Şimdi Ara

Gençler yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2000 arkadaş ekli memleketimin adını kullandığım face hesabım kitlendi,yönetici olduğum sayfalardan birinden kendimi çıkarmaya çalışıyordumki,hesabınız gecici olarak kitlendi iletisi çıktı karşıma,şimdide arkadaş listemdeki kişilerin fotoğraflarını göstererek tanımamı istiyo,tabi bende insanları tanımadığım için soruyu cevaplayamıyorum,ne yapmam lazım yardımcı olabilecek arkadaş varmı?

• Buda tanımadığın 2000 kişiyi neden eklediğin sorusunu getiriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47CB66FB8 -- 19 Aralık 2012; 21:31:15 >
  • çok feymsin kardeş ooo 2000 arkadaşın var be hLL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar çok arkadaşı genelde kızlar ekler ama
  • saçmalamayın arkadaşlar memleket resimleri yöresel paylaşımlar yapıyorduk,yokmu yardımcı olcak kimse
  • quote:

Orijinalden alıntı: papift

o kadar çok arkadaşı genelde kızlar ekler ama

Belki de kızdır

• quote:

Orijinalden alıntı: saruhan33

saçmalamayın arkadaşlar memleket resimleri yöresel paylaşımlar yapıyorduk,yokmu yardımcı olcak kimse

o zaman yardımcı olalım facebook a kimliğinin arka ve ön yüzünü göneriyorsun ( tabi önemli bilgilerinin üstünü kapatıp ) bu facebook adresi bana aittir diye altınada yazıyorsun. onlar gerekeni yapar dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım edin lütfen
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6 tane vesikalık fotoğrafının 2 tanesini yırtıp, 1 tanesini yakıp. Kalan 3 tanesini iple bağlahıp, herhangi bir mezara göm, niyet et, 1001 besmele çek. Hesabın açılırsa, ben arıcam seni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.