Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • motivasyon mektubu tamam da, cv de çok takıldım ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.M46

motivasyon mektubu tamam da, cv de çok takıldım ya.

http://europass.cedefop.europa.eu/en/documents/curriculum-vitae
    download indirin hocam word belgesini oradan doldurun . olmadı google a europass samples yazın örneklerini görün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

quote:

motivasyon mektubu tamam da, cv de çok takıldım ya.

http://europass.cedefop.europa.eu/en/documents/curriculum-vitae
    download indirin hocam word belgesini oradan doldurun . olmadı google a europass samples yazın örneklerini görün

çok teşekür ederim hocam

• Gidecek arkadaşlara başarılar, ben de İngilizce konusunda elimden geldiği kadar arkadaşlara yardımcı olmaya çalışabilirim.

Ben de düşünebilirdim fakat başka planlarım var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: belgiryon

arkadaşlar biraz bekleyin 10 undan sonra benden haber bekleyin 1-2 kişiyi bi yerlere gönderebilirim bir kaç yerle tanıştım haber bekliyorum sizleride unutmam takip edin burayı

belgiryon : Almanya - Seçildi / Gidiyor

Hocam seçilmiş gidiyormuşsunuz geçmiş mesajlarda bir yazdığınızı gördüm. Alıntılamadan edemedim

ah be kardes keske oyle olsaydı kadın mesaj atıyo 10 hafta bekle dıyo bu ısler sabır gerektırır dıyo ılk baslarda olumluyduda sonradan umudumu kestım

Ben bı soru sorcam 30 yasımıza kadar 1 kezmı 12 aylık projelere katılabılırız ben bu yıl 6 ay gıttımgeldım 6 ay daha gıttım dıyelım bıdaha gıdemıyecemmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oncelikle konu icin cok tesekkurler hocam ... Azerbaycandan basvura bilirmiyim yoksa Azerbaycan vatandaslari icin gecerli degil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar biraz bekleyin 10 undan sonra benden haber bekleyin 1-2 kişiyi bi yerlere gönderebilirim bir kaç yerle tanıştım haber bekliyorum sizleride unutmam takip edin burayı

belgiryon : Almanya - Seçildi / Gidiyor

Hocam seçilmiş gidiyormuşsunuz geçmiş mesajlarda bir yazdığınızı gördüm. Alıntılamadan edemedim

ah be kardes keske oyle olsaydı kadın mesaj atıyo 10 hafta bekle dıyo bu ısler sabır gerektırır dıyo ılk baslarda olumluyduda sonradan umudumu kestım

Ben bı soru sorcam 30 yasımıza kadar 1 kezmı 12 aylık projelere katılabılırız ben bu yıl 6 ay gıttımgeldım 6 ay daha gıttım dıyelım bıdaha gıdemıyecemmı

6 aylik hakkin kalmis,obur turlu olsa insanlar gider avrupada yasar ekmek elden su golden ... :)

hocam teşekkürler sende haklısın aslında kaçak göçek vakıflardan gidemezmiyiz

• İnterraili Canlı yayında konuşuyoruz :http://www.dipnot.tv/

TRENLE AVRUPA’YI GEZMEK MI? İNTERRAIL HAKKINDA MERAK ETTIKLERINIZ IÇIN SIZ DE CANLI YAYINA KATILABILIRSINIZ;
  • arkadaşlar hepinize merhaba
    bir form gönderdiler ilk sayfasında personal information'a kendi bilgilerimi girdim altında contact person var ona da organizasyondaki kişinin bilgilerini mi gireceğim ? bir de formun en son sayfasında Do you already have a sending organization? sorusu ve burda da contact person var, napmam lazım arkadaşlar ?
  • quote:

quote:

arkadaşlar hepinize merhaba
    bir form gönderdiler ilk sayfasında personal information'a kendi bilgilerimi girdim altında contact person var ona da organizasyondaki kişinin bilgilerini mi gireceğim ? bir de formun en son sayfasında Do you already have a sending organization? sorusu ve burda da contact person var, napmam lazım arkadaşlar ?

ilkine ailenden birini yaz ikincisine send.orgdan birini

hocam tesekurler,yazacaklarim arasinda ingilizce bilen yok sikinti olmaz umarim.

• Boş kontenjanlı proje bilen var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar hepinize merhaba

ilkine ailenden birini yaz ikincisine send.orgdan birini

hocam tesekurler,yazacaklarim arasinda ingilizce bilen yok sikinti olmaz umarim.

bilen birilerini yazman daha iyi olur senin için,dünyanın binbir türlü hali var...

hocam oncelikle mesajlariniz icin tesekurler,mail attim onlara bu konu hakkinda sunu dediler; ane veya babanizin bilgilerini verin.babamin bilgilerini yazdim gonderdikleri formu doldurup gonderdim sira beklemede simdi.

• Yaz dönemi için sadece 3 tane mi kısa dönem projesi var? yetişemedim hiç birisine. Üst konu olsa ya bu?
  • Şöyle bir mesaja rastladım doğru mduur ? Norveç için sakatlık çıkıyor diyorlar .

• quote:

Şöyle bir mesaja rastladım doğru mduur ? Norveç için sakatlık çıkıyor diyorlar .

aynı konuyu bende gördüm ortak bi sayfadayız sanırsam yorum yazan tanıdık bir arkadaşım aynen öyledir mevzu isveç norveç çok pahalı bir ülkeymiş

• arkadaşlar letonya-cesis de 6 aylık projede olmak istiyen arkadaşım varmı varsa mail adresim belgiryon12@gmail.com

_bluescream_ arkadaşımız gitmek istemedi yerine birisini arıyorum ben ve yanımda kim gelecekse 2 kişi gideceğiz temmuz ayında ingilizcesi olan arkadaş olursa iyi olur benim yok onunla beraber kalacağız birbirmizi idare etmemiz açısından ben rusça çalışıyorum o konuda da arkadaşa ben yardımcı olurum
  • Hocam uzun dönem başvuruları için geç kaldık sayılmayız değil mi ?

• bittiyor 1 mayısta 9 gün var böyle son anda vaz geçenler falan olursa bulursan gidersin
  • 20 den fazla projeye maill attım,cevap atanlar uzun süreli alacaklarını söyledi.
  • tüh be keşke daha önceden görseydim. Ne kadar gereksiz konu varsa görürüm şu konuyu görmemişim

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.