Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: penguenn

Arkadaşlar yeni gördüm böyle bir şeyin olduğunu acaba bu yaz için hala başvurma imkanımız var mı?

var bence.Konu hakkında adam akıllı bilgiye sahip olmalısın.Mesela ben haftalardır araştırıyor başvuru yapıyorum bugün en baştan bir motivasyon mektubu oluşturmaya karar verdim.Facebookta evs turkey sayfasını yılbaşına kadar tüm girdileri okumalısın bence.İyi bilgi sahibi olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

Bu projelerde yeşil pasaportun faydası nedir?

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de TOG'a falan üye değilim ben gönderici kuruluşum kim?
  • quote:

quote:

Bu projelerde yeşil pasaportun faydası nedir?

+1

Eğer acil bir gönüllü arıyorlarsa haftaya gidecek gibi o zaman avantajlı oluyorsunuz hocam.Mutlaka yeşil pasaportu olanlardan seçiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcuneyt

Bir de TOG'a falan üye değilim ben gönderici kuruluşum kim?

Gönderici kuruluşu sen dert etme hocam bir projeye kabul edil gerisi zor değil.Hatta kabul edilmek te zor değilde biz geç kaldık o yüzden
  • Ocak ayında kabul aldığım ve Finlandiya'da ki projeye gitmek için yapmış olduğum oturma izni sonucunda kartım geldi.Artık Finlandiya'lı sayılırım buda kartım şuanda tüm ab ülkeleri vizesiz ve serbest giriş-çıkış

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri)

14 Mayıs Salı saat 4 te Helsinki'ye uçuyorum.Beni Havalimanından alıcaklar bir gece kalıcam Helsinki'de sonra çalışacağım şehre trenle gidicem ordada bir gece kalıp eşyalarımı yerleştirip isveç sınırındaki bir şehre ön hazırlık ve fince eğitimi alıcaz bir hafta sürücek başka ülkelerdende gelen olucak ve 10 kişiden 2 si erkek ben dahil diğer katılımcılar polonya,moldova,ispanya,fransa ve finlandiyalı,erkek olan italyan ve ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

Ocak ayında kabul aldığım ve Finlandiya'da ki projeye gitmek için yapmış olduğum oturma izni sonucunda kartım geldi.Artık Finlandiya'lı sayılırım buda kartım şuanda tüm ab ülkeleri vizesiz ve serbest giriş-çıkış

14 Mayıs Salı saat 4 te Helsinki'ye uçuyorum.Beni Havalimanından alıcaklar bir gece kalıcam Helsinki'de sonra çalışacağım şehre trenle gidicem ordada bir gece kalıp eşyalarımı yerleştirip isveç sınırındaki bir şehre ön hazırlık ve fince eğitimi alıcaz bir hafta sürücek başka ülkelerdende gelen olucak ve 10 kişiden 2 si erkek ben dahil diğer katılımcılar polonya,moldova,ispanya,fransa ve finlandiyalı,erkek olan italyan ve ben

biz de gelek mi?

• quote:

Ocak ayında kabul aldığım ve Finlandiya'da ki projeye gitmek için yapmış olduğum oturma izni sonucunda kartım geldi.Artık Finlandiya'lı sayılırım buda kartım şuanda tüm ab ülkeleri vizesiz ve serbest giriş-çıkış

Hayırlı olsun hocam valla senin adına çok sevindim sen hangi şehirde kalacaksn 1 yıl boyunca ?

• 8 Ay Finlandiya'nın Pieksamaki Kentinde kalacağım ancak yerimde durmaya niyetim yok bol bol isveç,danimarka,estonya gezmeyi istiyorum hazır vize derdi de yokken.
  • quote:

8 Ay Finlandiya'nın Pieksamaki Kentinde kalacağım ancak yerimde durmaya niyetim yok bol bol isveç,danimarka,estonya gezmeyi istiyorum hazır vize derdi de yokken.

Bende Oulu kentinden bir projeye başvurmuştum.Şuan Bir Romanya projesi için Motivasyon mektubu hazırlıyorum.Geceye doğru da İngiltere de ki bir proje için Slayt şeklinde Şu ana kadarkilerin en iyisini yapmaya çalışacağım.Yetti artık Hiç bir yere kabul edilemedim.
  • Arkadaşlar gitmeden önce dipnot.tv'de olucam birazdan canlı yayını izleyebilirsiniz.11.30 da başlıcak yayın.

not : dipnot.tv
  • Yunanistan için bir kuruluşa form gönderdim sonuç ret geldi . Diğerleri içinde pek ümidim kalmadı diyebilirim.
    Kabul alan arkadaşları tebrik ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.M46

Yunanistan için bir kuruluşa form gönderdim sonuç ret geldi . Diğerleri içinde pek ümidim kalmadı diyebilirim.

