Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: belgiryon

bittiyor 1 mayısta 9 gün var böyle son anda vaz geçenler falan olursa bulursan gidersin

hocam o 1 mayıs proje kabul tarihleri imiş. Gönüllü başvuruları kabul olma vize gidiş falan istediğin zaman yapıyormuşsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

quote:

bittiyor 1 mayısta 9 gün var böyle son anda vaz geçenler falan olursa bulursan gidersin

hocam o 1 mayıs proje kabul tarihleri imiş. Gönüllü başvuruları kabul olma vize gidiş falan istediğin zaman yapıyormuşsun

haklısın bende onu yeni öğrendim
  • 6 aylık letonyaya gitmeme sebebim. kendime bir hedef koymam ve bazı özel problemlerim. arkadaşla yada projede olan bir sakatlıktan dolayı değildir. belirtmek istedim.
  • motivasyon mektubu için araştırma yaparken şöyle bir soruyla karşılaştım.

Yurtdışına (ESK’nin ülkesine) gitmek istiyor musunuz? Esk'dan kasıt nedir ?
  • arkadaşlar letonyaya tekrar gönüllü aranıyor rezerv yaptıran kişi geri dönüş yapmadı o yüzden tekrar 1 kişi aranıyor ingilizcesi iyi olan

cv ve motivasyon mektubunuzu seri şekilde ilk göndereni kabul ettircem

belgiryon12@gmail.com çabuk olan kazanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.M46

motivasyon mektubu için araştırma yaparken şöyle bir soruyla karşılaştım.

hocam esk dan kastı proje . çeviriler yanlış olabiliyor.evs demek isterken

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C.M46

motivasyon mektubu için araştırma yaparken şöyle bir soruyla karşılaştım.

hocam esk dan kastı proje . çeviriler yanlış olabiliyor.evs demek isterken

teşekürler hocam.
  • hocam ben şimdi basvuru formunu dolduruyorumda bu themde bir sürü şık var ingilizce dönemi sormuyo ama herhalde oraya gidince ne olarak çalışacağımızı söylüyo. ÇOK KARSIK YAAA HOCAM sen formdaki ayrıntıları söylermisin ??
  • Şurda ne demek istemiş ? Thanks for your e-mail,

Right now the project 2010-SE-47 in Örebro and 2011-SE-02 in Lidköping is not active for any volunteer projects,

If your email concerned another topic or question, we will try to answer your email within a week.

• quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

quote:

Şurda ne demek istemiş ? Thanks for your e-mail,

Right now the project 2010-SE-47 in Örebro and 2011-SE-02 in Lidköping is not active for any volunteer projects,

If your email concerned another topic or question, we will try to answer your email within a week.

projeler gönüllü alımına kapalıymış şu anda ama merak ettiğin bir şey ya da başka bir konu varsa cevaplayacaklarmış kısa sürede...

hocam Norveç projelerine başvurdum hepsinde ya ret geldi yada cevap vermediler.Bende komşu ülke isveç ' e önce gönüllü alımı var mı diye soruyorum.Ama onlardan da pek ümidim yok.Artık istediğimiz ülkeye değil de facebook sayfalarında karşılaşılan projelere gideceğiz gibi.

• quote:

arkadaşlar letonyaya tekrar gönüllü aranıyor rezerv yaptıran kişi geri dönüş yapmadı o yüzden tekrar 1 kişi aranıyor ingilizcesi iyi olan

Ne olarak çalışılacak vs gibi biraz bilgi verirseniz gelmeyi düşünebilirim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls

quote:

arkadaşlar letonyaya tekrar gönüllü aranıyor rezerv yaptıran kişi geri dönüş yapmadı o yüzden tekrar 1 kişi aranıyor ingilizcesi iyi olan

Ne olarak çalışılacak vs gibi biraz bilgi verirseniz gelmeyi düşünebilirim hocam.

mail adresime mail atın neler yapılacak ona dağir belgeyi yollayım
  • İsveç teki tüm projele sahiplerine de projeniz için boş yer var mı diye sordum.Hepsi de çok kibar bir şekilde olumsuz cevap verdi.İskandinavya hayali yok mu oluyor ne ? Dün akşam yine youtube da canlı yayınlanan programda Bir beyfendi isveçte gönüllülük yapmış ardından master ınıda isveçte yapmış.Şuan kendisi Norveç ' te Çalışıyor ve yaşıyormuş.Birilerinin hayalini birileri yaşıyor.

