Şimdi Ara

GENERAL-FUJİTSU FİYATLARINDAKİ DENGESİZLİK VE ŞÜPHELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar her ne kadar aynı densede bu korkunç fiyat farkı bende şüphe uyandırdı,şimdi general aldıgımız yere telefon ettim 14000 btu ınverter asha general 1950 tl ama fujitsu ise aynı klima 14000 btu ınverter asya 2952 tl gelde işin içinden çık,
    acaba general klimayı satan iklimsa bizlere iyilikmi yapıyor yoksa kalitesiz serimi getirdiler veya abkay bizimi kazıklıyor yüksek fiyat politikası ile ne dersiniz bu işe, eger kafalardaki bu sorular iyi bu işi bilen tarafından açıklanmazsa birilerinin kafasında hep sprular kalacak.

http://www.abkaygroup.com/yertavan.htm

• aslında dediğin gibi cop eer değerlerine kadar aynı olan iki ayrı markayla satış yapan bir şirketin bu kadar fiyat farklılaştırmasına gitmesi ilginçtir ama olsa olsa parça kalitesi vardır, sonuçta değerler yalan yazılacak değil. fakat sadece parça kalitesi farkı 1000 TL olur mu aynı değerlere sahip iki klimada bunun cevabı klimacı arkadaşlarda?..
  • birde bence bunu asıl sahibinin sorgulamasıda lazım yani general-fujitsuda Türkiyedeki satıcılara dur bakalım adımı kötüye çıkaracaksınız demesi lazım, yoksa bizim gibi herkes kötü düşünmeye başlayacak ve şu an bu yazıyı birileri gördü ve seslerini çıkarmıyorlar.
  • o iki cihaz arasında parça kalite farkı var birebir aynı cihazlar değil ki zaten general in verdiği değerler euroventte onaylanmış bi değer değildir yani fiyatlarda mantıksız bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eina

o iki cihaz arasında parça kalite farkı var birebir aynı cihazlar değil ki zaten general in verdiği değerler euroventte onaylanmış bi değer değildir yani fiyatlarda mantıksız bişey yok.

yani siz diyorsunuzki, iklimsa gene yaptı yapacagını tıpkı kalitesiz MHI getirdigi gibi kalitesiz dandik general klimalarımı piyasaya sürdü.
  • peki şimdi bu klimalrın eer cop değerleridemi doğru değil???
  • hani bizim milletten beklerimde elin japonundan beklemem ya, bu kadarmı halkını kazıklamayı düşünen şirketlerimiz var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

eina Tarih 8 Ekim 2009; 9:00:12
    o iki cihaz arasında parça kalite farkı var birebir aynı cihazlar değil ki zaten general in verdiği değerler euroventte onaylanmış bi değer değildir yani fiyatlarda mantıksız bişey yok.

quote:

Hamburgerabi Tarih 8 Ekim 2009; 11:22:08
    yani siz diyorsunuzki, iklimsa gene yaptı yapacagını tıpkı kalitesiz MHI getirdigi gibi kalitesiz dandik general klimalarımı piyasaya sürdü.

quote:

rotasiz_45 Tarih 8 Ekim 2009; 19:43:05
    peki şimdi bu klimalrın eer cop değerleridemi doğru değil???

quote:

Hamburgerabi Tarih 8 Ekim 2009; 20:22:53
    hani bizim milletten beklerimde elin japonundan beklemem ya, bu kadarmı halkını kazıklamayı düşünen şirketlerimiz var

eina arkadasım size katılmıyorum euroventte zibro ile ilgili hicbir deger yok hatta adı gecmiyor simdi zibro kotu degerleri uydurmadır japan toyotomi markası ile arasında malzeme kalte farkı var diyebilirmiyiz? Kaldıki bu markada yok euroventte...

Linke tıklayın!

Yukarıdaki link Fujitsu-General markasının Avrupa sitesidir degerler iklimsanın katalogu ile tamamen aynı bence endise etmeyin arkadaslar onumuz kıs gorecegizki Fujitsu ile General aynı su anda eina arkadasımızdan baska hic kimse farklı diyemedi zaten.... Bu bir pazarlama teknigi iklimsa yapabiliyor Sanko Holdingte Mitsubishi Heavyde %30 indirim yapsın burda en cok ben bagırıcam kosun alın diye....

