Şimdi Ara

Gelişim yorumlar mısınız ? (5.ay)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herhangi bir sup. kullanmıyorum, hareketleri öğrenmemle vb. 1 ayım da geçmiş oldu bölge olarak neye ağırlık vermeliyim diye sorarsam muhtemel her şeye diyeceksiniz o yüzden çok yermeden tavsiye verirseniz sevinirim, mesela karın için hareket yapmak gerekli mi yoksa sadece yağ ile mi ilgili ?

Yapabildiğim bazı ağırlıklar

Omuz dumb. press (son setimde 22.5 luklar la yardımlı 8 tekrar çıkıyor.)
    Bench Press (Son sette yardımlı 30+30+demir yardımlı 6-7 tekrar çıkıyor.)

Öncesi:

Sonrası:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 1 Şubat 2019; 6:42:44 >

• Edit:Resimler kırık çıkıyordu o yüzden upladım
  • Güzel güzel devam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımlı çalışmayı bırak egonu değil kaslarını geliştir gelişim fena değilde bu vucut 80 kg ile yardımsız full rom 6 7 tekrar bench yapacak yada 22.5 kg ile omuz çalışacak kas kütlesine sahip değil yardım almaya devam edersen gelişimin az olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 2 Şubat 2019; 17:28:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

Güzel güzel devam..
    Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: MikeIsraetel

yardımlı çalışmayı bırak egonu değil kaslarını geliştir gelişim fena değilde bu vucut 80 kg ile yardımsız full rom 6 7 tekrar bench yapacak yada 22.5 kg ile omuz çalışacak kas kütlesine sahip değil yardım almaya devam edersen gelişimin az olur
    Sağolun hocam ağırlığı azaltıp yardımsız giriyorum o zaman

• Hocam gözlüğü bırakıp lense geçmen iyi olmuş ayrıca yeni aldığın spor eldivenlerinde oldukça kullanışlı gözüküyor değişim iyidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Hocam gözlüğü bırakıp lense geçmen iyi olmuş ayrıca yeni aldığın spor eldivenlerinde oldukça kullanışlı gözüküyor değişim iyidir
    Sağolun hocam yaza kadar umarım bir four pack çıkar en azından, en çok görmeyi istediğim şey bu oldu hep ağırlıklarım arttıkça da gerçekten mutlu oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞokBıçaklıZed

Sağolun hocam yaza kadar umarım bir four pack çıkar en azından, en çok görmeyi istediğim şey bu oldu hep ağırlıklarım arttıkça da gerçekten mutlu oluyorum

Alıntıları Göster
    Şuanki yağ oranınla çıkması imkansız haftada min 1 kez cardio yapmalısın ayrıca diyete girmelisin yaza kadar karın kası istiyorsan,karın kaslarının gözükmesinin temel sebebi düşük yağ oranıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

Şuanki yağ oranınla çıkması imkansız haftada min 1 kez cardio yapmalısın ayrıca diyete girmelisin yaza kadar karın kası istiyorsan,karın kaslarının gözükmesinin temel sebebi düşük yağ oranıdır.

Alıntıları Göster
    Kendime 12 aylık bir zaman belirlemiştim ağustosa kadar devam ettirip bakacağız sonuçlara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.