Şimdi Ara

General Mobile 4G Stock ROM ve Rootlama (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
13
Favori
34.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Luz59L derleme numaralı versiyon çıkmış durumda. Srock Rom haline dönüştürebilir misiniz? hocalarım
  • Rygebin R kullanıcısına yanıt
    Luz59k dan gecis yapamadinimizda istiyorsunuz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dual modelin Stock romu hala cıkmadımı acaba??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çıkmadı , çıkracak ve elinde dual olan geliştirici yok .Hangi işlemlerden geçildiğini bilsem bizzat kendim kuracağım ama pek bir bilgim mevcut değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rygebin

Merhaba, Luz59L derleme numaralı versiyon çıkmış durumda. Srock Rom haline dönüştürebilir misiniz? hocalarım

Arkadaşlar orjinal recoverye dönüş yapıp rootu kaldırsam son güncellemeyi alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefiluzman -- 12 Eylül 2015; 11:25:11 >
  • Hocam kendim kurdum daha yeni kuruldu cihaza sorunsuz kurabilirsiniz stock romu
  • Merhaba arkadaşlar herkesten özürdileyerek başlayayım :)
    Uzun süredir işim gereği bilgisayar başına geçemedim buyüzden dolayı mesajlarınıza cevap veremedim :) Eğer elinde dual sim modeli olan ve stock romu çıkartmama yardımcı olmak isteyen biri varsa benimle iletişime geçerse sevinirim ayrıca Dual Sim modeli içinde elimizde stock rom bulunur :)
  • Kuzenim benim telefon için bu stock rom'u yüklemişti. Şimdi 'L' güncellemesi geldi. Benim telefon son güncellemeyi alabilecek mi ? Alamayacaksa nasıl bir işlem yapmam gerekiyor ? Telefonu Telpaya mı göndermeliyim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Kuzenim benim telefon için bu stock rom'u yüklemişti. Şimdi 'L' güncellemesi geldi. Benim telefon son güncellemeyi alabilecek mi ? Alamayacaksa nasıl bir işlem yapmam gerekiyor ? Telefonu Telpaya mı göndermeliyim acaba ?

Stock romun amacı zaten güncellemeleri almaktır hocam bekleyin sizede gelecek bana geldi mesela
  • Arkadaşlar yeni güncellemeyi almak için rootu kaldırdım orjinal recovery yükledim ama güncellemeyi indirmesine rağmen kurulum esnasında hata verdi. Adb sideload üzerinden denedim yine hata verdi. Yani özetle güncelleme için hep stok romu kurmak işkence. Uzman arkadaşlar yardımcı olurlar inşallah.

• Yanlış anlamayın ama olması gereken durum budur. Rootlanmış bir cihazın sistem bölümünden dosyalar değişmiş oluyor ve güncelleme dosyasıda bu değişiklikleri kontrol ediyor sürekli. Yapılması gereken şey güncelleme yapmak için stock rom'a dönülmesi gerekiyor. Stock rom'un yedeği bu amaçla alındı :)
  • Tesekkurler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadronis

Merhaba arkadaşlar herkesten özürdileyerek başlayayım :)
    Uzun süredir işim gereği bilgisayar başına geçemedim buyüzden dolayı mesajlarınıza cevap veremedim :) Eğer elinde dual sim modeli olan ve stock romu çıkartmama yardımcı olmak isteyen biri varsa benimle iletişime geçerse sevinirim ayrıca Dual Sim modeli içinde elimizde stock rom bulunur :)

Ben yardımcı olmak isterim ama malesef işlerim çok yoğun en büyük keyiflerimden biri olan donanımhaber forum konularında dolanamıyorum. Ama zahmet olmazsa bir stock rom çıkarma konusunda bir anlatım yaparsanız ben fırsat bulursam çıkarırı yüklerim . Sizde modifiye etmeye yada başka işlemler konusunda yardımcı olursunuz .
  • Baxı kullanıcısına yanıt
    Biraz meşakkatli bir işlem olduğu için burada yazarak anlatırsam kafanız karışabilir hocam. Ama yinede anlatmayı denerim müsait olduğum zaman burada stock rom çıkartma işlemlerini yazacağım.
  • Arkadaşlar bende mac os olduğu için flash all.bat çalışmıyor. Bu nedenle terminalde hangi cmd komutlarını kullanacagimi sırasıyla yazarsanız çok sevinirim.

• PhilZ arayüzündeyim yes bölümü nerde acaba birde A1 DRİVERİNİ YÜKLEYEMİYORUM bUrada verilen tüm driver ve programları yükledim ama A1 neyin nesiyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zedkid -- 14 Eylül 2015; 20:03:52 >
  • arkadaşlar cihaz son güncellemeyi aldı fakat yüklemeye çalışırken güncelleme dosyasını doğrulayamadığı için yüklemiyor. TWRP kullanıyorum bu arada. "zip file signature verification" seçeneğini kaldırdığım zaman da sonuç değişmiyor.
    var mıdır bir bilen, ne yapmak lazım? root kaldırıp denesem sonuç alır mıyım?
  • tewo T kullanıcısına yanıt
    root sistem dosyaları ile oynadıgı için olmuştur yeniden rom yükleyip deneyin
  • hocam romu bu gün denedim hiç bir sorun yok çok teşekkürler :) artık rootlayıp her istediğimizi yapabileceğiz :)
  • merak eden arkadaşlar telefonuna rootuda attım sistem dosyalariylada oynadim roomu ilk sayfadaki gibi tekrar yükleyip bugün güncellemeyide başarıyla gerceklestirdim bilgilerine...tşk @Sadronis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crzy81 -- 15 Eylül 2015; 15:12:20 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.