Şimdi Ara

General Klima Kullanıcıları Dostluk ve Dayanışma Başlığı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
32.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya acıkcası pek bısı anlamıyorum etkiliyodur heralde internete girince dunyanın her tarafında aynı urunu satıyor sharp ve bu ozellligini on olana cıkarıyor nasıl test edilir onuda anlamıs diilim sharp ı kullandıgım oda surekli havalandırılıyor gunde 2 saat anca oturuyorum ama bence bu adamlar yalan soylemiyordur niye derse sadece 2 cesit klima uretiyolar klassic ve inverter sadece 2 cesitin fiyatı var listede yok hyper ypk power yok populer gibi 3-4 e bolmuyolar bir cesit inverter bir cesit klasik tabi biraz pahalı ama hakkıdır kampanyaları kollamak lazım valla bu plasma ile ilgili pek yardımcı olamadım sorry
  • birde arkadasın biri yazım uzerine forumu iyi okumak lazım general bu sene problemli falan demis iyi anlatamamısım heralde ben urunden memnunum 09lgcz kullanıyorum parasına gore iyi inverter bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: hollyland62

birde arkadasın biri yazım uzerine forumu iyi okumak lazım general bu sene problemli falan demis iyi anlatamamısım heralde ben urunden memnunum 09lgcz kullanıyorum parasına gore iyi inverter bence

Benim izlenimim; (asha07 inventer)odada ağır bi hava bırakıyor sanki.Hatta ilk günlerde bende baş ağrısı yapmıştı, o yüzden klima altında yatmayı bıraktım.örneğin önceden kullandığım arçelik düz klimada bu özellik yoktu tutulmalar dışında.Acaba klimada sorun mu var? diye düşünmeye de başladım.Tecrübesi olan arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederi.Selamlar.
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de 14 Ağustos'ta(19 gün önce) General İnverter 12.000'lik aldım. Benim sorunum klimayı çalıştırdığımda hemen çalışmıyor ve sanki bir yerlerden hava emiyor gibi garip sesler çıkarıyor(bunu kullandığım diğer klimaların hiçbirinde yaşamadım) Kapatırken de aynı şey oluyor ve klimadan gelen ses 20 saniye kadar devam ediyor. Ayrıca iç üniteden uğultu ve tıkırtılar geliyor(plastik genleşmesinden olan seslerden farklı, bu ses hiç kesilmiyor, devamlı) İklimsa İzmir bölge bayi ile görüştük ve klimayı ilk 7 gün iade etme hakkımız olduğunu söyledik ama allem ettiler, kallem ettiler keşif ekibi göndereceğiz falan diyerek bizi oyaladılar. Şimdi biz hala keşif ekibi bekliyoruz. Açıkçası ben artık klimanın adam olmayacağını düşünüyorum ve iade etmek istiyorum. 1 ay içinde mi iade edebiliyoruz acaba? İade almama gibi bir hakları var mı? Eğer gerçekten 1 aylık bir süre varsa bu keşif ekibi olayının da bir oyalama taktiği olduğunu düşünüyorum. Ürünü iade etmek veya başka bir modeliyle değiştirmek için ne yapabilirim arkadaşlar? İzmir bölge bayisi çok lakayt. Nereyi arayabilirim ve haklarım neler? Çünkü haklarımdan emin olmadan adamlara meydan okuyamam. Offf çok bunaldım yaaa....

• arkdaşım hangi seri lgc mi plsama serisi mi klimanız.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotomorfoz

arkdaşım hangi seri lgc mi plsama serisi mi klimanız.?

