve geri kalanlarda da ustayım denemez. Ne yapmam gerektiğine gelince de hiç bir fikrim yok. hangi konuya çalışacağım neyi tekrar edeceğim koca bir fiyasko. Ailemi de çok seviyorum ve onları da üzmek istemiyorum. Ne olur bana bir akıl verin ama ne olur işin makarasını beni üzmeden yapın.

• Tiyatroyu acilen bırakmalısın. Tiyatro sadece bir hobi. Ama oyunculuğu meslek edinmek istiyordan başka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiyatrodan zevk alıyorsan, hoşuna bu gidiyorsa, ileride konservatuar düşünebilirsin. Eğer başka bir hedefin varsa, tiyatroyu sınırlandırmalısın. Tamamen bırakmak iyi olmayabilir. Bu defa da bastırdığın tiyatro isteğin de seni derslerden alıkoyabilir. Onun için azaltmak daha iyi olacaktır. Derslerden bunaldığın anlarda stres atmak için güzel bir uğraş olabilir.

Haftalık planlarla bu sorunu çözebilirsin. Fakat haftalık planlardan önce senin hayat amacını tespit etmen gerek gibi duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • üni. kazanana kadar (en azından yaz tatilleri dışında) derslerle alakanı azaltacak aktiviteleri biraz kısman hatta tamamen ilişiği kesmen senin için iyi olur bence dostum çünkü üniversitede hele sosyal ortamı güzel olan bi yer kazanacak olursan bunları yapacak vaktin olacak

ders çalışma konusunda özellikle motivasyon konusunda sıkıntı yaşayacak olursan da şöyle bi yöntem uygula. Başarısız olmaktan nefret et, başarısız olmaktan nefret ettiğin için çalış çünkü nefret etmekten daha mükemmel bi motivasyon kaynağı yoktur dünyada
  • Beğendim
    Bence böyle devam et. Hatta son yıl derslerini rahatsız etmiyorsa ders çalişmani son yılda bırakma. İnsana yaşaminin her daimi yanında olabilecek bir hobisi lazım sende bulmuşsun benliğini. Sakın bırakma..
    Ben iki kız arkadaşım vardi Voleyboldan özel okulda bursları mevcuttu. Büyük kız geçen yıl ygs ye girdi cok iyi sonuç oldu ve voleybola da devam ediyordu..

Bence senin sorunun şu; Hobiyle iş'i karıştırman sorumluluklarini yapamaman...
    Sana tavsiyem şu olur.

Burada takıl neler yapacagınız okul acıldıgında napman gerektiğini hangi üniversite bölümünü istediğini hangi üniversiteye gitmek istediğnii belirle ve ona göre çaliş...

Tiyatroya gelince. bugün pazar. Sali günü yazilin var ve sali günü oyunun var. Yapman gereken şey;
    İlk önce alacaksın yazılın olan dersin kitabini okuyacaksın.
    Test çözeceksin taaaa ki oturana kadar. hazir oldugunu hissedene kadar.
    Sonra geceleri uyumadan oyununu okuyacaksın vs. böyle bir düzen kurmalısın kendine...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.