Şimdi Ara

General Mobile 4G Stock ROM ve Rootlama (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
13
Favori
34.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Qfill programını kullanarak Yazılımlarınızı atabilirsiniz..yapmanız gereken cihazın bataryasını çıkarın ses açma ve kısmaya basılı tutun bataryayı takın ve usb kablosunu takın quallcom9008 portu çıkacak ve diğerini yukleyin cihazının tamamen brick olsa bile kaldırılabilir..yani yazılım için ayrı bi kabloya gerek yok::-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar. Telefon discovery yazisinda takili kaliyor. Sp flash tool ile yazilim atamiyorum usb bozuk.
    Hafiza kartindan cwm yuklenebiliyor mu? Veya orjinal recovery ekranindan stock rom veya telefonu calistiracak herhangi bi rom yuklenir mi? Telefon 4gb hafiza kartim var 2 gb.

DÜZENLEME:
    Telefonun usbsini tamir ettirip videodaki gibi spflashtool ile sorunu çözdüm. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olması adına mesajımı silmiyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=Ibcox-Vsj60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madlive -- 5 Kasım 2015; 19:40:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,babamın aondroid one tek hatlı telefonuna dün 6.0 gelmiş fakat babam bilmediğinden güncelleme yüklenirken yarıda telefon dondu sanıp telefonun bataryasını çıkarmış,telefon açılmıyor komut yok hatası verip kalıyor,stock rom indirdim,adb indirdim araştırdım okudum filan ama bu en başta oem kilidini açmak için komut verdiğimde olmuyor,sanırım telefonun içine girip geliştirici seçeneklerinden açmak gerekiyormuş,bizim telefon açılamadığından bu özelliği de doğal olarak açamıyoruz,bu telefonu kurtarmanın bir yolu var mıdır?
  • Merhaba, root sonrası stock rom'a döndüm, ancak 6.0 güncellemesi indirdikten sonra kurulum aşamasında hata veriyor. mevcut stock rom LUZ59R nasıl 6.0 yüklenebilir fikri olan var mı acaba? Teşekkürler
  • Merhaba
    Telefon acılmadıgında dolayı oem kılıdını devre dıs bırakamıyorum recover moduna gırıp ordan bootloder modunada alıyorum ancak kılıt devre dısı olmadıgında komutlarım ıslemıyor yapılcak bıse ıllakı vardır dıye tahmın edıyorum . Tesekkurler.
  • Arkadaşlar brick olan General Mobile 4g cihazınızı servise göndermeden hemen bir kaç saat içinde halledip teslim edebiliyorum ve yaptığım işlem hiçbir şekilde garanti dışı kalmıyor isteyen arkadaşlar mail atabilirler
  • Arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz acil durumdayım General Mobile 4G telefonuma cyanogenmod12.1 yüklemiştim cyanogenmod 13 güncellemesini kurduğumda sürekli sist arayüzü durdu hatası alıyorum telefonda bir şey yapamıyorum yardım edermisiniz...
  • Telefonu sıfırladık arkadaşlar fakat gmail ve şifresini bilmiyoruz cihazıda açamıyoruz. Bunun bir çözüm yolu var midir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: iyidebanane13

Telefonu sıfırladık arkadaşlar fakat gmail ve şifresini bilmiyoruz cihazıda açamıyoruz. Bunun bir çözüm yolu var midir ?

Guvenlik onlemi o.3 gun bekleyeceksin
  • arkadaşlar telefon şuan açılmıyor ve oem kilidi kapalı cihaza yazılım yüklemenin bir yolu yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlknmrcn

Merhabalar,babamın aondroid one tek hatlı telefonuna dün 6.0 gelmiş fakat babam bilmediğinden güncelleme yüklenirken yarıda telefon dondu sanıp telefonun bataryasını çıkarmış,telefon açılmıyor komut yok hatası verip kalıyor,stock rom indirdim,adb indirdim araştırdım okudum filan ama bu en başta oem kilidini açmak için komut verdiğimde olmuyor,sanırım telefonun içine girip geliştirici seçeneklerinden açmak gerekiyormuş,bizim telefon açılamadığından bu özelliği de doğal olarak açamıyoruz,bu telefonu kurtarmanın bir yolu var mıdır?

Komut yokta guc dugmesine basili tutarken ses acmayi dener misin ? Sonra wipe data factory reset dersin tabi olursa

• quote:

Orijinalden alıntı: iyidebanane13

Telefonu sıfırladık arkadaşlar fakat gmail ve şifresini bilmiyoruz cihazıda açamıyoruz. Bunun bir çözüm yolu var midir ?

3-4 gun beklemenjz gerekiyor :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.