lgc serisi maalesef. klimanın kurulumunu yapanları gönderdiler bugün göndere göndere ve onlar da kurulumda sorun olmadığını, klimanın da normal olduğunu söylediler. Ben de sinizlenip tekrar İklimsa'yı aradım, yarın keşif ekibi göndereceklerini söylediler. Ama ben bunlardan birşey çıkmayacağını düşünüyorum açıkçası. Bir de aksilik bu ya, klima her zaman ses çıkarmıyor ve adamlar geldiğinde de nispeten sessiz çalışacağı tuttu!
  • bence forumu okudugun icin baya onyargılı hareket ediyor olabilirsin bilemiyorum sadece belki buda etkendir umarım gonlunce olur degistirmeleri lazım ya kesinlikle sıkı dur geri vermek istiyorsan alacaklar baska yolu yok sadece sıkı durmak gerek
  • Bence tam tersine almadan önce forumu okumadığın için bir gaflette bulunmuşsun bunu alarak.
  • forum sapığımız var özellikle klima konusunda,aman dikkat edin bi şeyler yazarken beyler...senaryo boldur bu arkadaşta ona göre!!
  • Cihazı 20 m2'de kullanıyorum. Keşif için geldiler; arızalı olduğunu kabyul etmediler ve 3 seçenek sundular: 1-Başka markayla değiştirin 2-İade edin ama 140ytl montaj ücretini ödeyin 3-Tüketici mahkemesine başvurun; ama arıza çıkmazsa tüm masrafları siz karşılarsınız. Şİmdi bunların iade alırken montaj ücretini isteme gibi bir hakları var mı? Klimayı indirimden 1.5000ytl'ye aldık ve şu anda tekrar 2.000ytl'ye çıkmış durumda. Yani biz iade edersek daha iyi bir fiyata satacaklar, her yönden karlılar yani. Bir de forumda okuduklarımdan kafam çok karıştı. General klimanın çok iyi olduğundan bahsedenler de var. Acaba mahalledeki voltaj düşmelerinden dolayı böyle sesler çıkarıyor olabilir mi klima diye içime de bir kurt düşmedi değil. Değişim yapılacak doğru düzgün klima da yok iklimsada, hepsi eski modeller. Ne yapacağımı şaşırdım valla...
  • kardes eger makeme düsesen daha cok paran gider bece kabl et
    quote:

Orijinalden alıntı: quetzlcoatl

Cihazı 20 m2'de kullanıyorum. Keşif için geldiler; arızalı olduğunu kabyul etmediler ve 3 seçenek sundular: 1-Başka markayla değiştirin 2-İade edin ama 140ytl montaj ücretini ödeyin 3-Tüketici mahkemesine başvurun; ama arıza çıkmazsa tüm masrafları siz karşılarsınız. Şİmdi bunların iade alırken montaj ücretini isteme gibi bir hakları var mı? Klimayı indirimden 1.5000ytl'ye aldık ve şu anda tekrar 2.000ytl'ye çıkmış durumda. Yani biz iade edersek daha iyi bir fiyata satacaklar, her yönden karlılar yani. Bir de forumda okuduklarımdan kafam çok karıştı. General klimanın çok iyi olduğundan bahsedenler de var. Acaba mahalledeki voltaj düşmelerinden dolayı böyle sesler çıkarıyor olabilir mi klima diye içime de bir kurt düşmedi değil. Değişim yapılacak doğru düzgün klima da yok iklimsada, hepsi eski modeller. Ne yapacağımı şaşırdım valla...

• bende gecen sene plasma serisi almıştım ve ısıtmasından memnundum ama plastik kalitesi fujitsudan zayıf ve bazen garip sesler çıkartıyor? bu sitede generalin üstüne çok güzel yorumlar yapmıştım ama artık yapmamaya karar verdim, zira gerek iklim sa, gerekse teknosa gibi sabancı firmaları çok azıtmış durumda ve biz türk milletini iyice keriz yerine koyuyorlar!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet izmirli

bende gecen sene plasma serisi almıştım ve ısıtmasından memnundum ama plastik kalitesi fujitsudan zayıf ve bazen garip sesler çıkartıyor? bu sitede generalin üstüne çok güzel yorumlar yapmıştım ama artık yapmamaya karar verdim, zira gerek iklim sa, gerekse teknosa gibi sabancı firmaları çok azıtmış durumda ve biz türk milletini iyice keriz yerine koyuyorlar!!!!!!

