Şimdi Ara

gelir vergisi hakkında yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu aralar kafamı karıştıran bir problem var yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben bundan 1 yıl önce İtemsatış ve GameSatış'da üyelik açmıştım mesela item satışda toplam 33 satışım var ve Total gelirim 3800 TL'ydi komisyonlardan bana gelen para 3600 falan yapıyor. 1 yıl içinde bu parayı 365e bölersek günde 8TL gelir çıkıyor ben düzenli satış yapmıyorum ve düzenli gelirim yok ama vergi cezası yiyeceğim diye korkuyorum. Bu meseleyi canlı desteğe sorduğumda muhasebeci ile konuşun deyip geçiştirdiler resmen... Benim vergim varsa devlete gelir vergimi ödemek istiyorum nasıl ödeyeceğim yardımcı olur musunuz? 3 4 yıl sonra başımın yanmasını istemiyorum + GameSatış'da toplam 140 satışım var 1 yılda Max 30 35 k arası çekmişimdir fakat gerçek gelirim öyle değil(benim 100 satışım varsa 100 tanede siparişim var) 1K var diyelim gidip oradan hesap alıyorum 1100e satıyorum kazancım 100 TL oluyor kazandıgım paranın çoğunu tekrardan siteye yükledim. 18 yaşındayım bu konular hakkında bilgisi olan varsa yazıp yardımcı olursa çok sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.