Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler çeşitli facebook sayfa ve gruplarında her dakika yeni proje duyurusu yapılıyor.polonya romanya italya vs vs.bütün gençlik sayfalarını bulun ve kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykts

Beyler çeşitli facebook sayfa ve gruplarında her dakika yeni proje duyurusu yapılıyor.polonya romanya italya vs vs.bütün gençlik sayfalarını bulun ve kontrol edin.

kardeş onlar ingilizce şartlı projeler onlar sadece 1 hafta ile 1 ay arası ingilizcessi iyi olanlar gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Orijinalden alıntı: belgiryon

ukkaşe bir yere kabul aldınmı

haberler sende

ben eylülde inşallah gidiyorum almanyadan kabul aldım varmo forumda almanyadan kabul alan
  • quote:

quote:

Beyler çeşitli facebook sayfa ve gruplarında her dakika yeni proje duyurusu yapılıyor.polonya romanya italya vs vs.bütün gençlik sayfalarını bulun ve kontrol edin.

kardeş onlar ingilizce şartlı projeler onlar sadece 1 hafta ile 1 ay arası ingilizcessi iyi olanlar gitsin

ingilizcem gayet iyi.BU tür projelere katılmak istiyorsanız bi zahmet ingilizce olsun zaten.İngilizce olmadan nasıl katılcaksınız ki?
  • quote:

quote:

quote:

ingilizcem gayet iyi.BU tür projelere katılmak istiyorsanız bi zahmet ingilizce olsun zaten.İngilizce olmadan nasıl katılcaksınız ki?

haklısın bence git eğer boş zamanın varsa zaten yol parasını veriyorlar

• Okadar gereksiz konu var ve zamanında bu konuyu görmemiş olmam çok üzücü. Çok gitmek isterim herhangi bir ülkeye 10-12 ay ingilizcem orta seviyede geç mi kaldık? :(
  • 18 yasindan kucuklerin hic mi gitme ihtimali yok ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gönüllülük nedir diye soruyorlar projeye başvuruda
    bu soruya vermemiz gereken cevap nedir ne olmalıdır beklentileri ne yönde
  • Son zamanlarda yazdığım tüm iskanından ulkelerınden red değilde bu sene gönüllü alamadıkları hep2014 diyorlar.artık seneye kendimi daha ıyı hazırlayıp gitmeyi düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

Son zamanlarda yazdığım tüm iskanından ulkelerınden red değilde bu sene gönüllü alamadıkları hep2014 diyorlar.artık seneye kendimi daha ıyı hazırlayıp gitmeyi düşünüyorum

Hocam 2011-FI-24 projesi şuan gönüllü arıyor 2 gün önce bana mail attılar bu sene için başvuru yap diye bende sen gibi hep iskandinavya istiyordum inan en az 250 yere mail atmışımdır bazılarına 2.defa dahi attım zaten bu projede öyle cevap verdi.Sana önerim bu projeye başvuru yap .Sen istiyorsun o zaman niye söylüyorsun diye sorabilirsin buna da cevabım İyilik yap ki iyilik bulasın olur.Bunun çok örneğini gördüm hayata birşeyler vermezsen bir şeyler beklememelisin.Anlayacağın Bugün yarın ben de başvuru yapacağım.Dün ve bugün romanyadan iki projeden daha mail geldi ama onların sadece mail adresleri var ve sen başvurunu yap dediler proje nedir tema nedir bilmiyorum.Mail adresine göre projeyi bulunca konuya yazarım.Birde benim üye olduğum grup ve sayfalar şu şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

Okadar gereksiz konu var ve zamanında bu konuyu görmemiş olmam çok üzücü. Çok gitmek isterim herhangi bir ülkeye 10-12 ay ingilizcem orta seviyede geç mi kaldık? :(

Hiç geç kalmadın hocam yapman gereken google a 40 soruda agh ve ekşisözlükteki agh başlığını tamamıyla okuyup bu konu hakkında bilgiye sahip olmak.Projelere mail at gönüllü arıyor musunuz diye arıyorlarsa şayet başvurunu yap derim.Tabi bizi bilgilendirmeyi unutma
  • Seneye 18 dolunca başvururum
  • Arkadaşlar merhaba Slovenya ' da bir proje vardı son başvuru tarihi bugün 10 mayısmış . Bende akşam 6-7 gibi gördüm son 2 saattir onunla uğraşıyorum çok güzel bir motivasyon mektubu çıkarttım yalnız.İnşallah kabul edilirim.Dualarınızı bekliyorum.Projeyi konunun ilk sayfasında verilen facebook sayfalarından evs togvakfı sayfasında gördüm link budurhttp://www.facebook.com/EVSTOGVAKFI .Slovenya nın başkentinde öğrenme zorluğu çeken insanlara yardımcı olacağız.Yarının planını da kurdum.Evs database sayfasında bulunan nredeyse tüm projelere mail atacağım eğer ki sizin gönüllünüz vazgeçerse iletişim kurmaktan çekinmeyin diye.Sizde böyle yapabilirsiniz.Ve yeni öğrendiğime göre google a URGENT EVS DİYE ARAT 2013 URGENT EVS short term tarzı aramalar yaparsanız baya bilgiye ulaşıyormuşsunuz.

• proje var mı beyler asların vazgeçtiği falan?
  • Bu projelerde yeşil pasaportun faydası nedir?

• Bi kac yere mail atmistim donus yaptilar Part III form diye bisey istedi benden bilgisi olan varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: ardacan100

Bi kac yere mail atmistim donus yaptilar Part III form diye bisey istedi benden bilgisi olan varmi

Hocam onu gönderici kuruluşun dolduracak.O projeler Romanya dan mı ? Ben de başvurmuştum da . 2 proje engelli gönüllü arıyor . Size de onlar denk gelmesin ?
  • Arkadaşlar yeni gördüm böyle bir şeyin olduğunu acaba bu yaz için hala başvurma imkanımız var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

quote:

Bi kac yere mail atmistim donus yaptilar Part III form diye bisey istedi benden bilgisi olan varmi

Hocam onu gönderici kuruluşun dolduracak.O projeler Romanya dan mı ? Ben de başvurmuştum da . 2 proje engelli gönüllü arıyor . Size de onlar denk gelmesin ?

katılmak istiyosan u can send me part3 form dedi nasıl olcak o iş

unuttum hocam neresi oldugu makedonya olabilir belki elena popovska diye bi kadına atmıştım maili
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

quote:

katılmak istiyosan u can send me part3 form dedi nasıl olcak o iş

unuttum hocam neresi oldugu makedonya olabilir belki elena popovska diye bi kadına atmıştım maili

Hocam gönderici kuruluşun ile iletişime geçmelisin Ona gönder o formu o halledecek.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.