Merhaba arkadaşlar, Hali hazırda bir oyun bilgisayarım mevcut, ancak eskisi gibi çok oyun oynamadığım için , bir de hayat pahalılığından(malum güçlü bir sistem baya enerji yakıyor, ekran kartı ) Daha basit, ekran kartı olmayan ,sessiz ,ucuz bir PC toplamak istiyorum. Amd veya Intel işlemci fark etmez , yeter ki sessiz ve 4k videoları açan, basit online oyunları oynatan ve internette dolaşmak için vatan da hazır PC > INTEL I3 13100 - H610M H V2 - 500GB SSD - 16GB RAM - Vatan Bilgisayar veya AMD işlemcilisi > AMD R5 5600G - B450M-A PRO MAX II - 500GB SSD - 8GB RAM - Vatan Bilgisayar veya başka sistem parçaları tavsiyeleri alabilirim. Bütçe: 10.000 - 12.000 TL. Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 22 Kasım 2023; 20:26:52 > |
Genel kullanım için PC Tavsiye
-
-
Aynısını geçenlerde bi yakınıma aldık. Çok başarılı.
-
Cevabınız için teşekkürler
İnternet üzerinden yani kargo ile olacak şekilde alışveriş yapmıyorum, eskiden(2015 öncesi) neyse de ,artık kargo sistemi bir rezalet.
bir şey alacak olsam , pahalı da olsa ,elden (İzmir) alıyorum. Bana 10-12 k civarı vatan veya izmir de herhangi bir yerden alabileceğim Kurulu sistem değilde, parca olarak bir yer tavsiye olsa ve de ne gibi sistem parçaları?
-
Vatandaki attigin sistemlere bak ozaman , isini gorur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende izmirde olduğumdan,o zaman vatandan ,elden , ryzenli pc yi almaktan başka seçeneğiniz yok maalesef.Yanına bi tane daha 8 gb ram ekletin.
-
Vatan'la görüştüm , hazır PC'leri elden alamıyormuşuz(kargo diyorlar)
ben bir tane sistem yaptım nedersiniz , olmas sa vatanda ki amd'li sistemi toplayayım
sizce nasıl , gerçi SSD fazla ama, mevcutta 250 'lik var , onunla değiştireceğim.
-
Sepetiniz boş görünüyor.
-
Bu parçaları vatandan alırsınız .
4600G işlemciyi de inventustan Kargolamaları çok iyidir. Zaten işlemciye yollarda bi şey olamaz.
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=13508
10260 Tl ye işi bitirebilirsiniz.
-
bunlara da bakabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 23 Kasım 2023; 8:10:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X