Şu video geldi aklıma

edit : videoyu koyamadım linkini veriyorumhttp://www.youtube.com/watch?v=cxAEzYFzoBs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 25 Nisan 2013; 17:35:13 >

• quote:

İsveç teki tüm projele sahiplerine de projeniz için boş yer var mı diye sordum.Hepsi de çok kibar bir şekilde olumsuz cevap verdi.İskandinavya hayali yok mu oluyor ne ? Dün akşam yine youtube da canlı yayınlanan programda Bir beyfendi isveçte gönüllülük yapmış ardından master ınıda isveçte yapmış.Şuan kendisi Norveç ' te Çalışıyor ve yaşıyormuş.Birilerinin hayalini birileri yaşıyor.

Şu video geldi aklıma

edit : videoyu koyamadım linkini veriyorumhttp://www.youtube.com/watch?v=cxAEzYFzoBs

Talep fazlalığındandır bence,herkesin hayali bu ülkeler o yüzden çoğu kişi bu projelere başvuruyor diye tahmin ediyorum.

• youthnetworks sitesinde biz şuan gönüllü arayan kuruluşları nasıl bulacağız ? sol tarafta project e tıkladıktan sonra Project type ıda Hosting EVS project i seçip orada finish olanlar running olanlar preparing olanlar var onların anlamı nedir? Örneğin running e bakıyorum running çalışıyor devam ediyor demek buda oluyor ki gönüllü bekliyorlar tahminimce.Fakat proje içeriğine tıkladığımda tarihleri geçen sene başlamış şu sıralar hepsi bitecek durumda.

• quote:

youthnetworks sitesinde biz şuan gönüllü arayan kuruluşları nasıl bulacağız ? sol tarafta project e tıkladıktan sonra Project type ıda Hosting EVS project i seçip orada finish olanlar running olanlar preparing olanlar var onların anlamı nedir? Örneğin running e bakıyorum running çalışıyor devam ediyor demek buda oluyor ki gönüllü bekliyorlar tahminimce.Fakat proje içeriğine tıkladığımda tarihleri geçen sene başlamış şu sıralar hepsi bitecek durumda.

al hacı alhttp://www.youthnetworks.eu/SearchVacancy.aspx burdan bakacan evs lere

• quote:

quote:

youthnetworks sitesinde biz şuan gönüllü arayan kuruluşları nasıl bulacağız ? sol tarafta project e tıkladıktan sonra Project type ıda Hosting EVS project i seçip orada finish olanlar running olanlar preparing olanlar var onların anlamı nedir? Örneğin running e bakıyorum running çalışıyor devam ediyor demek buda oluyor ki gönüllü bekliyorlar tahminimce.Fakat proje içeriğine tıkladığımda tarihleri geçen sene başlamış şu sıralar hepsi bitecek durumda.

al hacı alhttp://www.youthnetworks.eu/SearchVacancy.aspx burdan bakacan evs lere

type kısmından neye tıklamalıyım hocam . Birçok seçenek var.

" EVS Volunteer
    Internship
    EVS Volunteer with less opportunity
    Volunteer "

• sen olduğu gibi dursun açıklamaları oku kısamı uzunmu sor onlarıda
  • quote:

onların gönülleri vardır zaten. son seçenekte masrafların bir kısmı cebinizden çıkar

Peki hocam gönüllü arayan kuruluşları acil gönüllü arayanları nereden görebiliriz ?

• quote:

kontak kurmadan öğrenemezsin bundan öncelikli olarak co-op orgları haberdar olur

Saolun hocam.Norveç ve İsveç ' te ki tüm Co-ordinating organisation mail attım.Bakalım dönecekler mi ? Facebook sayfalarında falan bir çok Romanya , Macaristan gönüllüsü arayan gönderecek kuruluşlar var ama oralara gitmek istemiyorum işte.Artık bir sonuca ulaşamazsak iskandinavya ülkelerinde Bu ülkelerin projelerine başvuru yapacağım.Bir de hocam cv ve motivasyon mektubumu neredeyse hepsine yakınını bir çok cümleyi değiştirdim.Görmek ister misin ?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.