< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIMYACI08 -- 1 Ağustos 2020; 21:57:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIMYACI08 -- 1 Ağustos 2020; 21:57:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam hevesinizi kırmak istemem ama çok güzel anlatan hocalar var youtube ta ve en fazla 50 bin abonesi var. Videoları 2-3 bin kişi filan izliyor. Ondan çok emek verip şanslı olmanız lazım. Yine de benim düşüncem güzel bir pdf hazırlayıp, üstünden konuyu anlatmanız güzel olur. Ayrıca soru çözümlerine ağırlık verip zor soru da çözerseniz daha dikkat çeker. Genelde herkes kolay çözüp geçiyor
|
Günlük hayattan örnek vererek açıklarsanız daha kalıcı olur.
Mesela formül ezberden değil çıkış mantığını anlatmanız iyi olur.Tek ders kimya değil ezberlenecek çok konu var. En basitinden p.v=n.r.t de v y i n nin altına atınca molarite oluyor.Bazıları direkt p=molarite.r.t diye ezberliyor. |
bence en önemli birinci faktör video da öğrenciye "sen" diye hitap etmek. merhaba arkadaşlar kanalıma hoş geldiniz şeklinde değil de mesela bugün seninle entalpi konuşacağız sonra konu hakkına bi ön bilgilendirme yapmak vs. altuğ güneş ve behzat rasuli'nin videolarına göz atabilirsiniz. ikinci faktör ise öğrencinin gözüne hitap eden bir içerik sunmak a4 e el yazınızla yazmak değil de bunu internet ortamı üzerinde kendiniz hazırlamanız gerkeiyor. kanal büyüdükten sonra da dizgisine falan dikkat ederseniz iyi olur. youtube şuan çöplüğe döndü ama işini iyi yapan emeğinin karşılığını alır hocam, başarılar dilerim.
|
Hocam benim şöyle şeylere ihtiyacım var açıkçası
Püf noktalar , detaylar ve bazı istisnalar(hidrojenin ametal olması , İE 1 3 2 4 6 5 7 8 gibi olmasi ) |
soru çözümleri yapmanızı tavsiye ederim, konu anlatımlarınız pek bir izlenme sağlayamaz diye düşünüyorum.
|
Çok izlenmek istiyorsanız rehberlik konseptine dönün
Ama güzel bir PDF ve anlatım ile öne çıkabilirsiniz. |
Diksiyonunuzu geliştirin,sabit ses tonuyla slayt okur gibi anlatmayın
Reklamınızı iyi yapın ama youtube reklamı usulünden çok öğrenci yorumlarıyla yayın,dh bunun için iyi bir ortam Kendinizi geliştirirseniz özel ders anlamında da iyi para kazanırsınız, uyuşturucuya gerek yok |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|