• FUJİTSU TURKİYE

İKLİMSA GENERAL

AVRUPA GENERAL

Tablolar ortada aksini kesin ispatlayamadıgınız surece baska diyecek birsey yok aynı cihaz Rusayada ve Avrupada bu teknik tablo ile satılıyor ise Akbaygroup Fujitsudan dahi birileri cıkıp farklı olup olmadıgı hakkında bir bilgi yayınlamadı bunca teknik detaydan sonra farklı oldugunu dusunmek bana sacma geliyor. Parcaları tek tek kontrol etmedim ama herhalde sizde etmemissinizdir eina...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 9 Ekim 2009; 2:11:39 >

• hehe ben buraya bişeyi araştırmadan veya tam net bilmeden yazmam o yönden aklınıa takılan ibşey olmasın cihazın aynı fabrikada üretildiği doğru fakat iç parçalar ve iç kalite olarak farklıdır cihazlar en kalitelisi o fabrikada üretilen fujitsu daha sonra general ve sonrada tamamen fason üretilen fujitsu electric bilhassa bölgedekilerle konuşmuştum bi kaç ay önce.
  • quote:

hehe ben buraya bişeyi araştırmadan veya tam net bilmeden yazmam o yönden aklınıa takılan ibşey olmasın cihazın aynı fabrikada üretildiği doğru fakat iç parçalar ve iç kalite olarak farklıdır cihazlar en kalitelisi o fabrikada üretilen fujitsu daha sonra general ve sonrada tamamen fason üretilen fujitsu electric bilhassa bölgedekilerle konuşmuştum bi kaç ay önce.

ya arkadaş bir şey bilmeden yazma diyorsun ama sallıyorsun o fujitsu elektrik degil, Fuji elecrtic,

ayrıca şu dogru general iç ünite ile Fujitsu iç ünite arasında kalite farkı var bu dogru general sanki elde kalacak gibi.
  • tkaıla tkaıla orayamı takıldın o zaman bütün herşeyi noktasına göre doğru okumak lazım yazmak lazım sen benm dediğimi anlayamıyosan sıkıntı sendedir zaten bende değil.
  • quote:

tkaıla tkaıla orayamı takıldın o zaman bütün herşeyi noktasına göre doğru okumak lazım yazmak lazım sen benm dediğimi anlayamıyosan sıkıntı sendedir zaten bende değil.

sen demiyorsun ben anlatma özürlüyüm diyede hemen başkasına çamur atıyorsun adam gibi yaz önce,

sende bu sorun hep var sanırım yazma özürlülük yukardakileri özellikle anlamasın diye büyüttüm gene anlamazsın ya takıla takıla olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G a l l i p o l i

quote:

tkaıla tkaıla orayamı takıldın o zaman bütün herşeyi noktasına göre doğru okumak lazım yazmak lazım sen benm dediğimi anlayamıyosan sıkıntı sendedir zaten bende değil.

sen demiyorsun ben anlatma özürlüyüm diyede hemen başkasına çamur atıyorsun adam gibi yaz önce,

sende bu sorun hep var sanırım yazma özürlülük yukardakileri özellikle anlamasın diye büyüttüm gene anlamazsın ya takıla takıla olacak.

hehe espiritüel genç yaşın kaç senin böyle kendince kurmacalar yapıyosun büyüksede beyin yaşın ufak sanırım neyse bigün sende anlarsın konultukjlarının ne kadar saçma olduğunu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: G a l l i p o l i

quote:

hehe espiritüel genç yaşın kaç senin böyle kendince kurmacalar yapıyosun büyüksede beyin yaşın ufak sanırım neyse bigün sende anlarsın konultukjlarının ne kadar saçma olduğunu.

sizde anlatım bozuklugu var norolojiye bir görünün beyninizin MR ı çekilmesi lazım, akıl yaşta değil baştadır, baş yukarda oluyor omuzların üst kısmında.