Hocam zamanında çok söyledik ama herkes en iyi ben bilirim modunda. Bu arada senin atladığın bişey daha var . O da general ve fujitsu aynı mal. Fujitsunun plastiği vs de aynı anlayacağın. İthalatçılar farklı sadece. Hoş ordaki ithalatçı da iklimsadan farklılık göstermez. Tek anladıkları para para para

Kısaca müşteri memnuniyeti olayı ülkemizde çok sınırlı firmada vardır. Bilinçli tüketicilerin sayısı arttıkça da firmalar ister istemez bu konuda daha iyi seviyelere gelecektir.

Ayrıca bu firmalar yaptıkları iş de kalıcı olmayı istiyorlarsa son kullanıcıyı adam yerine koymayı öğrenmeleri lazım. Memlekette yerse mantığı almış yürümüş. Sonuçta sokaktaki vatandaşı kandırmak zor değil. O yüzden bu forumların önemi daha da artıyor.

• ARKADAŞLAR FORUMA YENİ ÜYE OLDUM BEN 2-3 GÜNE KADAR GENERAL ASHA12LGC MARKA KLİMA ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM YANLIZ BU FORUMA BAKTIĞIMDA BU MARKAYI ALANLAR FAZLA MEMNUN DEĞİL HERALDE AYNI MARKA KULLANIPTA MEMNUN OLAN VAR MI ACABA YAZARSA SEVİNİRİM
  • Boşver alma, riske girme. Vereceğin parayı söyle sana ondan iyi o fiyata daha iyi alternatifler bulunacaktır. Ayrıca mekanın özelliklerini de ver.
  • fiyat olarak 1900 tl klima takılacak yer ara kat ev izmirde. kılimayı alacağım bayi kılimaya o kadar güveniyor ki sözleşmeye müşterimize 3 ay süre ile deneme süresi verilmiştir notu bile yazarız dedi bende bu klima baya iyi heralde dedim .
  • Siz o paranın üstüne 200 TL daha ekleyin Zibro SP 2035 alın.Made in japan 5 yıl garanti COP 5,05 daha ne olsun....
    quote:

Orijinalden alıntı: denetim

fiyat olarak 1900 tl klima takılacak yer ara kat ev izmirde. kılimayı alacağım bayi kılimaya o kadar güveniyor ki sözleşmeye müşterimize 3 ay süre ile deneme süresi verilmiştir notu bile yazarız dedi bende bu klima baya iyi heralde dedim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

Siz o paranın üstüne 200 TL daha ekleyin Zibro SP 2035 alın.Made in japan 5 yıl garanti COP 5,05 daha ne olsun....
    quote:

Orijinalden alıntı: denetim

fiyat olarak 1900 tl klima takılacak yer ara kat ev izmirde. kılimayı alacağım bayi kılimaya o kadar güveniyor ki sözleşmeye müşterimize 3 ay süre ile deneme süresi verilmiştir notu bile yazarız dedi bende bu klima baya iyi heralde dedim .

m birola katılıyorum al zibro rahat et gıvırına zıvırına bakma en azından şurada yazışıyoruz telefonlaşıyoruz kimin kim olduğunu biliyoruz
  • Selam arkadaşlar.Müşteri memnuniyetini düşünmeyen ülkemizde klima araştırması yaparken bu forumların gerçeğe yakın bilgiler vereceğini düşünerek birinci krtier olarak yorumlara aldandım.Aldandım diyorum çünkü kullanıcıların aşırı gaz verdikleri general asha inventer klimayı aldım.Almaz olaydım.yaz kullanımında düşük performansını düşük sıcaklıkta denediğim için fazla bilgi sahibi olamadım.Ancak bu gün sıcaklığını denemek için açtım klima rezillik ötesi.keşke marketlerde 300-400 tl ye satılan klimalardan alsaydım da en azından içim yanmazdı.Son söz olarak şunu söyliyeyim:Türkiyede ürün alacaksanız en ucuzunu alın.Memnun kalmazsanız bile kaybınız fazla olmaz.Bir de iyi çıkarsa keyif sizin keyif.Ben yandım inşallah siz yanmazsınız.Selamlar.
  • hattap hocam ne sorunu var acaba? cihazın garantisi devam ediyor olmalı yeni aldınız sanırım servis nediyor bu işe peki?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.