Şimdi Ara

General Mobile 4G Stock ROM ve Rootlama (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
13
Favori
34.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bunları yapmadan baştakilere yapmadan subinle root nasıl atabilirim ?
  • Cashaell C kullanıcısına yanıt
    Cwm de açmadan subuni kurmanın yolu yoktur diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese hayırlı forumlar . Yeni gelen güncellemeyi backup yapabilecek olan yok mu arkadaşlar .
  • @sadronis, üstad paylaştığın root dosyası son güncellemeyi destekliyor mu, bilgin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITECHINN

@sadronis, üstad paylaştığın root dosyası son güncellemeyi destekliyor mu, bilgin var mı?

Destekliyor denendi.

• sefiluzman kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yanıt için.
  • Derleme numarası LUZ59K olanlar içindir bu güncelleme ile güncel sürüm LUZ59L olacaktır ( root veya unroot görmemeli aksi halde güncelleme basamağı işe yaramaz ) .

https://android.googleapis.com/packages/ota/google_gm4gssprout_gm4gs/4559124a8ccdc4e27282a2cc22ae1bdd4265babb.signed-seed_l8150-tel-s-LUZ59L-from-LUZ59K-FR-FB.zip

Link görüldüğü üzere direk Google sunucularındandır bazılarına güncelleme gelememsi durumunda bu dosyayı indirip side load ile manuel güncelleme yapılabilir .

Ek bilgi Sadronis in paylaştığı ROM u yüklerseniz cihazınız rootlu olsa dahi STOK dokunulmamış hale gelecektir böylece ya güncelleme için beklersiniz ya da manuel yüklersiniz .

Root lu cihaz üzerinden sakın yüklemeyin başarısız olursunuz . Daha alt sürümler için de denemeyin ilk başta belirttim gibi LUZ59K telefonunuzda rootsuz olarak yüklü olduğu varsayılmıştır ...

• Öncelikle harika bir iş çıkarmışsın Sadronis :) Sana ve arkadaşlara 1-2 sorum var anlattıgın şekilde sıfırlayıp root attım su an luz59l sürümü yüklü.Rootlu oldugu ıcın otomatık guncelleme alamayacak mıyım ? Bu işlemlerden sonra çok garip bir şekilde uygulamalar menusu sağa sola değil de aşağı yukarı kaymaya başladı bunu nasıl düzeltebilirim ya da neden boyle oldu :D
  • yarımdebriyaj kullanıcısına yanıt
    Android M geçiş sürecinde google tarafından son gelen güncellemede uygulama menüsü bu şekilde kullanıldı. Sanırım M serisinde de böyle olacak. (Launcher değiştirebilirsiniz)

Diğer sorunuza gelecek olursak, tekrar rootladığınız için otomatik güncelleme almanız yine mümkün olmayacak. Tekrar stock yükleyerek güncelleme yapabilirsiniz. Tavsiye: Güncelleme yaptıktan sonra rootlamadan önce rom yedeği alın (ilk mesajda anlatılıyor) güncelleme gelince son yedeğinizi tekrar yükleyin. Hiç bir uygulamanız veya veriniz kaybolmadan root kalkmış ve güncelleme alabilir hale gelecektir. Ben şahsen bu şekilde kullanıyorum. (Her ihtimale karşı önemli verilerinizi yine mutlaka yedekleyin)
  • arkadaşlar hayırlı gunler telefonum 4g dual (çift hat) ve rootlu. derleme numarası LUZ59K. bıldırım barında guncelle dıye bıseyler cıkıyo ama basarılı olamıyo cunku ROOTlu bana yardım edın o azı sınırımı bozuyo stock rom varmı elınızde yada nerden bulurum herseyı denedım 4 sayfayı da tekrar tekrar okudum ama olmuyo yardım edın lütfen :(
  • Retail sürüm için cwm recovery alınmış stok firmware yayınlayabilecek var mı ?İlk mesajdaki retail imajı turkcell'e flashlayınca retail haline gelmiyor.İnformed arkadaşımız vakti olunca ya da elinde mevcutsa retail stok rom yayınlarsa memnun olurum.Qualcomm image loader dual sürümün retaililini flashlamaya izin vermiyor.Herkese iyi geceler.
  • Merhabalar telefona walkman ve clear audıo yu flaşladım fakat çalışmıyor yardım edersiniz sevinirim
    Edit:ses geliştiricisi çalışmıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herozen -- 5 Ekim 2015; 17:39:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam su needromda paylastiginiz cm custom romdan stocka nasil donecegiz anlatabilirmisiniz :) herkez sizden bi cvb bekliyor zahmet olmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crzy81 -- 8 Ekim 2015; 23:18:07 >
  • Hocam dediğiniz şekilde rom kurulumu yaptım allah razı olsun. Açılışta bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı ile oturum açın yazıyor.

ve ben ne açtığımı bilmiyorum sağlıklı hatırlamıyorum. hatırladıklarımda açmadı zati.

Bu konuda nasıl yardımcı olursunuz...
    cihaz kaldı öylece
  • hocam ilk sayfada verdiğiniz hiçbir link çalışmıyor yardımcı olur musunuz lütfen
  • Ben bu işlemlerin tamamını yaptım hocam. SuperSuu yu yükledi telefonuma. Aama açılışta supersuu güncel değil diyo. güncellemek için tıkladığımda her seferinde güncellenemedi restart atın telefona tekrar deneyin diyo. root checker programı ile rootlu olup olmadığını kontrol ettiğimde rootlu olmadığını söylüyor. lütfen yardım edin.

1 ilk işlem recovery moda almak oldu. sonra fast boot komutlarını yazdım. kilit açıldı ve booting e okey dedi. insteal zip den sd kart içindeki subit zib i seçtim. onda da sıkıntı çıkarmadı. daha sonra o menüden çıkmak için power off kısmından telefonu kapattım. yeni başlangıçta ise herseferinde süpersuu güncelleme istedi güncellemeyi de yapamadım. yardım ederseniz sevinirim. hata yaptığım yerleri felan derseniz çak makbule geçer
  • custom romdan nasıl dönüş yapacağız ? bir türlü başaramadım
  • Arkadaşlar bir sorunum var telefonumu servise verdim, son sürümü yüklemişler ve ne yaptıysam ROOT yapamadım cihazı . Kingo root , king root , mobile go denedim bir türlü root yapamadım. Yardımcı olurmusunuz ?
  • Arkadaşlar Qfill programını kullanarak Yazılımlarınızı atabilirsiniz..yapmanız gereken cihazın bataryasını çıkarın ses açma ve kısmaya basılı tutun bataryayı takın ve usb kablosunu takın quallcom9008 portu çıkacak ve diğerini yukleyin cihazının tamamen brick olsa bile kaldırılabilir..yani yazılım için ayrı bi kabloya gerek yok:-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.