Şimdi Ara

General Mobile 4G Stock ROM ve Rootlama (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
13
Favori
34.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben normal kablo ile yaptım sıkıntı yok.
  • zupar kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, ben de şimdi işlemi tamamladım. sorunsuzca işlem gerçekleşti. Tekrar teşekkür ederim :)
  • Bilgisayar olmadan orijinal romu nasıl yükleriz bilgisi olan varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadronis hocam Smart Hocam Elimde General Mobile 4G Dual için Backup (Stock Rom) var. Bu Sadronis hocamın işlemlerindeki romlar sadece tek hatlı için. Çift Hatlı Telefon için yedek yok. Çok talep var bu konuda. Bir arkadaş yedeğini almış fakat bunun üzerinde imei numarası device ıdsi silinmemiş backupın içinden sizden ricam bunları silip paylaşmanız. Bunları silmeden telefonlarına yükleyemiyorlar. :D Herhangi bir patch dosyası oluşturmanıza gerek yok clockworkmod'dan kurulabilecek yine böyle bir backup olsun. Yaparsanız mutlu olurum iyi akşamlar,saygılar.

Backup (Stock Rom) Gm 4G Dual Lİnk Dikkat Kimse alıp kurmasın Device Id'si var telefon sahibinin başınız derde girmesin :https://yadi.sk/d/p-lYu3eLihddx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rygebin -- 28 Ağustos 2015; 0:33:33 >

• Sadronis hocam Smart Hocam Elimde General Mobile 4G Dual için Backup (Stock Rom) var. Bu Sadronis hocamın işlemlerindeki romlar sadece tek hatlı için. Çift Hatlı Telefon için yedek yok. Çok talep var bu konuda. Bir arkadaş yedeğini almış fakat bunun üzerinde imei numarası device ıdsi silinmemiş backupın içinden sizden ricam bunları silip paylaşmanız. Bunları silmeden telefonlarına yükleyemiyorlar. :D Herhangi bir patch dosyası oluşturmanıza gerek yok clockworkmod'dan kurulabilecek yine böyle bir backup olsun. Yaparsanız mutlu olurum iyi akşamlar,saygılar.

Backup (Stock Rom) Gm 4G Dual Lİnk Dikkat Kimse alıp kurmasın Device Id'si var telefon sahibinin başınız derde girmesin :https://yadi.sk/d/p-lYu3eLihddx

• Rygebin R kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu özelden sadronis nickli arkadaşa yollasaydınız daha iyi olurdu. Kötü niyetli biri indirip kullanabilir.
    Hocam ben dual ve tek simli modellerin ana bant sürümü, çekirdek sürümü vs. hepsini karşılaştırdım. Aralarında hiç bir fark yok. Sanırım ikisine de aynı yazılımlar yüklenebilir.Telefonda ikinci sim girişi tespit edince ayarlar menüsüne sim kartla ilgili ekstra bir yer ekliyo sadece sanırım. Ama yine de riske atmamak lazım

• Bir arkadaşa Dual cihazina Tek Sim romu yüklemiş servis. Telefon 4G Tek sim gozukuyordu. Ama diger hat calismiyordu. Kullananlara risk.

• Bu yedekleri rom haline getirebilen yokmu acaba.. zip dosyasi halinde cwm uzerinden kurulumu gerceklestirsek adb falan ugrasmadan..

• quote:

Orijinalden alıntı: DiskoKralı

Romu zip olarak, cwm ile direkt yüklenir yapabilirim ama güncelleme alır mı bilmem.

Zip olarak yaptinizmi acaba..

• Mrb arkadaslar Bootleoderdeyken tlfn pc ye bağladim flash all bat komutunu verdigimde cmd ekranında devam etmek icin bir tuşa baş seçeneği çıktı bastıktan sonra ekran kayboldu ve telefon öylece bootloop ta kaldı nerede eksik yaptim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crzy81 -- 28 Ağustos 2015; 21:29:10 >
  • şimdide burda kaldım bi yardım arkadaşlar
    General Mobile 4G Stock ROM ve Rootlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crzy81 -- 29 Ağustos 2015; 10:56:24 >
  • smart hocam sadronis hocam bir cevap verseydiniz iyiydi. Arkadaşa mahcup duruma düştüm. Device id'sini silemedik. Hadi onu geçtim tek onn için değil tüm Dual kullanıcıları içın şart. 2 gündür mesajınızı bekliyorum. Rom'u 80 kişi indirmiş. Yapmayacaksanız da cevap verin arkadaş sildi mecbur romu. Yardımcı olacaksaniz özelden size tekrar romu atarım. Yardımınızı bekliyorum . Bir cevap verirseniz çok mutlu olucam. :)

• crzy81 C kullanıcısına yanıt
    unlock yapmadan başlamışsın.

Nasıl yapılır dikkatlice tekrar oku ...
    Forumda dakip etseydin bendeki sadece tek hatlı olduğunu anlardın :/

Tek hatlılara çift hatlıların romunu atmak pek mantıklı iş değil.

Çift hatlı gönüllü biraz da temel seviyede bilgili telefonu yedekte olan birini bulmanızı salık veririm.

Tek hatlılar için kendimce yapmam gerekeni yaptım yaparım da ama bendeki çift hatlı değil :/
  • Hayır , şöyle iza edeyim. Birinden backup buldum bunu bir arkadaşa yükleyeceğiz. Ama yüklersek device idsi onla birlikte gelecek. Biliyorum sizinkinin tek hatlı olduğunu ama device id silme konusunda hiçbir fikrim yok. Nasıl olacak onu soruyorum :) Yoksa var elimde ama böyle yüklemek sağlıklı olmaz bu tip işlemleri telefonda mı yapılıyor?

• Arkadaşın da çift hatlı yani teke çift yüklemeyeceğiz. Tek sorun nasıl device id silinir bunu bilmiyorum :)

Onu bu konuyu acan arkadas biliyor.
  • Anladım hocam. Bir sadronis hocama da sorayım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzsyildiz

Kilidi açma işlem başarılı gibi görüsede hiçbirşey olmuyor. Önce kildi açıp sonra flash bat dosyasını çalıştırıyorum, telefon sıfırlanmamış halde, içinde tüm kurduğum programlar ile eski haliyle yeniden açılıyor. Değişiklik yok gibi yani, herhangi bir hata da almıyorum aslında

aynısı banada oluyor kurulum gerçekleşiyor hatasız fakat her şey bıraktığım gibi ne iş anlamadım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crzy81 -- 30 Ağustos 2015; 19:49:59 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.