Hocam aman diyim pes etme sakın ha vazgeçme.Unutma yere düştüğünde değil vazgeçtiğinde yenilirsin.Benim şuan masaüstünde halihazırda gönüllü arayan 6 proje yer alıyor.Şu an İngiltere için Motivasyon mektubu yazıyorum.Şu ana kadar yazdıklarımın en iyisi olduğunu düşünüyorum Slayt şeklinde hazırlıyorum Soru cevap şeklinde yazaıyorum ve Bu Mektup ile kabul alacağıma eminim.Çok güveniyorum.Çünkü farklılık yapıyorum diğer gönüllülerden farklı şekilde hazırlanıyorum.Bana ayrı bir önem değer vereceklerine eminim sende bu şekilde yapmalısın.Slaytı bitireyim sonlandırayım sana tam olarak nasıl birşeye benzediğini söylerim.Şimdi akşam 11-12 gibi biter bu mektup o aralarda sonra konuya tüm projeleri adresleri ile birlikte yazarım.Ve benim yapmadığım şey bazen türklerinde haberi olmadığı projeler oluyormuş google dan long term evs falan diye aratın diyorlardı evs turkey sayfasında

• quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

quote:

Yunanistan için bir kuruluşa form gönderdim sonuç ret geldi . Diğerleri içinde pek ümidim kalmadı diyebilirim.

Hocam aman diyim pes etme sakın ha vazgeçme.Unutma yere düştüğünde değil vazgeçtiğinde yenilirsin.Benim şuan masaüstünde halihazırda gönüllü arayan 6 proje yer alıyor.Şu an İngiltere için Motivasyon mektubu yazıyorum.Şu ana kadar yazdıklarımın en iyisi olduğunu düşünüyorum Slayt şeklinde hazırlıyorum Soru cevap şeklinde yazaıyorum ve Bu Mektup ile kabul alacağıma eminim.Çok güveniyorum.Çünkü farklılık yapıyorum diğer gönüllülerden farklı şekilde hazırlanıyorum.Bana ayrı bir önem değer vereceklerine eminim sende bu şekilde yapmalısın.Slaytı bitireyim sonlandırayım sana tam olarak nasıl birşeye benzediğini söylerim.Şimdi akşam 11-12 gibi biter bu mektup o aralarda sonra konuya tüm projeleri adresleri ile birlikte yazarım.Ve benim yapmadığım şey bazen türklerinde haberi olmadığı projeler oluyormuş google dan long term evs falan diye aratın diyorlardı evs turkey sayfasında

Hocam pes etmiyorum zaten,yayınlanacak olan her projeye başvuracağım.Tek sıkıntı bu ülkenin fazla gönüllü projeleri yok,işin can sıkıcı tarafıda bu.
    Google'da arattırdım ben pek birşey bulamadım.Tamam hocam beklerim mektup örneğini. Umarım kabul edilirsin Bol şanslar.

• ne oldu son durum? hiç giden var mı
  • Önümüzdeki sonbahar Erasmus'a gideceğim ama döndüğümde mutlaka bu tip projeleri kovalayacağım için takip
  • Arkadaslar gecen sali geldim helsinkiye (14 mayis )

Suanda 15 farkli ab ulkesinden gelen 21 tane yasitlarimla hazirlik kursu aliyoruz ancak tahta ogretmen falan yok daha cok disarda vakit geciriyoruz eglenerek,havada cook sicak baltik denizinede girdim saunayada burda.yemeklerde 3 ogun ve her ogun arasinda snack dedikleri pasta borek molasi var oda arkadasim isvecli cok sempatk ve tek turk benim ne yazikki.

Ocak ayina kadar Finlandiyadayim gezmekten nete firsat kalmiyor yazamayabilirim.

• Yunanistana gitmek isteyen vardı diye hatırlıyorum.

http://www.trexevs.org/trex.php?sayfa_id=202&kategori_id=202&id=377&lng=1

Yalnız bende başvuru yapacağım belirtiyim.
  • quote:

Yunanistana gitmek isteyen vardı diye hatırlıyorum.

o bendim hocam, gecen bu kurulusa mail attim trexevs‘ye yonlendirdiler.proje tam benlik radyo produktorlugu.bilgisayarim bozuldu aksam baskasindan hazirlarim cvyi falan.peki ne zaman basliyor proje?

• quote:

quote:

Yunanistana gitmek isteyen vardı diye hatırlıyorum.

o bendim hocam, gecen bu kurulusa mail attim trexevs‘ye yonlendirdiler.proje tam benlik radyo produktorlugu.bilgisayarim bozuldu aksam baskasindan hazirlarim cvyi falan.peki ne zaman basliyor proje?

Ne zaman başlıyor bilmiyorum ama hocam bu gece 12 ye kadar cv ve motivasyon mektubunu göndermelisin .Bu gece son tarih görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.