Şimdi Ara

Gençler İçin Avrupa Fırsatları !(AGH,EVS ve Avrupa Birligi Projeleri) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
488
Favori
42.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu programda yeşil pasaportun faydaları nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada ne demek istemiş.Bu sene içinmi uygun yer var yoksa sen şimdi cv ve mektubunu gönder seneye mi alırız diyor .

Dear Applicant for EVS in Blåkildegård,

Thank you for your mail and for your interest.

We have no positions available in 2013 just now. But if you send/have
    sent us your CV and a motivation letter, we will get back to you when
    a relevant position comes up.

We expect to recruite new volunteers in 2014 from 1st of march 2013.

Until then. Good luck in your search for an EVS host :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Burada ne demek istemiş.Bu sene içinmi uygun yer var yoksa sen şimdi cv ve mektubunu gönder seneye mi alırız diyor .

Dear Applicant for EVS in Blåkildegård,

Thank you for your mail and for your interest.

We have no positions available in 2013 just now. But if you send/have
    sent us your CV and a motivation letter, we will get back to you when
    a relevant position comes up.

We expect to recruite new volunteers in 2014 from 1st of march 2013.

Until then. Good luck in your search for an EVS host :)

hacı benim anladğım kadarıyla 1 mayıs a kadar gönder 2014 dede başlıyabilirsin diye anladım ama iyi ingilizce bilen arkadaşımız varsa o daha yardımcı olur
  • Gecen ay mail attilar, once application‘u doldur ,nisanin 20sina kadar, sonra motivasyon mektubu ile cvni applicationla gonder dediler.Son deadline mayisin 1i yazmislar. Ben nisanin 20‘si ibaresini gormedim ve mayisin 1‘i diye dusundum.Acaba hepsini 1inde gondersem sikinti olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: C.M46

Gecen ay mail attilar, once application‘u doldur ,nisanin 20sina kadar, sonra motivasyon mektubu ile cvni applicationla gonder dediler.Son deadline mayisin 1i yazmislar. Ben nisanin 20‘si ibaresini gormedim ve mayisin 1‘i diye dusundum.Acaba hepsini 1inde gondersem sikinti olur mu?

süpersin :D iş işten çokktann geçmiştir ama şans sen yinede yolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: belgiryon

quote:

Gecen ay mail attilar, once application‘u doldur ,nisanin 20sina kadar, sonra motivasyon mektubu ile cvni applicationla gonder dediler.Son deadline mayisin 1i yazmislar. Ben nisanin 20‘si ibaresini gormedim ve mayisin 1‘i diye dusundum.Acaba hepsini 1inde gondersem sikinti olur mu?

süpersin :D iş işten çokktann geçmiştir ama şans sen yinede yolla

hocam salaklığıma denk geldi ya, ama mail atıp soracağım.
  • Uluslarası Proje Duyurusu ! :)

11-16 Haziran tarihleri arasında Łódź, Polonya’da gerçekleşecek “Space 4 US ” başlıklı altı ülke ortaklı Uluslararası Değişim Projesi için sanatla ilgilenen 4 katılımcı aranmaktadır.

Detaylar ve başvuru sürecine ilişkin bilgiye aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Son başvuru tarihi 8 Mayıs'dır. Başvurularınızı levent.yucel@tog.org.tr adresine konuya “4 Us” yazarak gönderebilirsiniz.

Bilgi:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/11004202/2013/International%20Exchanges/SpaceforUS/Space%20for%20US%20information.doc

Başvuru Formu:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/11004202/2013/International%20Exchanges/SpaceforUS/applicationform-SpaceforUS.doc

• birçok projeey başvurdum daha kabul edilmedim açıkta mı kalacağız ne .Youthnetworks sitesinden afrika ülkelerine bakıyorum artık.Çok geç kaldım galiba .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

birçok projeey başvurdum daha kabul edilmedim açıkta mı kalacağız ne .Youthnetworks sitesinden afrika ülkelerine bakıyorum artık.Çok geç kaldım galiba .

sen sonlardan başladın ya normal bence hayırlısı olsun senin için
  • Hocqm güncel projeler varmı ? tüm ülkeleri arattım çıkmadı hiçbirisinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykts

Hocqm güncel projeler varmı ? tüm ülkeleri arattım çıkmadı hiçbirisinde.

Hocam ben hergün takipteyim güncel projelerede birşey çıkmayacak gibi.Yeni bir proje haberi geldi ama şu 2011-FI-24 finlandiyanın bir şehrinde istersen bir göz at ben mutlaka başvuracağım.İkinci olarak youthnetworks sitesinde var birçok proje yer alıyor şuan açıkta olan 2-3 Afrika ülkelerinden proje var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

tüh be keşke daha önceden görseydim. Ne kadar gereksiz konu varsa görürüm şu konuyu görmemişim

Hocam aslında geç kalmış sayılmazsın.Araştırdım bir çok gönüllü projeden vazgeçebiliyormuş.Onların yerini dolduracağız artık.
  • quote:

quote:

tüh be keşke daha önceden görseydim. Ne kadar gereksiz konu varsa görürüm şu konuyu görmemişim

Hocam aslında geç kalmış sayılmazsın.Araştırdım bir çok gönüllü projeden vazgeçebiliyormuş.Onların yerini dolduracağız artık.

Hocam, peki vazgeçenleri nerede bulacağız ?
  • quote:

quote:

quote:

hocam galiba facebook sayfalarında falan yayınlarlar . Bu agh ile ilgili bir çok sayfa faaliyette.Başta evs turkey olmak üzere

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam galiba facebook sayfalarında falan yayınlarlar . Bu agh ile ilgili bir çok sayfa faaliyette.Başta evs turkey olmak üzere

+1 bakın hocam az önce mail gelmiş adamlar acil gönüllü arıyorlarmış bana mail attılar bu maili nasıl attılar ben geçen hafta romanyadaki tüm projelere mail atmıştım da gönüllü ihtiyacınız var mı diye ordan doğru ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1 bakın hocam az önce mail gelmiş adamlar acil gönüllü arıyorlarmış bana mail attılar bu maili nasıl attılar ben geçen hafta romanyadaki tüm projelere mail atmıştım da gönüllü ihtiyacınız var mı diye ordan doğru ?

hocam çok teşekürler.

• Hocam inşallah her isteyen bir projeye seçilir.Allah herkesin yolunu açık etsin ne diyim
  • Ayda yilda Atina‘da bir proje buldum ona da secilemedim

• ukkaşe bir yere kabul aldınmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: belgiryon

ukkaşe bir yere kabul aldınmı

haberler sende
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.