Şimdi Ara

Gemi ile Yunan Adaları Turu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
5.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cift olarak bir haftalik Yunan adalari turu yapmayi dusunuyorum.. Daha once giden bilen varsa hangi tur sirketini tavsiye edersiniz.. Tesekkurler..

• Orijinalden alıntı: derya soylu

bu turlar daha verimli

oneriniz icin tesekkurler yalniz balayi oldugu icin deniz ve hareket istiyorum.. tarihi mekanlari kultur turlari gibi seyleri daha sonrasi icin dusunurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

Herkese merhaba,

Cift olarak bir haftalik Yunan adalari turu yapmayi dusunuyorum.. Daha once giden bilen varsa hangi tur sirketini tavsiye edersiniz.. Tesekkurler..

benimde aklımda olan turlardan biri ama hiç bir fikrim yok.gidip goren varsa yazsın.
  • Daha önce kendim gittim. O yüzden tur şirketleri için birşey diyemem. Turlarda Rodos, Mykonos ve Santorini'nin olmasına dikkat edin. Normalde Mykonos balayı için tavsiye edilmez ama hareket istiyorum demişsiniz. Siz bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

durumun farkındayım.. o yuzden vazgectim artik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

Herkese merhaba,

ETS Tur'un gemi turlarını tavsiye ederim geçen sene çok sattım bu turlardan, ama Mikonos istemiyorsunuz sanırım. Yine de siz bilirsiniz :)

http://www.etstur.com/Cruise-Gemi-Turlari
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VİZESİZ BALKAN TURU (GÜNCEL)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcanguven
    ETS Tur'un gemi turlarını tavsiye ederim geçen sene çok sattım bu turlardan, ama Mikonos istemiyorsunuz sanırım. Yine de siz bilirsiniz :)

http://www.etstur.com/Cruise-Gemi-Turlari

gunaydin.. o degil de aslinda 4-5 gunluk kusadasi cikisli turlarda hic bir adada bir gun bile kalınmıyor. sabah gelip oglen ayriliyor gemi. boyle olunca tatilden zevk alınmaz gibi geliyor.. ayrica bu turlar bir gun de atina'ya ugruyor. bu durumda bizim vize almamiz gerekiyor mu? yoksa adalar icin pasaportumuzla girebiliyor muyuz? bilginiz var mı?

bu turlara geri donuyor gibiyim..

• Pasaportunuzla gidebiliyosunuz.
  • vize gerekmiyor 3 veya 4 gecelik gemi turları için. tura 30 euro ek ücret ödeyip vize almadan gidiyorsunuz.
  • ayvalik tan jale tur ile midilli adasina gittim 2 gün 1 gece. yunan gecesi de dahil 100 euriydu memnun kaldim tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ets tur ile gittim . Hasta oldum . Git git bitmiyor yol :) İnanılmaz sallanıyor gemi . Korku filmleri gibi :)

Doktorada bir ton para bayıldık gemide. Mide bulantısından maffolduk. Artık ücretsiz ilaç dagıtıyorlar gemide. Herkesin midesi bulanıyor :)

Birde gemi limana yaklaşıyor cok az zaman kalıyor gezmek için . Mykanosa aksam gittik . Gece 12 e kadar süre verildi. Sonra tekrar yola cıktık.

Kısacası eziyet ve tatil gemide geciyor.
  • liman vergileri bel büküyor

kişi başı 490 euro liman vergisi var baktığım cruise turlarında :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.