Şimdi Ara

Genç Turkcell Paketlerinden Faydalananlar (Önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar ben Turkcell Genç paket kullanıyorum 5 gece 5 günduzdu şimdi Turkcell bunu birleştirmiş 10 GB yani gece mevzusunu kaldırmış 10 GB kullanabiliyoruz fakat şöyle bir durum var goller cepte salla kazan vesaire gibi uygulamalarından kazandığımız paketler 1 GB 300 megabayt vesaire gibi bunları normalde belli tarihlere kadar kullanabiliyoruz örneğin bir hafta 3 gün 5 gün önceden kullandığımız da öncelik hakkı kazanılan hediye paketlerinde idi fakat şu anda bu 10 GB a geçtiğinden beri hediye paketlerinden gitmiyor direkt paketimizden gidiyor ve 5 GB gündüz paketinin neredeyse bu yüzden 2,5 GB düştü ve bana verilen hediye paketlerinden hiç gitmedi aşağıya resim bırakıyorum benim goller cepteden 300 megabayt kazanmış hakkım var ayın 28'ine kadar 300mb hiç kullanılmadan bitti haftalık 1 GB kazandım şu anda baktığımda haftalık 1 GB dan da gitmiyor o da olduğu gibi duruyor yine kendi paketimden gidiyor 5+5 paketinden gidiyor bu konuda Turkcell müşteri hizmetlerini arayıp bilgilendirmenizi istiyorum çünkü bir elin nesi var iki elin sesi var derler sizde aynı sıkıntıyı yaşıyorsanız yapmamız gereken neyse onu söyleyin onu yapalım. Genç Turkcell Paketlerinden Faydalananlar (Önemli) Genç Turkcell Paketlerinden Faydalananlar (Önemli) Genç Turkcell Paketlerinden Faydalananlar (Önemli) Genç Turkcell Paketlerinden Faydalananlar (Önemli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denız_23 -- 31 Ekim 2019; 0:14:56 >

• Arayıp söyleyin önceliklendirme de sorun vardır.
  • eski haliyle bakarsan gece paketini gece kullandığında hediyelerden değil de gece paketinden düşüyordu, şimdi gece paketi normal paket oldu ama önceliklendirmesini değiştirmemişler yine her şeyin önünde harcanıyor anlaşılan. turkcell daha da beterdi bu konuda şimdi biraz daha iyi bildirirseniz düzelebilir
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Turkcell i Aradım bu tur sikayetler aldiklarini soylediler.BTK ya da şikayet ettim.Bakalim ne olucak gerekeni bir an evvel yaparlar inşAllah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.