• neden seninki daha altta gibi gösteriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eina -- 9 Ekim 2009; 23:29:38 >
  • Kişisel çekişmeleri bırakında madem cop-eer değerleri aynı o zaman aynı değerlere sahip iki farklı klima için sadece parça kalitesine dayanarak 1000 TL fark verilir mi verilmez mi onu söyleyin?
  • şimdi arçelik bi ürün yapmış inverteck mi ne diye adam 12.000 lik cihaza 3.000 lira fiyat koymuş bi mitsubishi bi daikin kadar değerleri aynı gibi sen gidip hangisini alırsın ?
  • şimdi arkadaşlar burada gören ve kullanallar yazsınlar, kulaktan dolma olmaz
    ben 14000 btu hem fujitsu hemde general gördüm kullandım,
    şimdi gelelim gözlemlerime, generalin degerleri ile fujitsununki bir degil şu bakımdan general 23900 btu ısıtmaya kadar çıkıyor fujitsu 28700 btu, bunun dışında birde iç ünitelerinde fark var fdujitsu iç ünitesi taş gbi saglam general elinizde kalacak gibi dandik plastikden izlenimi veriyor, birde kumandaları farklı generalde ekonomi tuşu ve heat tuşu var fujitsuda yok bunun dışında dış ünite dahil herşey aynı, eger 24000 bru ısıtma yetiyorsa ve iç ünite üzerinde tepinmeyecekseniz general alın 1000 tl fazla para vermeye degmez.
  • aşağıdaki yazıya bu linkten bakılabilir -->

http://forum.donanimhaber.com/m_24093894/mpage_3/key_/tm.htm

,
    quote:

FUJITSU
    Teğmen

10 Ekim 2008; 15:53:17

--------------------------------------------------------------------------------

Sevgili Albani merhaba;
    malum dünyadaki mali kriz yüzünden piyasalar çok kötü... aslına bakarsan yılbaşından beri piyasalar tatsız, kimse memnun değil aynı şekilde bu tatsızlık bizim sektörede yansıdı.
    Doğal olarak Japonyadaki şirketlerde bu krizden etkilendi. VRF satışları ile ayakta duruyoruz dersem yalan olmaz. Parekende satışlardan bizim gibi kimse memnun değil.
    Bu bağlamda Fujitsu Duvar tipi klimalarda bir değişiklik oldu sizlerle burada paylaşayım; ASYA serisi inverter modellerimizin tamamı biliyorsunuz kuyruk kodu LCC idi. 9.000 ve 12.000 Btu inverter modelimiz ( ASYA09LGC ve ASYA12LGC ) oldu. Bundan sonra ise yavaş yavaş 14.000- 18000 ve 24000 modelleride LGC olacaktır.
    LCC ile LGC arasındaki farklar ise; iç ünite kasa farkı var, bunun dışında COP oranı LGC'de biraz daha düştü. Burada amaç ASYB modelinin ( plasma inverter ) satılabilitesini artırmak.
    Fiyatlarda sanırım Mart ayına kadar bir değişiklik yok, sadece VRF'de fiyat artışı söz konusu.
    Endüstriyel cihazlardaki ( Kaset tipi, kanal tipi ve Yer-Tavan tipi ) diğer markalara göre fiyatsal avantajını koruyor Fujitsu... Özellikle kaset, kanal ve tavan tipi modellerin inverter tercihlerinde monofaze elektrik kullanılması Fujitsu'nun en büyük ayrıcalığı.
    Yani 45.000 Btu İnverter bir ürün almak isteyen müşterimizin illede sanayi elektriği olması gerekmiyor.

Markamız ile ilgili olabilecek değişiklikler anında burada sizlere bildirilecektir.

Saygılarımla
    Cumhur Demirkahyalılar

quote:

Orjinalden alıntı: albani

quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

Ne haliniz varsa görün ,ne diyeyim size!!!!

Kızmak yok Birol kardeşim,senin gibilere ihtiyaç olduğunu söyledim vede hala söylüyorum+

Fujitsu nun dedikleride doğru,marka çok iyi,bunu çoğu insanda biliyor(işten anlayanlar)!!
    Yaw anlamayanlar bile öğrendi gari

Ama lafım Fujitsu ya olacak yine;çalışın biraz daha>>>fiyatlarda şöyle tatlı olsun!!
    Kolay gelsin
    ++

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.