Şimdi Ara

Genç Turkcell e Geçiş Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üzerime kayıtlı Türk Telekom hattım var, ancak hattı lise 1 e giden yeğenim kullanıyor.

Hattı Turkcell e taşımak istiyoruz ve gnctrkcll tarifesi kullanmak istiyor. Yalnız hat sahibi ben 36 yaşındayım.

Onun kullanması için ne yapmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qkhn83 -- 17 Kasım 2019; 0:25:18 >

• Onun TC nosunu 2222 ye göndereceksin tamamdır
    Şöle

GNC 123556789192 ——-> 2222
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Onun TC nosunu 2222 ye göndereceksin tamamdır
    Şöle

GNC 123556789192 ——-> 2222
    Yeni gelenler için bsğendiği tarife var. Numarayı taşıyınca direk o tarifeye geçebilecek mi mesajdan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qkhn83

Yeni gelenler için bsğendiği tarife var. Numarayı taşıyınca direk o tarifeye geçebilecek mi mesajdan sonra.

Alıntıları Göster
    Evet tabiki, isterse MH ni arasın “hattı ben kullanacam” desin istediği paketi alabilir
  • hat tasırken yanında götür gecerken tc ve dogum tarihi istiyorlar hızlcıa gecis olur.
  • faturalı bir tarifeye geçecekse bayiye gittiğinde onun tcsini vereceksin, yok faturasız bir tarife ise bayiye bir şey demeye gerek yok faturasıza taşısınlar hattı sonra digital operatörden kullanıcı olarak yeğenini tanımlaman yeterli gnc paketini alabilmesi için
  • Ben internetten yeni hat almak istedim kardeşimin tc yi yazdım. İlla onun üzerine olmak zorundamı hat?? Kendi adıma öylesine hat çıkarıp sonradan gnç tarifelere geçebilirmiyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.