Şimdi Ara

Genel arıza nedeniyle uzun süreli kesinti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır internetimiz yok ve hala kaç ay sonra geleceği bile belli değil çünkü sürekli yeni gün veriyorlar. Bu durumu kullanarak cayma bedeli ödemeden sözleşmeyi fesih edebilir miyim acaba ? Dün arayıp tehdit edeyim dedim 1400 lira cayma bedeli çıkardılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @bysahman Türk Telekom'mu? adres değişikliği ile cayma bedeli ödemeden halledebilirsin, farklı bir yöntem gelmiyor aklıma.
  • kullanmadıgınız günleri ödediyseniz onların para iadesini ve şuan kalan taahütünüzü cayma bedelsiz iptal hakkınız var,arkadaşıma binasına altyapı getirilmediği için iptal etti kullanmadıgı günleri iade ettiler taahütüde cayma bedelsiz iptal ettiler

• Ergenekun E kullanıcısına yanıt
    Benim de aklıma geldi bu yöntem de ikameti değiştirip nakil talep edersem adıma kayıtlı elektrik veya su faturası falan isterler mi acaba ?

• erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Normalde altyapı olduğu için bu şekilde iptal etmiyorlar. Şu gün gelecek diyorlar o gün gelince yine erteliyorlar.

• bysahman B kullanıcısına yanıt
    hizmet veremediği yerde mecburen iptal etmek zorunda şu gün gelecek ertiliyelim diye saçma bir olay mı olurmuş

• erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Hakem heyetine yazdım zaten durumu. Müşteri hizmetlerine böyle söyleyince sizin altyapınız sadece şimdilik bölgenizde genel arıza var deyip salağa bağlıyorlar. Ben de biliyorum altyapı var ama 2 aydır internet yok ve en iyi ihtimalle 1 ay daha olmayacak gerizekalılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o nasıl işmiş öyle ya
    hangi şehirdesiniz, 2 ay internetsiz kalmak ne demek. ve ne zaman geleceği de belli değil?
    ayrıca taahhütünüzün bitmesine daha ne kadar var da 1400 tl cayma bedeli diyorlar?
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    Gaziantep/Şahinbey bildiğim kadarıyla 3-4 mahallede durum böyle. Kablo çalınmış hazır çalınmışken yenileyelim bari demişler galiba. Evimin yakınına 2 tane tip23 1 tane tip7 kabin koymuşlar, Perşembe günü de fiber kablo çekiyorlardı yeraltına. 11 ay önce aldım interneti. İlk aldığım turknet ve millenicomu denemek için çok bişi çıkmazsa iptal edeyim onları denerim diye iptal etmek istediğimde 800 lira bedel çıkarmışlardı. Online işlemlerden baktığımda ilk bağlantı ücreti falan vardı yüksek rakamlarda. Evimde altyapı yoktu, TT ekipleri sokaktaki kutudan eve kablo çekti sanırım ona dayanarak sağlam saplama peşindeler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.